![]() |
Cumpar Caroserie bmw e30 sau e36
Cumpar Caroserie bmw e30 sau e36 neinmatriculata fara motor....Astept oferte:D
|
Re: Cumpar Caroserie bmw e30 sau e36
cat dai pe una?
|
Cat timp am avut-o pe aia , pomana ... nu s-a intins nimeni. Acum foarte multi cauta caroserii :weirdface
|
Quote:
|
salut,am o caroserie de e36 sedan,are capota motor toate usile stopurile spate capota spate ,fara motor
mai are jumatate de cardan cu diferential carcasa mare3,46 ,punte spate de 25 parbrizul,luneta e sparta are geamuri electrice fata si trapa electrica ,toate functionale,are si aripile f bune,toata masina e f buna la tabla,caseta de directie e in portbagaj,si volan vreau sa scap de ea ca nu am unde s o tin ;pret 2000lei spunemi cat poti oferi poate ne intelegem 0769138488 |
Vreu ceva in jur de 200 300 euro....
|
Quote:
inmatriculat ro 318i M43 an fab 1995 euro 2 avariat usor fata urgent 1500 euro |
e36 coupe 318iS, parbrizul crapat jos un pic dar nu creaza probleme de vizibilitate, geamuri spate are, usile sunt, doar fara macarale si motorasul electric, aripi, nu mai are decit capota. Atinsa un pic dedesubt stop pe dreapta, nu e nimic grav deloc, 500 euro. O poti vedea in anunturile ce le am. Scrie-mi in PM daca esti interesat.
|
https://forum.4tuning.ro/482-masini-b...ostul-dsd.html nu lua in seama pretul ca nu am updatat anuntul de mult .. daca esti interesat vorbim .. il intreb pe proprietar pretul ca e a unui prieten
|
adaug caroseria de 325tds, 300 euro, fara aripi, usi, parbriz, capota.
|
Quote:
caroserie, luneta, usi , capota fata , capota portbagaj...impecabila acte ok ...pret 300 euro...culoare neagra |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
scuze am fost plecat.. uite poze cand masina era pe rotii..arata exact cum o vezi in poze ... respect si scuze de intarziere |
Quote:
|
Quote:
am articulatia pe ea |
caroserie e30 din 91 , sedan la 150 euro cheala si dak mai vrei ceva pe ea mai adaugam e adusa de afara dami pm dak te inter
|
caroserie de urs in 4 usi si de urs cabrio...daca te mai intereseaza da-mi pm cu nr tau si te sun
|
3 Attachment(s)
sal
uite poze reale cu caroseria asa cum arata acum bara spate rezervor benzina punte fata capota fata aripi fata capota portbagaj luneta spate trapa perfect functionala 4 usi cu geamuri impecabile fara gram de rugina...iar caroseria nu are punct de rugina pe ea... hotaraste-te ca sa stiu vand tot ce mai e de pe ea si o dau la fier... cate perfecte nu strambe nu smenuite...provenienta germania pret 300 euro...mai jos nu o dau |
| All times are GMT +2. The time now is 21:19. |
- Copyright 2026 4Tuning