![]() |
Golf 3 - GTI 16v
4 Attachment(s)
salut,
mi-am implinit dorinta.in sfarsit am golf 3 gti 16v :D stage 1 - evacuare directa cu finala custom + tips borla. planuri pt viitor : - faruri angel eyes - stopuri cu led - alte roti ( pe 16 ) - short shifter - fuste + praguri - filtru de aer - folie geamuri - shaved doors ( de unde imi iau sistem de deschidere a usilor ??? ) - bad boy look ps: rotile sunt de vanzare bbs pe 15 si mai dau si 6 cauciucuri ( 4 iarna, 2 vara) brgds edi sper sa mearga pozele :D |
Re: vw golf 3 gti 16v
arata bine masina....
si arata si mai bine planurile de viitor... cam cand vrei sa le pui in practica ?! |
pai de sapt viitoare sper.
intai s-o inmatriculez pe numele meu shi porma. mi-am gasit si nr : ct 11 wob zic io ca o sa incep cu farurile ( am casco ) :D si oricum unul e crapat. |
pei i`ai angele eyes`uri ... stopuri pe leduri bad boy look.. mai bine iti faci niste spoilere de cate sa iei buze/fuste
|
pai da
o sa vb cu x-ray sa imi faca. ca-s scumpe rau orig... :( |
Quote:
|
un baiat de aici din cta
e shi pe forum. face el spoilere misto rau. isi zice x-ray eyes |
dap il stiu... :D si face misto... spoilere :P .. asteptam sa vedem.... ce iese din golf
bafta |
Super fain....asteptam sa-l vedem gata!!!;):)
|
nice car :D
|
masina e luata din Medgidia ?
|
io am luat-o de la unu din ct.
cica a stat shi in medgidia |
Pai si eu parca am vazut-o pe undeva o dadea intr-o perioada la combinatie cu un matiz daca nu ma insel.
Da oricum nice car, sa ai parte de ea si fara incidente in trafic ! |
pai da vroia matiz.da era prea complicat pt mine.oricum am luat-o la bine :D.
thnks |
Quote:
|
nu.in schimb iti poti lua faruri de g3 tip "golf4 look" shi e mult mai bine.
|
pai tocmai asta nu vreau sa fac.
vreau sa o tin cat mai simpla. o sa iasa ceva frumos. cam asa ceva [IMG]C:\My Documents\golf3\vw_style_golf_mk3_166.jpeg[/IMG] |
sal all,
revin cu noutati : - cutie de viteze - suspensii sport weitec - 50/50 (sper sa fie bine) toate sunt comandate din germania - vineri trebuie sa ajunga :) sper ca pana luni sa le am pe mashina si tot atunci sa ii iau si spoilerul de vr6. tin sa mentionez ca vreau sa o fac "clean look" : - spoiler fata vr6 - fara aripioarele de pe aripi - praguri de fabrica - capota "bad boy look" - hayon chel :) revin cu poze bgrds edi |
Felicitari!!! Inca un thread care merita urmarit:). Cea mai buna alegere ai facut-o cu clean look-u. Si eu zic ca asha ii sta cel mai bine si din cate vad in planurile tale, o sa iasa chiar f bine. Itzi urez mult noroc si sa nu itzi aduca decat bucurii noua achizitzie.
|
aaaa, si o parere: gandeshte-te la un spoiler de S4 B5 cum i-ar sta.
|
bucuriiiieeee
a fost moshu pe la mine shi mi-a lasat o cutie maaaaaareeeee. sa vedeti ce era in cutie : - suspensie sport completa weitec - 30/30 - o frumusete de cutie de viteze de gti 16v ca sa vezi - exact ce vroiam :)) revin cu poze maine. brgds edi |
Misto masinuta ... sunt curios cum o sa iasa k are un tov de'al meu una laf :P:-P
|
4 Attachment(s)
poze cu cadourile de la moshu.
brgds edi |
cat te-a costat suspensia?
|
suspensia m-a costat 375 euroi
|
Arata super bine :D
Sa pui poze before and after :D sa vedem si noi cum sta cu noua suspensie :D |
suspensia o sa o montez luni.o sa revin cu poze.
|
Bafta la ideii!!!;) sa ne tzii la curent cu modificarile!
|
Quote:
|
problema baieti :(
imi vine sa-mi bag p***a am montat doar suspensia spate,cea de pe fata binenteles ca nu prea a mers. nu s-a potrivit flansa ce prinde arcurile sus. are cineva vre-o idee? ca asta de la care am luat suspensia imi aduce si flansele da peste o luna. are cineva flanse dastea mai mari cumva???? wtf.... |
si de suparare mi-am luat pleoapa bad boy look de la fritz -vine maine
|
asteptam sa o vedem pusa pe masina!;)
|
Quote:
|
Quote:
|
sal thnks man
te sun maine ca acuma e cam tarziu si nu vreau sa deranjez. brgds edi |
in sfarsit am montat suspensia - revin cu poze.
sper ca sapt asta sa imi montez shi cutia, sa imi fac si capota. - mishule sa nu ma uiti cu ambreiaju ala. brgds edi. |
campara dracu odata jante lamasina ea ca ma disperi de viata!!!!!!
|
hai gata bah ...
m-am chinuit aseara de am desfacut o janta shi a curatzat-o bine. ma dor destele foarte rau - cre c-o sa imi cada. ps/ o sa le schimb shi palea. |
pai sa le schimbi cat mai repede ca sa inceapa si ea sa arate a masina....ca acum e un pic bolnava parca de la jane...sa lasat si raotele 'da' naspa......
|
hahahha
zic io ca sa mergem pana la agigea in w/e sa vedem ce shi cum. vreau sa le fac pastea sa le dau la schimb ca asa am vb cu femeia aia de acolo. by the way - una o sa fie gata diseara. ca sunt mester si stiu bijnitza. ps - am impresia ca ai ceva probleme la tastatura :)) brgds |
| All times are GMT +2. The time now is 02:19. |
- Copyright 2026 4Tuning