![]() |
Oradea Crazy Tuning Show III
1 Attachment(s)
A 3-a editie de Crazy Tuning Show va avea loc pe 24.10.2004 la ora 15 in
parcarea din fata Clubului Heat din Oradea la 14:30 BMW meeting la Parcarea din fata spitalului de Copii din Rogerius de unde aprox 20 de BMWuri vor marsalui pe strazile Oradiei pana la showul de la ora 15. Si evenimentele nu se opresc aici . Pentru detalii : Horvath Laszlo Oradea, Str. Splaiul Crisanei nr 13, bl. B5 ap.12 tel/fax:+40-259-436144 tel.GSM:+40-745-268665 |
Ar fi bine sa vorbeasca cu prieteni din Ungaria sa vedem si noi niste masinute de la unguri, ca oricum nu ajungem pana in Oradea dar macar in poze.
|
o sa avem si poze dupa eveniment
|
:lol: care este ... sper sa mearga aparatu !!!!!!!!! :D::D:D:D:D:D:D:D
|
3 Attachment(s)
Salut
Daca vrei pot sa va trimit niste poze de la Tuning & Stereo Fesztival de la Gyor care a avut loc in iulie a fost beton, masini de masini din Ungaria, Germania, Austria , mari tuneri ca Rieger, Seidl prezenti la eveniment , dragster show, lowrider show , altfel poze sunt si la urmatorul link . http://www.show.tuning-stereo.hu/galeria/ Delatfel noi am chemat la intalnirea BMW-urilor si niste baieti din Ungaria ! :twisted: |
2 Attachment(s)
:lol: cateva poze ... o sa fie mai multe ... dar maine abia :(
|
2 Attachment(s)
:lol:
|
1 Attachment(s)
:D
|
masini tari de tot la acest show
dragsterul e tot de la show sau e de la showul din ungaria? |
pfoai de capul meu cat de superb e paint job-ul de pe calibra...
|
:shock: :shock: :shock: - e deajuns nu? : :D
|
Sa pare k au fost ceva majini frumoase acolo...
Ajteptam mai multe poze ! 10x ! |
Da chiar frumos, ar trebui sa ne viziteze si pe noi astfel de masini. :lol:
|
4 Attachment(s)
Inca ceva poze...ca am si eu destule :lol:
Pun pozele cu calibra ca vad ca va place... :lol: |
Poze
Imi puteti spune si mie unde gasesc pozele de la Oradea Crazy Tuning Show 3 pe siteu asta? Mai ales cele cu opelu lui erwin .(best paint job)
10x Sergiu |
5 Attachment(s)
Si inca cateva cu alte masini de p'aci :o
In curand va fi gata si o pagina de tuning a noastra, a Oradenilor si acolo vor fi toate pozele disponibile. Cand va fi gata vom anunta ! |
catzi cai ii da airbrushu ala la calibra? :roll: :lol:
|
:shock: :shock: calibra aia e super tare :shock: :shock:
|
Frumos BMW-ul albastru, culoarea nu prea-mi place dar in rest e frumos modificata.
Calibra are un paintjob si body kit frumos dar in rest....la interior chiar mi se pare c-a stricato cu airbrushul respectiv. |
Am cateva poze
1 Attachment(s)
Salutare fratzilor,is nou pe aici.Imi place ca am gasit shi catziva baietzi shi din Oradea ....am vazut ca vretzi sa facetzi nu jtiu ce pagina in fine..am shi io cateva poze de la Oradea Crazy Tuning Show,mai exact : 126 de poze + 1 Filmuletz cu Fordul Ala Mercury shi Inca un FIlmuletz cu CIELO acela care dadea din fund.... :)
sau...intratzi pe http://community.webshots.com/user/DonHackerMoTo da` p site calitatea pozelor e mai nasoala :( apropo l-atzi vazut pe ala cu DACIA care a facut fumu` ala ? :))) cu frana de mana ???? ajtept parerile voastre ! respect 4 allz ! |
A fost fain :)
Nu ati reusit sa facetis siteul ala cu poze. Am vazut pozele lui Donhacker. Donhacker: undei matizu verde :) ? Am auzit ca a fost un mic incident la show, ala cu calibra si cei 2 cielo au intrat intr-un stalp sau ceva... in fine :) salut |
nu s`au lovit doua cielo ci un Golf 4 de la civil d`asta mai indraznet cu un ursuletz era printre cele mai faine BMW`uri din Oradea.Micul incident s`a petrecut in fata magazinului Lotus :))
|
:)
nu cred ca e in pozele de pe site :) eu ajut pe oricine care vrea sa faca un site cu shi despre tuning (pe aceasta cale imi cer scuze celui cu site-ul automotorclub ) abia acuma mi-am facut calculatoru` !
