![]() |
Espero VN 05 LGY
1 Attachment(s)
Salutare sunt nou in randul forumistilor, dupa cate am vazut fiecare si-a prezentat masina si as vrea s-o prezint si eu. Nu am cine stie ce modificari facute o folie, un xenon, leduri numar spate. As vrea sa incep s-o fac si eu cat de cat cu cateva modificari, as avea nevoie de niste sfaturi situ-ri de unde imi pot cumpara niste produse...
|
Re: Espero VN 05 LGY
salut si bine ai venit pe forum!te-as ruga sa ne prezinti mai multe chestii despre ce ai vrea sa-i faci si apoi te putem indruma si noi.oricum frumoasa masina din ce se vede.pune mai multe poze te rog cu ea!
|
bun venit!
este mai ingrijita la exterior ca a mea:oops:... cat despre modificari...tu ne dai un exemplu..noi iti spunem pararea..simplu` ;) see ya` |
Din ce an este masina? ce motor are?
jantele sunt cele OEM pe "14? |
Quote:
am motor de 1.5, 16v o sa mai pun niste poze mai detaliate luni cu masina |
Quote:
|
Sa speram ca nu o sa fii doar unul din cei care au multe planuri si renunta dupa putin timp, ca vand masina sau ...nu au bani :(
Dintr-o singura poza, masina arata destul de intretinuta. Spor la treaba cu ea si asteptam noi poze! |
In functie de finante, si mai ales vointa si hotarare, poti modifica masina... si o sa arate si bine, totul e sa imbini utilul cu placutul. Tinand cont ca vine iarna, poti incepe cu ceva la interior, vopseaua e cel mai potrivit in primavara! :) Spor la treaba.
|
Pune si tu mai multe poze
|
am luat si un filtru de aer sport da cam face galagie se aude cam nasol ca un harait. :(
|
hmmm....daca ai 16v se aude uratel...la 8v se aude mai frumos..am incercat eu:P
|
Espero VN 05 LGY
4 Attachment(s)
dupa cate am promis am postat mai multe poze cu masina
|
Espero VN 05 LGY
2 Attachment(s)
mi-a venit si eleronul mult visat, de abia astept sa-l montez
|
frumos eleron.chiar abia ast sa vad cu ii sta la un espero cu eleron desta;)
|
Espero VN 05 LGY
L-am montat e superb vine bine tare. Maine o sa postez poze cu eleronul montat pe ea daca nu mi lo fura in seara asta :)
|
foarte intretinuta masina o stiu destul de bine... bafta la modificari ca vad ca ai ceva planuri
|
ingrijita masina si ai planuri frumoase pentru viitor:)
|
Espero VN 05 LGY
2 Attachment(s)
dupa cum am promis am postat si inagini cu eleronul
|
foarte finut...nice touch..;)
ar mai trebuie o suspensie..dar parerea mea..este sa astepti sa iesi din iarna,daca nu vrei sa patesti ca mine..la cea mai mica zapada,ramaneam suspendat cu ea...:sad: |
da ai dreptate a mea este foarte inalta am schimbat asta vara amortizoarele si arcurile pe toata masina si a inaltato rau, chiar ma gandeam la niste amortizoare si arcuri sa o las macar vreo 3-4 cm
|
si niste jante buzate...foarte buzate :X:X..acum daca vreisa o pui pe burta,merge un 15'..dar 16 eu zic ca da mai bine...8)
poate ne`om intalni pe la fcs...dar cam greu cu timpul..:cry: |
da ar da bine, as vrea sa-mi fac fata ca a ta imi place mult, cam cat timp ti-a luat? da foarte bine o face mai agresiva
|
2 Attachment(s)
pei..nu chiar mult...
am taiat bara,unde vine suportul la numar,am pus plasa...iti ia cam o zi..sa nu faci treaba in graba...iar grila...30 lei la un tinichigiu...cu tot cu "branhiile" acelea...acum trebuie sa o retusez,am vopsit`o in negru,sa nu atraga atentia la sticleti,dar trebuie finisata si vopsita,oricum,cu 50~60 lei scapi..si fara graba..si mai ales ca,culoarea ta prinde bine espero,o sa iasa frumoasa;) poate ne mai indemnam si noi pe aici...o scanteie trebuie:-P uite 2 poze...inainte si dupa,dar daca te uiti atent,o sa vezi ca nu este finisata,mai este ceva pana la modelul finit...usurel asa,,;) |
da sub bara mai ai vreun spoiler? parca asa se vede
|
Quote:
|
Espero VN 05 LGY
am mai pus niste pozici cu ea
|
6 Attachment(s)
.....
|
Vine foarte bine eleronul pe ea. Cat te-a costat?
|
160 ron + 20 ron transportul
|
Salut,masina arata foarte bine dar nu prea dau bine nr. alea de telefon.In rest e ok,masina mea e la fel ca a ta.Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
|
stiu ca nu da bine, eu am o agentie de publicitate, tre sa-mi fac si eu putina reclama prin oras, te mai vede omu isi mai aduce aminte de tine, mai da o comanda.
:) |
frumos eleronul...sa-l stapanesti sanatos :D
|
salut fa l culoarea masinii si o sa arate si mai bine ;)
|
in vara as vrea sa vopsesc toata masina o sa astept pana atunci, am vrut sa-l fac cu sprei da cu timpul se ia, sare vopseaua aia
|
Depinde ce spray,daca degresezi ine inainte si dai cu un spray mai de calitate si dai 2 straturi te tine
|
Espero VN 05 LGY
maine ma apuc de treaba sper sa dea bine o sa postez poze cu el dupa vopsire
|
Quote:
|
cine stie un tinichigiu bun si mai ieftin sa-mi fac si eu ploape la masina?
|
Quote:
|
erau mai ieftine alea si cu ce anume sa incep? ca nici nu mai stiu cu ce sa incep, ma gandeam si la niste inele cromate la bord da ince nu sunt decis cu ce sa incep
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning