![]() |
ajutor... :P
ii place la prietena mea de cineva, ca amic.
eu nu as vrea sa se transforme intr-o relatie intre cei doi si eu sa fiu dat afara, pentru ca, chiar tin la aceasta persoana... ea shtiu ca ma iubeste si tine la mine, ce sa ma fac? : |
Re: ajutor... :P
aaaa...
ii place ca amic de el ??? cam dubios ... sincer vbind ... eu unu' nu vad cu ochi buni pt tine o relatie de "amicitie" intre ei 2 :p |
de la amic la ceva mai mult se poate trece la un moment dat ...
si asta ar fi super nasol mai ales dak ai zis ca tzi la fata asta asta e doar o parere personala ... dak faci ceva in sensu` sa-l indepartezi cumva pe acel amic incearca sa o faci discret pentru ca dak o sa o faci prea evident cu atat o sa o apropie pe ea mai mult de el .. u know ... fructu` interzis e mai gustos ... ;) oricum .. iti urez bafta si sa-ti iasa bine :) |
...daca nu reusesti sa te abtii ai si pierdut deja!Fata va fi suparata k nu ai incredere in ea,mai ales k stii si tu k tine la tine.
So,ochii-n patru,comentarii nexam..si vezi ce se intimpla.Daca o pierzi,bucura-te,k ti-ai dat seama ink d acum ce fel de femeie este...dar eu cred k vei avea o prietena,care are si o viata,si nu traieste k o leguma... |
aceeasi parere:
daca nu sta langa tine...nu te'a iubit precum ai crezut deci nu ai pierdut nimic:) ia'o ca un test al vietii... |
oare de ce barbatii nu cred k intre "femeia lor" si un alt barbat nu poate fi o relatie de prietenie , nimic mai mult ?!
|
Quote:
iar alteori femeia va vrea mai mult ;) |
dar daca femeia de ex nu vrea mai mult pt k are tot ce`i treb la actualul ei iubit , si nu are nevoie de nimic altceva in afara de un amic ?
|
Quote:
asta e firul vietii...asa trebuie sa se intample:lol: |
am inteles...
intr-un fel am cam dat-o in bara ca am vrut sa vad cine e... dar ... am clarificat problema pana la urma. eu as vrea ca totul sa decurga bine faza e ca sunt cu ea de 8 luni .. aproape 9 ... si e prima mea relatie serioasa ma cam doare sufletu sa renunt la ea... |
ma bucur k ai reusit sa`ti rezolvi aceasta problema Detman...
valib , sa revenim....poate k este ceva ce nu poate sa vb cu "amicele" ei , stii cum e intre femei invidia , barfe , inbarligaturi . Dar intre o femeie si un barbat (amici) , nu cred k ar putea fi invidia si etc |
Gelozia crede-ma si asculta-ma cand iti zic ca nu duce la nmk bun,posesivitatea la fel...dar nici o relatie intre un barbat si o femeie,de amicitie vorbim,pentru ca barbatul la un moment dar vrea altceva de la relatia de amicitie,femeia e relativ ce o sa vrea...
Later edit:ai incredere,mai ales daca tu zici ca tzine la tine! |
deci..sa fiu amicul multor fete imi place si sunt .. prieten e altfel... dar a mea sa aibe amici...mmm totul ok dar nu amici ca mine :lol:
iar gelozia are si ea rostul ei...daca o lasi prea moale iar nu e bine..daca o chinui prea mult iar nu e bine ..asa ca orice ai face tot la o varza vei ajunge o data si o data ;) |
2 saptamani o sa fie plecata, si sper ca o sa se linisteasca apele
eu recunosc, sunt o fire geloasa, dar numai in ultima vreme m-am cam manifestat, nu shtiu ce draq m-a apucat... acum imi dau seama ce greseli am facut, si incerc sa le repar, daca nu cumva e prea tarziu, totusi nu as vrea sa fie sfarsitul relatiei... fiindca chiar mi-a placut cum au decurs lucrurile, inafara de ultima saptamana... |
am vorbit si cu mama ei ... cu care ma inteleg super, mi-e ca un prieten, si am gasit buba ... ;)
daca totul va fi bine va fac tuturor o bere/suc ;) ce vreti :D |
mie una nu mi-a placut niciodata sa amestec nici pe ai mei nici pe ai lui...ce e in casa(intre noi)e in casa... si bune si rele.....o singura data mi-a fost certat prietenul de catre mama lui kre mi-a luat apararea.... DAR pe BUNA DREPTATE... si a aflat involuntar si atunci
|
pe mine ma distreaza problemele adolescente :)
toti sunt EXPERTI in ale dragostei :) super! detman am mai vorbit noi ! tu sti cel mai bine ce trebuie sa faci ;) bafta |
pe topicul femei se discuta cam tot ...despre femei si cu femei .... omul a ceru ajutorul .... ceilalti au incercat sa-si spuna parerea cum cred si fara nici un interes ... normal k el la final va face tot ce il taie ...INIMA! cand iubesti implicit suferi la un momentdat ...
ma bag l somnic cred ;o dimineatza frumosasa celor kre au mai ramas p forum ! |
Quote:
Important e sa rezolvi tu si sa fie bine,lasa alcoolu :-P |
Quote:
e posibil ca domnisoara sa vrea doar o simpla amicitie si atunci problema e amicul. cealalta varianta ar fi ca amandoi sa se ... simpatizeze si vor iesi scantei in cele din urma.ultima varianta e ca tipa sa il simpatizeze pe tip iar el sa nu aiba treaba cu ea. din pacate tot vor iesi scantei pentru ca , sa fim seriosi , ce baiat refuza o fata ... :) stiu ca pare un raspuns neslefuit si direct dar din pacate e si adevarat. |
dap, shtiu ... nu am vorbit cu mama ei despre mine si fiica ei ( prietena mea ) , am vorbit in general de unele cazuri, si mi-am dat seama ce am facut...
oricum, pana la urma sta 1 saptamana acolo, si dupaceea ma duc cu ea ( prietena mea ) la Brasov sa vizitam, sa vad cum o sa decurga totul ... daca nu, ce sa zic, mai sufera si omul in viata, nu tot timpul triumfa :( din pacate |
Detman .. is curios si eu ...
cu ce anume crezi ca ai gresit u .. sau ce anume ai fi gresit ? asta dak se poate zice si dak vrei .. dak nu .. ata ete :) |
Quote:
|
pai, da, am gresit ca , in ultima vreme m-a apucat o chestie... am fost destul de posesiv si gelos, chiar nu shtiu ce m-a apucat...
dar mi-am dat seama ca am facut o prostie si chiar am recunoscut-o in fata ei ..., nu am de ce sa ma ascund... tin foarte mult la ea si chiar mi-e dor de ea :( ea e chiar o fire sociabila si nu vreau sa renunt la ea cu toate ca in ultima vreme am intalnit vreo 2-3 fete cu care ma inteleg super si chiar ar putea sa iasa ceva... sper ca totul va fi bine |
Quote:
pt k dak lasi de la tine, si-o va trage cu ea cat de repede va putea.... |
Quote:
|
:lol: da e F posibil...si eu is cu una pe ascuns.. sau eram nu mai stiu ..ieri ne-am certat ..vb noi ! si poate ma bag si cu a2a ..prietena lu asta...ah ce frumos e undercover :lol:
deci gandeste ..asa cum unele cu mine..asa si la altii se intampla..chiar la prea multi |
...greu va poate fi,sa traiti cu astea in cap!!!:shock:
Acum citeva luni,am avut o discutie asemanatoare cu un barbat,care avea asa idei in cap.Dupa ce mi-a mentionat spotul ala celebru "sprite"...era sa urc p pereti...si l-am intrebat p fata,daca nu i este prea obositor sa traiasca tot timpul cu suspiciunea,k fiecare barbat care sta d vorba cu sotia lui,de fapt vrea s-o f..a????Mai ales k femeia lucreaza la o banca,si se ocupa d leasing... In fine,depinde d femeie.Dar trebuie sa stiti,k o femeie deja cind are urechi ptr vorbe dulci,inseamna k ii lipseste ceva,si e doar chestiune d timp sa incerce ceva mai promitator.Iar daca e multumita,tine d relatie cu dinti si cu ghiare,si nu are rost sa o mai inchizi intr-o cusca...parerea mea... |
dap, vreau sa va anunt ca vineri seara am plecat la Bucuresti ( invitat de ea ) si sambata seara am venit acasa.
i-a fost foarte dor de mine, s-a cam plictisit toata saptamana pana cand am ajuns acolo :) . totul merge bine acum, si sper sa continue asa :) problema e rezolvata... momentan ( nu se shtie ce ne rezerva viitorul ). P.S. Daca era sa ma despart de ea ... mai aveam inca 2 optiuni (fete frumoase - care ar fi cu mine ... doar sa prinda momentul ):) |
pana acu ti-era frica sa n-o pierzi si acu zici ca nu era oricum mare paguba nici fara ea ca mai am 2 rezerve bune :))
tare man ...oricum....ma bucur pt tine :) |
pai, ce sa fac... oricum tin enorm la ea, dar daca e sa fie :( ce sa fac sa ma arunc sub tren ?
totul a revenit la normal, ea a devenit mai grijulie cu mine :) ... si ce sa zic, ala daca nu isi vede de treaba, se cam frige urat de tot ... :P ... sunt de 9 luni impreuna cu ea si vreau sa continue.. ;) |
detman forta fie cu tine:D
acu fara misto e bine ca fata si a revenit e un caz fericit...... daca vrei actiune adevarata sti ce ai de facut:)) |
ce am de facut?? :P ... ia zi-mi sa nu mor prost
|
angajezi raketii :) cum ce sa faci?
man... ia-l pe om mai tare, si explica-i clar cine-i oficialul, si zi-i si ca oficialul nu accepta amanti de categorie inferioara,asa ca el :D:D:D |
aleks esti de belea pa bune.....:lol:.....
Detman explica`i fetei ce nu`ti convine si gata e mai simplu asa......:) |
Cel mai simplu' ... il iei deoparte ... intri in el una'n freza ! The End .. veti trai pana la adanci batranetzi pana cand moartea va va despartzi ! :P
|
hey, am rezolvat cu fata ... am vorbit cu ea, asa cred ca a fost cel mai simplu si eficient
daca el inainteaza "armele" ... atunci ... e clar ... ii arat si eu de ce sunt in stare :) |
si fata nu a zis nik ?
sa se oftice cumva sau cu ceva ? nah` .. dak o fost bine ... si daca ai rezolvat treaba ... felicitari ;) |
Quote:
1. Fata pleaca,dar dusmanul ramane 2. Exista riscul ca ea sa se duca la el si sa-i fie alaturi pe patul de spital sau ceva de genu. Daca te referi la faptul ca o sa ii arati lui ca tu esti mai potrivit pt ea decat ar fi el, atunci e OK.Numai k din proprie experieanta iti zic ca nici asta nu se merita... Dak ea tine la tine pe ala nici nu l-ar baga asa tare in seama. Inchei cu mesajul meu de intampinare de pe tel mobil: "Never trust pussy!!!" |
totul merge din ce in ce mai bine, nu am de ce sa mai imi fac probleme...
am vb cu ea si ne-am recunoscut greselile... ce porcarii am facut... si totul merge bine acum ... de 100000000000 de ori mai bine ca inainte :) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:27. |
- Copyright 2026 4Tuning