a fost fain la show` ! n-am auzit de aia care s-au pupat langa \"lotus\" da` am vazut cand s-au dat la concurs PEUGEOT -u` ala ZZZ (albastru) , AUDI A4 TOT ALBASTRU SHI PASSATU`(tot albastru) SHI AUDI A6 (RHT) negru..... |
Asa zisul accident a fost inofensiv....cu cineva din trafic la un stop...nu am vazut prea bine ca eram maiu in spate intr-o masina...
In orice caz dupa show s-a mers langa Oradea, in Nojorid unde s-au facut burnouturi si piruete cu un bmw si audi-ul a6 a lui razvi ,adik RHT. In fine, a fost super fain ca s-au dat in fata tirurilor care treceau si am oprit circulatia pe sosea vreo 5-10 minute, se facuse o coada pe sosea... Sper sa primesc si ceva filmuletze de atunci si le pun pe site... pana atunci, salutare ! |
1 Attachment(s)
Inseamna ca a fost fain acolo la Nojorid
sincer sa fiu nu am auzit ca s-a mers acolo in fine...ajtept shi eu filmuletzele ! pana atunci v-a dau filmuletzul cu CIELO care a facut SPECTACOL la ORADEA CRAZY TUNING SHOW III !!!!! |
Sper ca nu e vorba de acel Cielo care tot isi misca fundul cu frana de mana trasa .... vai mama ce spectacol , hai cu toti sa vedem minunea :shock:
|
sal all.... bah nu ste careva cumva adresa de net...siteul lui Zozo ... tipul care face audio tuningurile in oradea....... si eu fac tun inguri dar inca nu in realitate;) ii un topic pe masini &tuning... tuning pe machete... :) :P
|
nice cielo;)
|
1 Attachment(s)
frate,ma interesez daca si-a facut site...cred ca nu.
Da` nu demult si-a deschis un magazin Tuning Hi-fi (DR.ZOZO) :-))) langa Hotelul Corrola daca il stie cineva (din Oradea).....stai ca mai am un filmuletz cu FORDUL MERCURY A LUI ZOZO ....CUM VIBRA PORTBAGAJUL !!!! |
nusht...ca la min nu se poathe downloada filmu :((
|
stiu ce are zozo in port-bagaj ii nice daca atata scoate de sare cutia :) bah daca mai ai filme si poze de la oradea in afara de alea care is puse deja mi-ar face placere sa le vad... si intereseaza-te de site pls...
|
mai punetzi poze de la oradea..:) is super masinile..:) respect pt ele
mai astept poze.. si daca imi facetzi rost de site-ul lui zozo ar fi o chestie:) |
|
cica nu intra.. cica nu exista site-ul asta sau nu ii scris bine :(
|
Re:
Quote:
|
Mistocute poze!!!!!! bravo ashea 8) imi pace>>
|
Daflyer_oradea imi place opelul tau(sau a cui o fi) intr-o singura privintza ...faptul ca ai pus sufletul pe el si te straduiesti sa faci ceva cu care sa lasi fetele masca... :oops: bravo , ti-ai facut temele...ai nota 10 de la cineva care nu-i place...calibra :roll: asta e!
|
mah voi asjtia din oradea ... niceshow pacat ca nam putut veni shi eu atunci ... imi era dezastru masjina ... o marerugaminte ... daca mai are cineva poze cu bmw ala cu 04 aro ... cika tipu ii varumi-o da io nam nici o poza cu masjina lui in afara de cele dp site ... mersi anticipat!!
|
Re:
Quote:
|
dah ... mersi ... astea le'am luat deja dintr-un post anterior ... mersi oricum :D daca mai ai ceva sa'mi zici pls!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:00. |
- Copyright 2026 4Tuning