![]() |
Taxiuri
hai sa discutam aici ce masini de taxi klumea avem in orash. ce ati vazut masini noi aparaute la taxi , poze eventual daca aveti.
chiar ieri am vazut un BMW SERIA 5 la TAXI , modelul din 2002 , interesant :P |
Re: Taxiuri
Nu stiu daca mai tzinetzi voi minte acum 3-4 ani era un Ford Expedtition la City Taxi...super tare....aproape zilnic cu el mergeam la scoala:D
|
golf 5 se pune?:D
|
este si un passat kombi modificat arata fain!!;);)
|
ala grii cu o usa neagra?! :D
|
mai ii si astra`u galben...spoilere cam lovite dar arata binisor :)...da nui de mirare...fiind taxiu ii nevoit sa intre pe toata strazile pline de cratere :D
|
am vazut un taxi cielo rosu akuma il face are bara numa' pe fatza.......deci ce tare ii......si are o toba din inox toata.....ala da sunet!!!;);)o sa-i fac poze k ii aproape de mine;)
|
SEAT IBIZA modelul nou , mertzane E Class
|
Quote:
|
io nu stiu de ce imi lipsesc mie pozele....
amu nu stiu prunci...da fara poze parca a-ti vorbi in vant :):):) |
omule nu avem noi timp sa umblam toata ziua in orash si sa facem poze :):):)...nu ai imaginatzie?!:D:D:D
|
da atunci nu mai barfiti lumea...
FAPTE domle`...FAPTE... ca asa si eu pot zice ca m'am plimbat cu un ferrari F nu stiu cat...si pt. 200mii m'o dus de la biserica cu luna pana la piata iosia nord... |
Da sincer chiar nu e nush ce...Nu ai mai vazut un Seat Ibiza sau un VW Passat?nimik ieshit din comun la ele....atata tot ca au un semn de taxi pe ele si te plimba prin orash la nevoie...nu prea vad dc ar trebui sa facem poze la taxiuri...no offence:D
|
dapoi asa ca si chestie , sa avem subiect de discutie. Da bun is masini , da tot mai bine iti pica atunci cand meri cu un PASSAT , IBIZA , E CLASS , 525 D , etc... decat cu o dacie 1310 sau MATIZ ?
|
io ma gandeam la taxiuri modificate...
|
avem si dalea cateva :P exemplu PASSATU lu MARIUS , ala care are o usa neagra :) masina aia merge super super bine , mai avem un BMW galben mai vechi care ii in curs de modificare , o dacie NIRACUZ sau cum masa ii :lol:
|
avem si un logan cika tunat :)si o data am stat intrun vento cu dvd player si instalatzie audio in spate :D
|
Quote:
|
este un logan alb modificat arata fain...;);) cu nr bya poate il stiti;);)
|
Taxi IBIZA ROSU ... "Xtreme Dimension of Sound"
Opel Combi "CRS" verde ... Tot un Opel Combi ... tot verde ... "Xtreme Dimension of Sound" un Bora Albastru cu DVD PLAYER ... Passat Combi ... "MAD" ... cica V6 4motion =)) ... Ford Mondeo roshu ... (model 2000+) Logan ... BYA ... Opel combi ... galben (imi scapa nr.de inmatriculare...) "YELLOW LEMON" BMW-ul 5`aru ... :) a mai fost un BMW 3`ar a lui ATY ...dar l-a dat...a zis ca nu are rost sa faci taxi cu asha mashina .... acuma are un LOGAN pe care a avut jante pe 17" :) ... tot ATY a avut shi un GOLF IV :) AUDI a6 ... model 2000+ ... GOLF V :) astea sunt cateva din care mi-am amintit ... :-p ... |
da am fo si cu un POLO albastru cu NR BHR , ce instalatie de sunet are , pfuai de capu meu ruperae :) , un logan alb care are 2 tevi de evacuare asai ? am vb cu tipu , si o zis ca inca o teava ii pusa de forma ca astepata sa se duca toba care o are acuma si atunci o skimba cu allta spor :) si atunci vor fi 2 tevi pe bune :P
|
Quote:
|
Quote:
eh...numai iarna asta .... ca dupa aia .... :twisted: :-) |
ca dupaia ce ? :)
|
Quote:
|
io mai am pana in iarna :) si apoi o sa fiu pieton dar mai rar :P
|
Ceva poze nu se pun? ....Topicul e destul de interesant..
|
Vladutz stai sa prindem masinile in trafic , zilele astea imi vine K750`u de la resoftat si o sa am "aparatu foto" cu mine tot timpu :)
|
Mai este o solenza cu muzika de la Xtreme Dimension of Sound!!! las' k fac azi ceva poze!!!;):);)
|
maine...cum am o zi de frekat menta.....:D va propun cva :)
cine vrea...mergem prin horash sshi tragemmm poze...<:) :D ...cine vrea sa vina...vb pe " IAHUUU " ....shi dupa aia poate mergem shi la un suc\apa plata\apa minerala..ce vretzi voi :-p |
MDF vbim maine , maine tre sa imi vina si K750`u de la reparat si merem. vb pe messss
|
Offtopic: DaBotta, pe tine cand te mai vede omu` la un meeting WSR ? :D
|
valerutzz cand oi avea si io mai mult timp :P ca vinerea in general is asa de ocupat , dar facem o data timp sa fie.
@MDF ***ate pestii cand intri pe mess da un buzz , audibles alea alea sa merem la vanatoare de taxiuri :P |
La Taxiuri cred ca noi stam cel mai bine,daca nu va supar......adica in Satu Mare......
|
raul nu in Satu Mare era firma aia de taxiuri care au numa A8 , A6 , PASSAT , VECTRA , E Class , S Class si numa masini dastea de lux ?
|
da..intr-adevar s.m e mai tare ca oradea....
VIP parca se numeste compania...sau cum ?! ...am vz shi un grand cherokee acolo :)) |
Si la asa masini ce tarife se practica prin SM?
|
DaBotta nu stiu ce ai vazut tu pe la noi dar sunt vreo 2 firme care au masini faine,printre care le-ai enumerat si tu,atatea tot apar ca nici nu mai stiu,BH-07-MDF da VIP se numeste firma,mai este firma PRIMA care au masini faine,Peugeot 307,407,BMW seria 5,Mertane.....etc.Ariana nu au tarife mari,pt.ca is prea multe firme si orasul e mic si ii mare concurenta.....numa bine.pa.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning