![]() |
Tuning show la Plopeni co-organizat de Midnight Racers
Primaria Plopeni, Casa de Cultura Plopeni si Midnight Racers organizeaza sambata 23 octombrie incepand cu ora 12.00 la Plopeni un tuning show si nu numai. Va fi si o cursa contra cronometru de jaloane , cel mai aplaudat burn-out , cea mai aplaudata serie de cerculetze si multe alte surprize ! Sunteti asteptati intr-un numar cat mai mare indiferent de ce club apartineti sau daca nu faceti parte din nici unul ! Va asteptam ! Este permis accesul cu orice fel de material promotional al celorlalte cluburi !
|
WoW...bv baietzi...tot aja ! :joy: :lol: Sambata de sambata... :dance:
Yo unu vin sigur...cu taxi cu ceva,vad yo [k aja am venit ji la Biblioteca...m-am intalnit acolo cu baietzii].... Sa vb cu Alex [Porsche galben],sa vedem verdictu',dak vine sau nu [tre' sa mearga]...si crek' de data asta vine ji tov ala cu SLKu [are fibra pe majina...frumujica],la Biblioteca na venit k a fost afara din tzara [kand i-am spus a regretat rau :) ],dar,in rest,de cand e tov cu noi,a tot umblat pe la evenimente [a fost ji la Ploiejti,unde a fost tare incantat...a kam luat microbu'! ;) ]...poate am ji yo loc la el in car :D. Incerc sa anuntz kat mai multzi ! ;) Salutare ji succes...dak se poate mai mult ! :P |
1 Attachment(s)
de Plopeniu asta banuiesc ca e vorba...nu?
|
Oameni buni...am vb. acu' cu Micutzu'...locul de intalnire este LA MC DONALDS OTOPENI LA ORA 09:00 DIM. [LA 12 TRE' SA FIM ACOLO].Bineintzeles...ne putem intalni ji direct acolo [in special pt cei din afara Buc.]...10x RoSonic pt. harta !
Totzi suntetzi binevenitzi ! Am vb. ji cu Shadow [membru AfterDark racing Club] ji se pare k vor venii ji ei acolo. Va ajteptam...10x! |
Focus Racing Club va fi acolo :peace:
|
va asteptam
|
I-am anuntzat ji pa MMihai [Clio 2001] din Pitejti, FFocus, NOStim,Gabi FXN, WYK-ul [Vroom Racing]...sa pare k nu vor sa piarda asta pt nik ! ;)
Din pacate C00bra [4SS] tre sa faca ceva la majina,Ema [Ice] e naja... 10x 2 all ! |
Shit, nu cred ca apuc sa imi rigidizez suspensia pe fatza pana sambata,si sa repar frana de mana, ca ma bag si eu la jaloane. Sper sa reusesc sa pregatesc masina pana sambata.
|
Voi veni decat eu din AfterDark, mai e pana atunci poate mai vin si altii.
|
hmmm Vorbim si noi azi .. vedem ce facem ..
P.S Luca .. pune-ti frate un stiker pe frunte cu LUCA :D vreau sa vb :wink: k? kiddin` dar hai sa facem cumva sa ne vedem P.S 2 :D : FFOCUS ... vb serios de FOCUS RACING ... ? |
Eu vin duminica in Bibleoteca si vin si la cursa aia si merg si la Plopeni. Deci unde vrei?
|
Re:
Quote:
|
Noi asteptam si focile si ursuletii si mai toate animalutzele pe 4 roti . :)
|
Nu pot se ajung :( Sunt plecat din Romania :(
Dar Sper ca Insomnia va veni! |
Din pacate nu multa lume si-a anuntat prezenta. Pacat . Oricum noi asteptam toti pasionatii la ora 09.00 la McDonalds Otopeni. Can dspun pasionati ma refer atat la toate cluburile cat si la cei care inca nu sunt in vreun club. Numai bine !
|
Din pacate ati pus anuntul cam tarziu, dar oricum cred ca vor fi cativa din 4ss acolo...multa bafta tuturor participantilor, cat si organizatorilor!
|
Cam ai dreptate. Nici mediatizare nu am avut. Asta e. Am aflat tarziu ca putem face SIGUR ceva acolo. Pana nu am vazut \"negru pe alb\" nu am postat nimic . Am zis ca e mai bine asa .
|
Sorry Bogdane dak n-am avut cum sa anuntzam mai din timp :oops: ...totuji anuntzul este postat de 3 zile !
|
imi pare sincer rau ... Insomnia nu are cum sa ajunga ...
a fost anuntZata treaba prea din scurt ... si o mare parte din membrii sunt plecatzi ... mai incerc in dimineata asta sa mai trag de oameni ... dar nu pot promite ... bafta! |
-Se pare ca vom fii prezenti acolo dar nu in numar mare . Daca cineva de la NSL va avea placerea sa participe la vre-o proba este liber sa o faca.
|
See u all there than !
Sa speram k tota lumea e pregatita pana la ora asta ! :mrgreen: |
Poze, filmulete, vor fi?
|
carunte.... adica sure... adica sigur :wink:
|
Destul de reusit Showl.Multe masini frumoase,mult fum,multa lume.Felicitari organizatorilor.
|
Pacat ca n-au fost mai multe masini, si \"pista\" mai lata o leaca ca sa nu stai cu frica ca-ti spargi ceva pe la masina in bordura,
In rest a fost ok, :peace: pentru Cioara (cred ca el era sper sa nu confund persoana) care a facut spectacol. PS: pe cand si unde vedem si noi filmuletzele, pozele, clasamentul, ... |
Filmulete si poze sunt deja la evenimente. Or sa mai apara cateva.
|
|
felicitari pentru eveniment!
Am auzit ca a fost frumos de tot!Din pacate nu am putut ajunge(saptamana asta am muncit ca dreacu.........)dar pe viitor sper sa nu mai ratez ocazia! Inca o data felicitari organizatorilor! |
LEGAL RACING
Nu vreau sa fac prea multe comntarii obiectile mele le voi discuta direct cu membri MR, orcum ii felicit pentru demonstratia tinuta in Plopeni. |
ZerO_Cool schimba-ti si tu poza aia cu mustangu ala ca e a mea..si nu vreau sa ne incurce lumea draq...nu ca n-as fi The one and only Hooliganu`.. :) ... In legatura cu subiectul, cam tarziu ati afisat ceva...trebuie cu cel putin 3 zile inainte dupa parerea mea...ca eu abia vineri seara am aflat fara sa vreau...Vedeti si voi cum organizati si faceti data viitoare sa afle lumea mai din timp.Ms
|
eu eram Guest..uitasem sa ma loghez... :twisted: :P
|
8 Attachment(s)
De anuntat am anuntat cand am stiu ceva sigur. Mai bine asa decat sa ne hazardam si apoi sa ne injure lumea.
|
Felicitari organizatorilor Midnight Racers :!: Din poze reiese ca a fost ceva frumos ;):P
|
9 Attachment(s)
alte poze
|
5 Attachment(s)
alte poze
Speram ca v-a placut ce a iesit acolo ! |
A fost frumos. A meritat drumul de la CONSTANTA
|
CORECT :!:
|
Frumos, felicitari! Auzi, X-ray, dar ce s-a intamplat cu spoilerul tau???? A facut deja cunostinta cu \"craterele\"? :?
|
bai frate dar a mers cioara ala de la craiova ceva de speriat!!!!a facut super show acolo!!!!:)))))
|
pana la urma care a fost cel mai aplaudat burn-out ? si care a fo c mai aplaudat cerculetz ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning