Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Cars Contest !! !! !! (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/22070-cars-contest.html)

the_fis_me_h 16-08-06 13:24

Cars Contest !! !! !!

Pana apare NFS CARBON , propun urmatoarea chestie anti plictiseala.....facem un concurs.

reguli :

1. fiecare user pune pe site poze cu max 1 masina tunata de el in Most Wanted pozata din 3 unghiuri la alegere
2. masina trebuie sa fie creatie proprie, ci nu luata prin pink slip
3. termenul limita e duminica la ora 23:59 (20.08.2006)
4. luni se va face un poll iar lumea va vota cea mai tare masina

intrebari si impresii !! !! !!

the_fis_me_h 16-08-06 14:42

Re: Cars Contest !! !! !!

o sa incep eu :

am ales un gallardo pt k mi s-a parut cea mai agresiva masina dintre toate (more detail ... see pics)

the_fis_me_h 16-08-06 14:43

3 Attachment(s)
iata shi pozele :

EvLSant0S 16-08-06 14:48

Bravo !!!!!!!!!!
Ai Castigat !!!!!!

the_fis_me_h 16-08-06 14:51

:lol: stai calm k mai e pana luni (..........................) dak vrei concureaza.....:lol:

DyZ 16-08-06 21:06

3 Attachment(s)
masina mea :D

bogdan C.E.T. 16-08-06 21:20

3 Attachment(s)
sper sa va placa:D

topser 16-08-06 22:20

2 Attachment(s)
aaaaaaaa????zzzzzzz???????whattttttttt?????????

EvLSant0S 17-08-06 03:33

Quote:

Originally Posted by the_fis_me_h
Pana apare NFS CARBON , propun urmatoarea chestie anti plictiseala.....facem un concurs.

reguli :

1. fiecare user pune pe site poze cu max 1 masina tunata de el in Most Wanted pozata din 3 unghiuri la alegere
2. masina trebuie sa fie creatie proprie, ci nu luata prin pink slip
3. termenul limita e duminica la ora 23:59 (20.08.2006)
4. luni se va face un poll iar lumea va vota cea mai tare masina

intrebari si impresii !! !! !!

propuneam concursu asta acum multi ani , cu underground 1 :)

mi s-a luat ,au aparut altele mai tari , gen lfs.. care chiar e joc ;) simulator, nu stiu daca esti in stare sa mergi cu o masina cu tractiune spate acolo ,decat daca pleci cu a 3-a dp loc :) si schimbi in in 2 mii de ture :)

the_fis_me_h 17-08-06 07:32

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
propuneam concursu asta acum multi ani , cu underground 1 :)

mi s-a luat ,au aparut altele mai tari , gen lfs.. care chiar e joc ;) simulator, nu stiu daca esti in stare sa mergi cu o masina cu tractiune spate acolo ,decat daca pleci cu a 3-a dp loc :) si schimbi in in 2 mii de ture :)

bah....deci yo te-am cunoscut pe tine pe un sv de cs.....cam asha am dat shi de 4tunig....asta acu' aprox 1/2 an

de un sa shtiu ce ai propus u.......k nu citesc topicuri vechi......shi ce vrei mah.....sa-ti platesc drepturile de autor ???

lucky.2k5 17-08-06 08:20

Quote:

Originally Posted by topser

vreau si eu patch-ul ala!!:-P

AdiNX 17-08-06 09:22

3 Attachment(s)
Fiti atenti sa nu va ardeti :D

Oxide 17-08-06 09:50

Quote:

shi c t lauzi frate???screen-urile nu-s facute d u...c t lauzi???poate nici nu shtii sa-l bagi in plm in joc shi u t lauzi...macar baga-l shi vino cu screen-urile tale in plm...:p
PS:adresa k sa demonstrez k nu is facute d el screen-urile => http://www.nfscars.net/file.php?do=v...=6617&screen=1
PS2: www.nfscars.net <= aici gasitzi mmmmuuulllttteee mmmaassshiiinnnniii pt need for speed-ri....;)

the_fis_me_h 17-08-06 09:56

Quote:

Originally Posted by AdiNX
Fiti atenti sa nu va ardeti :D

putem si comenta masinile !! !! !! ...

asha k......adi......iti recomand ceva ..... (poti sa iei sau nu in considerare) ... merg mai bine ultimele jante de la 5zigen pe carrera gt :-P (da' u faci ce vrei !!!!)

topser 17-08-06 10:10

mah oxide ne cunoastem de undeva ?, de ce vorbesti in necunostiinta de cauza ? , te deranjeaza cumva ca am bagat pozele astea ? unde ai vazut ca ma laud ?
AM SCRIS EU UDNEVA CA E MASINA MEA DIN JOC ??? am vrut doar sa le arat si celorlalti ca poate nu stiau de patch`ul asta !
asa ca mai da`tn in **** mea si vez-ti de treburile tale da ?

the_fis_me_h 17-08-06 10:12

Quote:

mah oxide ne cunoastem de undeva ?, de ce vorbesti in necunostiinta de cauza ? , te deranjeaza cumva ca am bagat pozele astea ? unde ai vazut ca ma laud ?
AM SCRIS EU UDNEVA CA E MASINA MEA DIN JOC ??? am vrut doar sa le arat si celorlalti ca poate nu stiau de patch`ul asta !
asa ca mai da`tn in **** mea si vez-ti de treburile tale da ?

roaga-te sa nu fi vazut gratzian asta !! !! !!

topser 17-08-06 10:47

da-i plz pe pagina 1 si vezi cine a inceput cu injuriile , am zis nu-l cunosc pe Oxide si nici el pe mine , asa ca nu trebuie sa faca afirmatii de genul asta !
recunosc cu injuratura am exagerat si imi cer scuze , dar eram nervos , ca vb fara sa stie...

AdiNX 17-08-06 11:02

Quote:

Originally Posted by the_fis_me_h
putem si comenta masinile !! !! !! ...

asha k......adi......iti recomand ceva ..... (poti sa iei sau nu in considerare) ... merg mai bine ultimele jante de la 5zigen pe carrera gt :-P (da' u faci ce vrei !!!!)

Nu e prea mare diferenta intre cele 2 tipuri de jante... eu recunosc k am o fixatie pe Enkei si oricum, masina e deja postata... n-am cum sa o mai schimb, si nici nu consider ca ar fi cinstit

Oxide 17-08-06 11:09

Quote:

da-i plz pe pagina 1 si vezi cine a inceput cu injuriile , am zis nu-l cunosc pe Oxide si nici el pe mine , asa ca nu trebuie sa faca afirmatii de genul asta !
recunosc cu injuratura am exagerat si imi cer scuze , dar eram nervos , ca vb fara sa stie...

da...deci...nush kre dreaq tzi prbl...dar dak vrei sa shtii asta ii un concurs cu MASHINA PERSONALA tunata dupa gusturile "proprietarului" din MW....u nu potzi sa le aratzi ferarri-u shi sa spui k "uite c am yo in joc"....nici macar nu is screen-urile tale astea...so...ai merita sa t trimit shi d und ai ieshit...:p....calmeazate sau vei lua bilet spre lumea oamenilor banatzi....potzi sa spui k am fo destul d generos asha k fa ben shi respecta regulile shi p cei din jurul tau!!!;)

topser 17-08-06 11:13

ok scuze , diseara o sa vin cu screenshot-urile din joc...

Oxide 17-08-06 12:16

Quote:

ok scuze , diseara o sa vin cu screenshot-urile din joc...

nu-i nik....;)...imi cer shi eu scuze....;)....ajteptam screen-urile!!!!:)

the_fis_me_h 18-08-06 07:42

Quote:

Nu e prea mare diferenta intre cele 2 tipuri de jante... eu recunosc k am o fixatie pe Enkei si oricum, masina e deja postata... n-am cum sa o mai schimb, si nici nu consider ca ar fi cinstit

fiecare cu parerea lui....oricum diferenta era de buza .... dar e masina ta omule....nu yo decid !! !! !!

sky_man 18-08-06 10:10

3 Attachment(s)
Acesta este Ford Mustang-ul meu...sper sa nu ma fac de rusine cu el:-)

sky_man 18-08-06 13:52

3 Attachment(s)
nu stiu ce au avut celelalte imagini ... sper k astea sa fie bune

sky_man 18-08-06 14:08

Si m-am gandit la o kestie....ce-ar fi dak fiekre nu ne-am vota masinile noastre...ci sa votam alta masina kre ni se pare mai faina...ce ziceti??:?:

