![]() |
Karturi
Boon ... deci am mai fakut acu` 1 an un topic asemanator...dar atunci nu s-a inghesuit prea multa lume......poate pt.ca nu am fost atatzia ? :rolleyes2
in fine.... eu propun...sa ne strangem odata mai multzi shi sa mergem la kart palast .... sa vedem care e mai bun...intr-un weekend ... sau cand suntetzi voi liberi :D astept parerile voastre :-P :twisted: |
Re: Karturi
daca ai mai facut un topic ca asta, puteai sa scrii acolo in continuare, caci exista pe forum acel topic (vezi pagina 2-3-4 de topicuri la sectiunea Oradea)
|
Eu voi fi akolo....:)
|
unde cand?!yo zik prezent :)
|
pe mine klar te poti baza.....oricand....orice ora.....impotriva cui vrei.....ce pariu vrei...i'm in :D
|
Nenea, si eu vreau, k n-am fost niciodata. Dar prima data sa-mi ziceti si mie pls niste preturi, k bugetu meu nu ii tocmai... buget.
Si eu mai zic sa stabilim o data (pledez pentru o sambata ) si sa vedem - din timp - cati ne adunam (cat mai multi ar fi frumos, k sa fie distractia mai mare). |
8 pers max/ cursa...si pretul ultima oara cand am fost era de 25 ron parca.....dar distractia e cam limitata....adica 2 min de incalzire si 10 min cursa in sine....nu se prea merita dar e senzatie foarte tare....in italia pt 20 euro mergeai 10 ture intr'un kart full preparat pt cursa(singura diferenta k era cu transmisie automata, fata de cele manuale folosite in majoritatea curselor) pe un circuit cam la fel de mare ca cel din arad....foarte foarte tare!!!!!!!
|
....si eu vin...daca ma primiti....vreau sa stiu si eu o ora un loc.....si o data...si puteti conta pe mine.....:D
|
deci mergem?! :D
|
atention!conteaza forte mult greutatea persoanei......
-mi s-a spus ca cel usor urca panta mai repede = cu cel greu coboara panta mai repede.........doar ca atunci cand cobori vine o curba......... PS:in arad la acelasi pret te dai pe kartodrom......eu am inca 4 locuri in masina! |
Quote:
|
ar fi ceva ... sa mergem la arad...si poate ne intalnim si cu baietzii din TM ... ar fi prea tare ! :) ...
eu momentan merg din tzara ... numai peste 2 sapt pot veni ... :cry: ne antrenam in oradeea 2-3 sapt....shi dupa aia dam o fuga la arad :lol: :-P |
Mult mai tare in Felix cu ATV-urile decat in Oradea cu karturile...Parerea mea...
|
MEREM , si aici si la arad, sa le dam la carturile alea FUM :D ultima oara cand am fost era 199.000 + cagula :D
|
merem numa sa avem cu ce :D
|
merem cu sajata' :) :) :)
|
buna idee :)
|
pai dekat sa dai akolo 25 ron si mergi zece ture nu mai bine bagi de banii aia benzina si mergi in poligon in iosia???ii 1 ron intrarea ...cred....sau si mai bine akolo langa real????
|
unde ii poligonu ala cu intrarea 1 ron k mar interesa si pe mine!!
|
Quote:
|
eu propun ca duminica ce urmeaza sa facem un mini campionat...
care se bagA?:D |
eu sigur :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:21. |
- Copyright 2026 4Tuning