![]() |
E36 - 328
5 Attachment(s)
Salut baieti m-am hotarat sa prezint si eu masina asa cum trebuie unii dintre voi ma stiti,aceasta este masina mea bmw E36 328 automat,momentan e stok am doar jante alpina,si o capota cam ciudata.Pe viitor mai bn zis in primavara ii voi pune un kit d ///M,jante cu buza,alta capota,evacuare sport si alta culoare.Astept sfaturi si critici!
|
Re: E36 328
Bine ca a scapat de bara aia fantoma :D
Masina e cunoscuta aici pe forum are si topic :shock: Spor la modificari ! |
Quote:
|
sunt acelasi propietar dar am ajutor din partea unui prieten si cu ajutorul si sfaturile lui masina va iesii bine,astept si de la voi sfaturi!
|
Quote:
|
si farurile...pe langa ce-ai enumerat tu acolo! nu's ce trebe!!are potential cum spunea si Calin!! bafta!
|
se vor schimba si alea pe viitor ceva gen ale tale.app de unde ai aloat eleronul?
|
Quote:
CAUTA CA GASESTI!!;) |
Banuiesc ca , capota va fi schimbata curand?
|
nu stiu cat de curand cam greu cu finantele dar in primavara masina va fi gata
|
oho gata te-ai apucat de treaba la bolid :D bafta la modificari si parerea mea schimba capota sincer , bafta tinere ;)
|
Re: E36 - 328
pai neamtule tu te-ai apucat de modificari paladinu la fel trebuia sa ma apuc si eu.se vor face pe viitor toate timp am,bani se vor face si aia putin cate putin
|
Quote:
|
Quote:
|
Numai repet ce a spus Tex`u si Calin ca e destul de clar ... sper in viitor sa se vada schimbarile ar fii si pacat sa nu se faca ceva cu o asemenea pisica. Succes
|
Quote:
|
Stai chill ... usor usor se rezolva toate ! Lumea are rabdare :lol:
|
Draguta masina si mai ales motorul :D.. dar baga poze si cu interiorul
https://www.youtube.com/watch?v=oZ_VRbfgsyc :):):):):):):):):) |
mda tare mel nam ce zice pacat de masina din video.am sa fac si poze cu interiorul si voi pune maine sau luni sigur
|
3 Attachment(s)
poze de aseara alaturi de bolidul lui neamtzu!!
|
arzatear focu :lol: ai prezentat masina :D:D:D...bv coane :D frumoasa masina,stii bn ce parere am de capota ;)...jos urgent !!!,jantele nu trebuiesc schimbate ca sunt superbe !!:D..o bara d m...si putin mai joasa :D te pupa fratele tau marean,si ai grija d tn !
|
mareane tu ai facut tablele rosi eu le fac pe astea roz bombon
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
hehe am glumit ma fa-le tu roz neamtule low cu jante roz
|
Quote:
|
Quote:
|
piesa masina, aplauze pentru fotograf va rog :)))
|
1 Attachment(s)
o incercare de cerculete!!asa mareane azi imi ziceai sa o invarta si 2 masini de capete de creta langa noi
|
Quote:
ejti super baiat..si tine minte...scapa de capota..pune bara fatza m....scoate catalizatoarele.cutie manuala,ambreiaj.si admisie de 2.5 :D si ejti fortza rau :D |
o sa o modific ma si in primavara daca sunt finante o schimb.mareane bani sa am ca planuri sunt destule.am sa mai fac cateva filmulete.hai poate ne intanlim intr-o seara sa facem show dupa ce scoti masina ca nu cred ca iesi asa cu ea
|
Quote:
stiu de ce se invarte masina asa... ca are doua cipuri ( proprietarul a zis asa ) 193 cp stock + resfotare + cip https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...ml#post3590159 p.s: bafta ! |
Sa o stapanesti sanatos.Frumos filmuletul chit ca nu e la claritate.Are ''putin blocant pe el'' si motoru mai e si forta.Vorba colegilor, potential este maxim.Cutia presupun ca vine schimbata sau...ramane automatic?Spor la modificari majore si de bun gust.
|
as vrea sa-i pun cutie manuala,astept niste pareri de la voi cam ce ar fi mai potrivit.
|
3 Attachment(s)
sal,
din ce material e capota? daca e din fibra si e usoara imi trebuie mie si iti dau la schimb una stoc vopsita negru mat de pe M3 -ul meu. Da-mi de veste si vedem cum facem. Daca e din tabla si modificata asa din una originala, nu ma intereseaza. Bafta, Razvan LKN 0747/119991 |
Quote:
La tine s-ar potrivi de minune Razvan!! |
Quote:
o sa aiba si ea alta fata,acum zici ca-i bolunda! nu s-ar potivi decat la fier vechi! razvan o lua doar daca era fibra,era mai usoara! |
vreau sa-i pun cutie manuala cat mai repede,si vreau sa ii schimb si culoare!cam ce s-ar potrivi?
|
Quote:
|
aha am gasit o cutie de 2,8 manuala cu tot cu timonierie 150 d euro dar este dupa un e39.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:06. |
- Copyright 2026 4Tuning