![]() |
Cei lasati fara permis
Cred ca este o idee buna sa deschid acest topic, pentru aceia care le-a fost suspendat permisul de conducere, pentru diferite "mici greseli". Se pot face multe "smecherii" pentru a micsora perioada de suspendare de la 3 luni la o luna, deci cei care stiu sa-i invetze si pe ceilalti.
|
Re: Cei lasati fara permis
1 Attachment(s)
Si daca eu am fost cu ideea acestui topic, sa fiu primul care ma inscriu (cu toate ca nu as fi vrut sa ma inscriu nici macar ultimul). Mi-au suspendat permisul pe 3 luni (asa zic ei) pt viteza :D Atasez si procesul verbal cu mici "cenzurari".
|
Am facut cursuri de legislatie (2.500.000) si mi-am dus dosarul la politie la Bacau (cu adeverinta care atesta ca am facut cursurile de legislatie rutiera) si am atasat un memorium adresat comandantului pentru a imi justifica fapta.Acum astept un raspuns de la politie sa vad daca imi reduce la o luna sau macar o luna jumate. Daca mai stiti alte metode bagati-le aici pls.
|
tot asa stiam si eu... dar de ce ai zis ca nu ai obiectii? adica observatii?
|
pai ce era sa mai spun cand m-am vazut si filmat pe radar? :D Initial nu am vrut sa semnez dar oricum nu aveam ce face ca erau doi si l-au oprit si pe ala care l-am depasit.
|
am inteles...
|
Pe ala il opresc ca sa aiba ei un martor...dar nici atunci nu esti obligat sa semnezi....daca itzi aproba se face pt 30 de zile daca nu ramai cu 90.....:???:
Un sfat pe viitor : cereti politistului care va opreste pt radar : procesul verbal de verificare metrologica a aparatului radar ;) - o sa avetzi niste surprize ;) si doi..... nu mai datzi carnetul din mana niciodataaaaaaaa :shock: hai succes..eu mai am 4 zile si-l iau inapoi...:D aaa si apropo la ce scoala ai fost tu de ai dat 2,5 milioane....ca eu am dat doar 1 mil...:???: |
asta e foarte adevarat, mi-au spus politistii de la circulatie, radarele nu sunt verificate metrologic la zi si in concluzie procesul verbal este nul pentru ca e viciu de procedura...
|
pai yo sunt din Onesti, si atat este aici cursul de legislatie. Yo le-am dat permisul in speranta ca o pot da la pace cu ei. Le-am pus pe bord 100 de euro si n-au vrut, ca mai tarziu sa vad ca de fapt era unul care avea pata pe mine. Si ti-au redus la o luna tie? Pentru ce ti l-au luat?
|
Pai tot pentru viteza....si normal ca au trebuit sa mi-l reduca la o luna sa mai repare din gafa aluia care mi-a luat permisul 8) 8)
daca mai doritzi ajutoare cum sa scapatzi de politie...accesatzi cu incredere www.amenda.ro , aveti acolo si forum ;) |
Ai sa vezi ca pe fiecare proces verbal cu radar apare acolo OUG sau ROUG 195/02...care spune ca politia poate folosi doar aparate radar verificate metrologic (din 6 in 6 luni)...normal este ca acolo unde scrie pe procesul verbal ....viteza stabilita cu aparatul radar.....sa scrie si seria ap. radar...dar :???: nimic ...nu vezi nicaieri pe vreun proces verbal ceva despre seria ap radar....si mai mult seria ap radar trebuie sa corespunda si cu numarul de inmatriculare al masinii pe care este montat...asta este o alta chestie pe care o putetzi folosi ,deoarece de cand s-a trecut la numerele noi cu MAI,nu s-au mai refacut si certificatele metrologice si deci nici un ap radar nu corespunde cu numarul de inmatriculare al masinii pe care este pus ;)
Succes :twisted: |
aham, poate daca stiam treaba asta aveam si yo o scapare. data viitoare am sa stiu ;) ms
|
Quote:
Merci pt sfaturi! ;) |
deci..e bun topicul asta :D mai invatam cate ceva ;)
|
Lasatzi multumirile.......astept bericileeee 8)
|
Quote:
|
asta nu trebuie sa le-o spui politistilor care te opresc neaparat, trebuie s-o spui in contestatia facuta catre comandant (primul pas), si, pentru ca asa se va intampla cu siguranta, ei vor inainta judecatoriei de pe raza localitatii plangerea, declinandu-si competenta, trebuie sa soliciti certificatul de verificare metrologica a aparatului, iar in cazul in care nu il vor putea arata, procesul verbal este anulat pe baza viciului de procedura...
|
da mai aleks dar cand ai sa le ceri asa ceva sa vezi cum nu le mai arde lor de radar si pleaca frumusel...pentru ca ei stiu ca sunt in ilegalitate,dar noi nu stim ca ei stiu :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
yo daca stiam treaba asta ii intrebam de verificarea metrologica, dar.........oricum meriti o bericica ;) dau cand apar si yo prin bacau
|
Am stat si am citi toate post-urile. Daca aflama mai din timp de treaba cu verificarea metrologica poate nu mai luam cadou de Sf. Stefan o amenda pt viteza...
|
daca daca daca daca daca....................................
|
pentru o amenda nu merita sa te agiti, doar cand e vorba de permis, si asa nu ai nimic de pierdut si clementa oricum nu astepti de la ei dak sunt hotarati sa ti-o traga....
|
mie mi-au luat permisul in iunie si inca mai merg cu dovada! au prelungit-o de vreo 3 ori!! si acum ma judec cu ei!! am fost la 2 procese si mai am unul pe 9 octombrie!!!
|
pai.....bafta!!!!!
|
merci!! daca nu se prezinta la procesul de pe 9 am castig de cauza!!!
|
bafta la proces....
|
crezi tu?
juristul lor pentru asta e platit, si e luat la intrebari dak nu se castiga un proces din cauza neprezentarii lui... desi... s-a mai intamplat ;) |
pai, juristul lor la primele 2 procese nu a avut bunul simt sa se prezinte
|
bafta !!!!
|
mi-a trecut glontul pe langa ureche...
107 km/h in buhusi? hmmm... am mers cu 90 iar tot drumul pana la piatra si inapoi :D:D:D |
cata bafta ai avut.......:):):)
|
mdea.....yo mai am 15 zile si voi putea conduce iar.................peste tot :D
|
cam risti sefu' ... cam risti ;)
|
cam, cam.........oricum mai sunt doar 13 zile :)
|
h3h3h3......mai am o saptamana :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
|
ai grija... pe ultima suta acum... ai vazut ce si-a luat-o oprisan, fix inainte sa-i expire suspendarea, si-a luat dosar penal pt conducere fara permis :D:D:D
|
:D :D :D dap, ms. am sa am grija ;) oricum mai mai putin de o saptamana
|
mai am doar 5 zileeeeeeeeee :):):)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:27. |
- Copyright 2026 4Tuning