AdiNX 18-08-06 15:30

Quote:

Originally Posted by sky_man
Si m-am gandit la o kestie....ce-ar fi dak fiekre nu ne-am vota masinile noastre...ci sa votam alta masina kre ni se pare mai faina...ce ziceti??:?:

pai da... e corect, si chiar asa intentionam sa fac

the_fis_me_h 18-08-06 16:13

Quote:

pai da... e corect, si chiar asa intentionam sa fac

nu-mi voi vota masina pt. k ar fi chiar aiurea....shi oricum.....cine vrea sa-si voteze masina e treaba lui k nu va fi prins da' dak va cashtiga o sa shtie k nu ne-a facut pe corect !! !! !!

Vlad_CFR-istu' 18-08-06 16:40

3 Attachment(s)
asta'i masina mea.....PORSCHE CARRERA

Skillzu 19-08-06 00:02

si e urata!!!

gademit ppl...wake up...:???: ,ne mai intrebam de unde apar dacii cu tevi in loc de eleroane si bile de foc puse in 70 de locuri+bande ''cromate'' pe toate nervurile.

Sl1V3R 19-08-06 08:03

Gusturile nu se discuta;)

AdiNX 19-08-06 09:17

Quote:

Originally Posted by madskilz
si e urata!!!

gademit ppl...wake up...:???: ,ne mai intrebam de unde apar dacii cu tevi in loc de eleroane si bile de foc puse in 70 de locuri+bande ''cromate'' pe toate nervurile.

si tu cu ce participi? chiar sunt curios ce loc iei, daca participi

Sl1V3R 19-08-06 14:56

3 Attachment(s)
Ete si eu.Mitsubishi evo 8,masina mea favorita din mw.Este facuta cat mai simplu posibil,nu cu o mie de viniluri,etc.Am vrut sa fac o masina de tuner nu una de expozitie de aceea partea senzationala e sub capota...Tuner style rulz!!!:lol:

Sper ca sa se vada cat mai clar.Mi s-a stricat monitorul si e dus la reparat si ala a avut sa-mi dea un jaftet de monitor:oops:

Skillzu 19-08-06 20:00

Quote:

si tu cu ce participi? chiar sunt curios ce loc iei, daca participi

imi pare rau,nu va pot dezamagi..nu particip.participam la dastea acum 3 ani.

acum intamplarea face k la mw am dat shift+delete la 1 sapt dupa ce a aparut.si de atunci nu a mai vazut pc-u asta mw-u...

Sl1V3R 19-08-06 20:54

La mine dupa 2 saptamani dar merita instalat pt un concurs ca asta;)

bogdan C.E.T. 19-08-06 21:14

topser unde's pozele??????

DyZ 19-08-06 23:10

frumushel evo silver ;)

oldtudorhand 20-08-06 00:07

3 Attachment(s)
Chiar sunt curios pollului pentr ca toate masinile mi se par reusite!
Uite-o si pe a mea...........

Sl1V3R 20-08-06 08:02

Quote:

Originally Posted by DyZ (Post 525437)
frumushel evo silver ;)

Mersi Dyz:D

the_fis_me_h 20-08-06 11:27

Quote:

Originally Posted by madskilz (Post 524566)
si e urata!!!

shi shti ceva.....nu o vota, da' nu te apuca sa-i zici omului k a facut o mashina urata.........k poate se supara......uite mie mi se pare mishto.....doar k as avea shi yo observatii....adek nu-mi place cum se pune la carerra gt bodykit 2 shi spoiler peste....incheiat........

the_fis_me_h 20-08-06 11:30

Quote:

Originally Posted by madskilz (Post 525279)
imi pare rau,nu va pot dezamagi..nu particip.participam la dastea acum 3 ani.

acum intamplarea face k la mw am dat shift+delete la 1 sapt dupa ce a aparut.si de atunci nu a mai vazut pc-u asta mw-u...

lasati-l.....el se da mare k participa acu' multi ani la concursu' lu' santos.......atunci knd nu eram noi.....da' ce sa-i faci omului kre nu are ce face shi posteaza numa' pt. pct.

p.s. e subiect de cearta da' va rog yo sa nu incepeti

All times are GMT +2. The time now is 11:27.

- Copyright 2026 4Tuning