Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete.html)
-   -   Intalnire colectionari Buzau (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/220565-intalnire-colectionari-buzau.html)

Cozmescu-Alin 14-11-10 15:24

Intalnire colectionari Buzau

14 Attachment(s)
Astazi 14.11.2010 ne-am intalnit 3 colectionari de machete din Buzau,pentru a mai sta de vorba,insa si pentru a fotografia cateva frumuseti pe 4 si 2 roti la 1/18.

Pasionati:

Alin-Emin3m
Sergiu-sergini0 (Mult iubitul nostru fotograf,cel mai de valoare pe sistem:lol:)
Laur-Me Mutzu

Masini:

BMW X6 Kyosho -Laur
Subaru Impreza WRX STI Autoart -Laur
Mitsubishi Evo VII Autoart -Laur
Ford Mustang Built Autoart -Laur
Jeep Grand Cherokee Solido -Sergiu
Mercedes SL Maisto -Sergiu

Motociclete:

Ducati 999 Xerox Maisto -Alin
Ducati 1098 S Maisto -Alin
Yamaha Fiat Maisto -Alin
Cagiva Raptor Welly -Alin

Fotografiile vorbesc de la sine!

Asteptam data viitoare cat mai multi pasionati din Buzau!
Pana atunci numai bine si vin cu primul set de fotografii,urmand ca sergini0 sa continue.

sergini0 14-11-10 15:37

Re: Intalnire colectionari Buzau

25 Attachment(s)
Si fotografiile doar cu masini. ;)

albatros 14-11-10 15:44

super!!!!!!!!!............:twisted:

X1190 14-11-10 15:45

super,chiar super...si machetele extraordinare,dar pozele :X:X:shock::shock::-P:evil::twisted:

FED express 14-11-10 15:51

felicitari pentru initiativa si pentru mobilizare.
pot sa zic ca si vremea a tinut cu voi, pozele sunt superbe si asta o datoram in egala masura machetelor, foarte frumoase, dar si vremii.
Bulitt-ul arata foarte bine in toate pozele, felicitari inca odata pentru toti 3:!:

MeMutzu 14-11-10 17:15

A iesit foarte frumos,vremea a tinut cu noi ...per total ...pozele spun tot ce a fost:D

radu_bv 14-11-10 19:02

Nice job:!: Frumoase de tot si machetele si pozele:shock:

radu_rs 14-11-10 20:00

Superb!

Tin sa va felicit pt. aceasta treaba minunata, meritati sa fiti apreciati la maxim. BRAVO!

Cozmescu-Alin 14-11-10 20:23

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3812195)
Superb!

Tin sa va felicit pt. aceasta treaba minunata, meritati sa fiti apreciati la maxim. BRAVO!

Multumim! E mare lucru pentru noi,ca minori sa organizam asa ceva,sa fi avut si noi masini si permise am fi plecat la mai frumos.

Va promit ca prima data cand iau carnetul ne urcam in masina si mergem la un meeting la Vulcanii Noroiosi.:D

sergini0 14-11-10 20:35

Eu vin iar cu 'Jipu' daca mergem la vulcani. :twisted:

GrAnDe 15-11-10 12:43

Frumoase poze :D ne faceti concurenta

radu_rs 15-11-10 14:11

Quote:

Originally Posted by GrAnDe (Post 3813972)
Frumoase poze :D ne faceti concurenta

da-da, sau noua :???: :D

eddycdk 24-11-10 20:14

bravo baieti, super initiativa!
si pozele sunt frumoase

AngelEyess 25-11-10 18:35

Foarte frumos chiar imi place chiar asi vrea sa se intample asa ceva in Constanta daca doreste cineva sa ma anunte prin PM.

Cozmescu-Alin 25-12-10 13:23

Intre Craciun si Anul Nou se mai pregateste o intalnire!

Deocamdata suntem 3 persoane: EU8) ,Sergiu, Laur

Lista e deschisa!

Cozmescu-Alin 28-12-10 16:48

Azi a avut loc intalnirea! Din pacate am fost iarasi numai 3 persoane.Unii au dormit:lol: altii au avut de munca...etc.Data viitoare sper sa se adune mai multi.

In fine,a fost multa distractie si voie buna.Ne-am intalnit prima data in Parcul Crang unde am facut ceva fotografii iar mai apoi am intrat sa mancam ceva.Lumea s-a simtit bine si asta a fost tot ce a contat.

Am fost eu,sergini0 si MeMutzu(Laur).Machetele:Mercedes 190 2.3 Autoart(sergini0),BMW M6 Revell(Laur),Porschem 911 GT3 Norev (Laur),Harley Davidson FXDB STURGIS Maisto(Alin).

Pozele vor fi urcate de Sergiu pe site si speram sa va placa!

sergini0 28-12-10 18:41

15 Attachment(s)
În sfârşit! îmi pare rău dacă am ţinut pe cineva în suspans dar m-am întârziat puţin cu prelucratul. Întâlnirea de azi a fost ceva mai săracă(în machete) decât prima pentru că a fost friiig!:x (de-aia sunt şi mai puţine fotografii)
De nins nu a nins dar a avut 'grijă' Alin să dea un bulgăre printre machete:rolleyes2, de-aia în ultimele fotografii e ceva mai multă zăpadă pe masă, în rest nu au fost probleme. A fost foarte frumos, doar că ar fi fost mai bine să avem condiţii mai bune, următoarea întâlnire credem că o să aibă loc undeva înăuntru, cum ar fi fost bine şi azi dar era închis unde speram să mergem, aşa că ne-am consolat cu o masă din parc:-)...
Dacă mai sunt colecţionari din Buzău sunt bineveniţi la următoarele întâlniri.;)

Cozmescu-Alin 28-12-10 18:48

Quote:

Originally Posted by sergini0 (Post 3935289)
În sfârşit! îmi pare rău dacă am ţinut pe cineva în suspans dar m-am întârziat puţin cu prelucratul. Întâlnirea de azi a fost ceva mai săracă(în machete) decât prima pentru că a fost friiig!:x (de-aia sunt şi mai puţine fotografii)
De nins nu a nins dar a avut 'grijă' Alin să dea un bulgăre printre machete:rolleyes2, de-aia în ultimele fotografii e ceva mai multă zăpadă pe masă, în rest nu au fost probleme. A fost foarte frumos, doar că ar fi fost mai bine să avem condiţii mai bune, următoarea întâlnire credem că o să aibă loc undeva înăuntru, cum ar fi fost bine şi azi dar era închis unde speram să mergem, aşa că ne-am consolat cu o masă din parc:-)...
Dacă mai sunt colecţionari din Buzău sunt bineveniţi la următoarele întâlniri.;)

Nu io domn:lol::lol:. Pai ce sai faci,eu voiam sa dau in Laur dar.....:lol:

FED express 28-12-10 18:58

faine de tot pozele, bravo baieti!
Cu parere de rau-mai mult pentru mine-aici zic ca Mercu bate la fund M6-le.Mercul este splendid!!! Si eu trecut pe lista mea.Faine poze!

MeMutzu 28-12-10 19:28

A fost destul de bine doar ca a fost frig ...i.Laudele primite pt poze le primeste Sergiu,iar Alin a fost "sufletul petrecerii".A fost o zi foarte frumoasa asta e important:D

2010 28-12-10 20:05

Prima intalnire a fost minciuna pe langa asta:!::!::!:
S U P E R B

Cipilica 28-12-10 20:47

Poi..... pe mine nu m-a anuntat nimeni :sad: Nu mai stiu cu cine am vorbit dar parca asa ramasese:!: Data viitoare dati si voi un p.m. ceva...
Si felicitari baieti, frumoase foto.

MaDD_RocK 29-12-10 13:15

Frumoase machetele Laure :D

MeMutzu 30-12-10 13:32

Multumesc,dar nici Sergiu sau Alin nu sunt mai prejos.Poate data viitoare o sa ne onorezi cu prezenta.Un an nou fericit tuturor!:-)

DrifterGT 30-12-10 15:28

Frumoase pozele! BMW-ul face tot p'acolo !, e superb 8)

cash_banck 30-12-10 15:55

Porschem 911 GT3 este pata de culoare in peisaj. bravo la cat mai multe intalniri si poze profi.bafta

radu_rs 30-12-10 17:59

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3935349)
faine de tot pozele, bravo baieti!
Cu parere de rau-mai mult pentru mine-aici zic ca Mercu bate la fund M6-le.Mercul este splendid!!! Si eu trecut pe lista mea.Faine poze!

Nu imi dau seama in ce sens bate la fund M6, sunt doua machete complet diferite... din orice punct de vedere. Singurele parti comune ca sa spun asa sunt ca au ambele 4 roti si ca-s modele germane.

Tin sa va felicit pentru ce ati realizat voi, imi place la maxim M6, culoarea in mod deosebit.
Sper sa nu vorbesc degeaba, in sensul ca as dori sa fie ceva realizabil, la primavara-vara, mi-ar placea o sesiune foto cu voi. :D

Cozmescu-Alin 30-12-10 18:07

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3941237)
Nu imi dau seama in ce sens bate la fund M6, sunt doua machete complet diferite... din orice punct de vedere. Singurele parti comune ca sa spun asa sunt ca au ambele 4 roti si ca-s modele germane.

Tin sa va felicit pentru ce ati realizat voi, imi place la maxim M6, culoarea in mod deosebit.
Sper sa nu vorbesc degeaba, in sensul ca as dori sa fie ceva realizabil, la primavara-vara, mi-ar placea o sesiune foto cu voi. :D

Cu mare placere:D Sincer si mie mi-ar placea mult sa cunosc persoanele din spatele monitoarelor:D La Brasov sunteti mai multishori!:D Noi il avem pe Madalyn care e si de o parte si de alta a baricadei:oops:

FED express 30-12-10 19:42

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3941237)

strict din punctul meu de vedere deoarece in cazul asta prefer Mercedes-ul.Este mai elegant si in acelasi timp impunator.Nu ma intelege gresit, nu vorbeam la cazul general.Mie chiar imi place mai mult acel model de Mercedes decat M6-le.

Racer21 30-12-10 21:32

Reusit meet si poze superbe, sunt chiar tari Porsche`ul si M6, asa intalniri sa tot fie !

sergini0 02-01-11 22:38

A fost o întâlnire reuşită dar să sperăm că altă dată mai vine lume! :peace:

Cozmescu-Alin 19-01-11 13:18

Pe data de 30 Ianuarie 2011 va avea loc urmatoarea intalnire a colectionarilor buzoieni.
Deocamdata suntem 2 oameni care vin sigur si lista este deschisa. Puteti venii cu un bburago 1/43 sau cu un CMC 1/18 important e sa ne intalnim intr-un local si vorbim/bem ceva.

Lista este deschisa:

Cozmescu Alin
Botnaru Sergiu
...

MeMutzu 19-01-11 19:33

Prezent nu stiu de ce nu te-ai gandit la mine de prima data:sad:

MaDD_RocK 25-01-11 16:47

Salut. Am vorbit cu Laur si vin si eu :) Ma va tine el la curent pentru ca eu nu prea frecventez forumul. See ya
P.S: ma cheama Vodarici Sorin

Cozmescu-Alin 25-01-11 18:51

Quote:

Originally Posted by MaDD_RocK (Post 4019715)
Salut. Am vorbit cu Laur si vin si eu :) Ma va tine el la curent pentru ca eu nu prea frecventez forumul. See ya
P.S: ma cheama Vodarici Sorin

Imi pare bine de cunostinta:)
Am vorbit va veni si userul cipilica + unul sau doi prieteni de ai lui! Sa vedem daca madalin si decodat vor veni si ei.

MeMutzu 25-01-11 18:53

Sa speram ca vor veni. Altcineva...???

Madalyn Boss 29-01-11 12:00

nu voi veni ca sunt in Brasov ... nu stiu cand mai ajung prin Bz

sergini0 29-01-11 18:48

În afară de Mădălin sper că pot să vină cei care-au spus să vin, ne întâlnim mâine la 12:00 la Crâng din câte ştiu eu.

Cipilica 30-01-11 10:08

Quote:

Originally Posted by Cozmescu-Alin (Post 4020104)
Am vorbit va veni si userul cipilica + unul sau doi prieteni de ai lui! Sa vedem daca madalin si decodat vor veni si ei.

Acum ma pregatesc sa plec. Voi avea doua machete 1/18, asa cum am vorbit. Din pacate vin singur :cry:.

MaDD_RocK 30-01-11 14:12

Foarte frumos a fost azi! Sper sa vin si data viitoare :D

All times are GMT +2. The time now is 08:23.

- Copyright 2026 4Tuning