![]() |
Recomandari telefoane mobile
hai sa incep eu . trebuie sa'mi iau tel mobil pana sa incep scoala si am 6 mil pentru el . am gasit nokia 7610 la 6mil500 lei . asta e my dream phone. spuneti'mi si alte optiuni spre care sa ma duc, la mana a doua ori din magazin la abonament.
|
Re: Recomandari telefoane mobile
mai pune 50 lei noi si ia-ti 6230i. Si mie imi place 7610 ... e alegerea ta.
|
la 6230 nu imi place ecranu care e mic in comparatie cu 7610
|
7610 la 6.500.000?!!! :lol: Dak iti mai da unu lipt de el poate... :lol: Ai mai folosit un telefon cu Symbian?! Stii ce implica Symbian?!
App la 6.500.000 iti iei 6630 nu 7610... ;) Poate ne spui si noua ce pretentii ai... ce vrei de la telefon! |
pinguin sa'ti raspund la intrebari. nu am mai avut tel cu sistem pe el. vreau sa aiba bluetooth , camera megapixel , memorie de minimum 32 mb, mp3. eu ma gandeam la un motorola v1075 ca e 5 mil la vodafone.bine prioritatea ar fi un 7610.
|
deci..Nokia the best..fuck the rest...si in ceea ce zici ce de7610..e cam greoi adica se misca cam nasol versiunea de symbian care o are pe el.. mai bine 6230i..;) si yo tot asa am ajut de ales.. intre 7610 si 6230i..si mi-am luat 6230i..sunt multumit de el
|
mi s-a parut superb 7610-le. cel pe negru-visiniu da n-am avut 16 milioane acu aproape 2 ani :D
acum nu l-as mai cumpara. la un pret asemanator este SE k750i care este mult superior ;) pe asta ti-l recomand ;) |
Quote:
Acum sa-ti dau si un sfat referitor la ce ai putea alege! Ai spus cam ai cam 6.000.000. La banii astia gasesti exact ce vrei tu la un Sony Ericsson K608i! ;) Iti dau un PM cu un site de unde il poti lua cu 5.000.000.! :twisted: |
dar un motorola v 1075 ?http://www.gsmarena.com/motorola_e1070-1333.php aveti aici linkul cu date despre telefon . am citit si ce au spus altii despre el si cica nu mrge chiar mereu sa'ti faca poze. telefonul costa 5 mil la ab la vodafone , deci se incadreaza in stocul de bani .
|
Quote:
|
am motorola c360 acum si stiu cum e meniu , imi place. dar la linkul care vi l;am dat scriu alti posesori de v 1075 si scriu ca nu ar face chiar mereu poze.sa fie adevarat?
|
da sa stii ca motorola au anumite erori la camera foto ... stiu pe cineva care ii face probleme (moto E770v) ... asa ca daca vezi vreun veyron pe strada si vrei sa-l pozezi... :)
|
Quote:
|
Frate daca vrei un tel care sa faca aproape de toate ia-ti un lg...ieftin si bun...eu am unul de aproape 1an si nu are nimik...
|
La K750 te-ai gandit?
|
nokia ... poate gasesti un 6680 la vreo 5.500 doar telefonul fara incarcator cablu si alte minunatzii... ala e telefon adevarat de banii astia
|
ce parere aveti despre samsung d800??? am gasit la cineva si ma cam tenteaza sa imi dau telefonu( nokia 6230i) si sa-l iau pe ala
|
eu am d 600 si e super tare....
|
http://www.gsmarena.com/samsung_d800-1355.php uite samsungu d 800, e belea telefonu, da k750 are camera de 2 mp, si face niste poze super.pe mine ma bate gandu sa;mi iau un k750, de la orange cu 5 mil.
|
Ia-ti sagem...nu-mi sariti in cap dar in afara de telefoanele cu sistem de operare pe ele[symbian,windows si mai era un sistem de operare folosit doar pe un anumit tip de telefon]platiti doar brandul...sagem e ieftin si bun ia-ti un myx8 sau unobosit de telefon acum si dupa aia iti iei my900c ca acus apare-->http://www.gsmarena.com/sagem_my_900c-1505.php .P.S.:are card si irda ;)
|
yap sunt noul posesor al unui SE k750i.
|
Sunt si eu interesat ... spune si tu daca esti multumit,cum face pozele,cum se aude...bla bla
|
5 Attachment(s)
se aude belea , are si equalizer pt melodii, filmuletele sunt de calitate medie, pozele sunt prea tari, telefonul asta are tot ce vrei de la el . daca mai vrei sa stii mai multe (dar nu prea multe ca deabia ieri l'am luat), bogdan_gangsta <<<adresa YM.
ps filmuletu e editat cu un program de'al telefonului |
ce parere aveti de un d600E ? isi merita banii ? care aveti dati-va cu parerea :)
|
Quote:
|
in perioada asta cel mai bun tel si la pret f.bun mi se pare Nokia 6233 ... 2mpx, 8x zoom, 3G, la vodafone-750RON , ma bate gandu la unu :)
|
Am mai avut si eu 2 SE si am avut probleme la joystick,se pare ca asta e problema generala la sony ericsson...de nokia in schimb nu am ce sa zic...
Face misto poze,dar nu e de ajuns ca sa fie un potential telefon .... |
1 Attachment(s)
SE k750i l-am butonat si este un telefon foarte bun...poze bune,player mp3 foarte bun[minimalizare,cam ca la toate se cu mp3],are tehnologia quickshare si multe altele...insa la filmat suckz!!!Doar 6fps...un film facut la bunica acum ceva timp cu sagemu` :twisted:
|
yo cred k sunt bune cele de serie 60 s q symbian,k bagi ce vrei pe ele,yo am un 6600 s mere perfect stau s pe mess dp el doar dp orange s nu costa mult foar la trafic
|
parerea me mreita sa iti iei un symbian(dar dac il iei sh ai grija sa nu aibe probleme cu softul),7610 desi e cam depasit se tine bine.Daca vrei un tel ieftin cu mp3,1.3mpx,...etc i-ati un nokia 6230i sau un sagem MyX6-2(superr telefon sagemul,are ecran 262mii culori si mult mai mai mare ca 6230i si dupa mine filmeaza mai bine dar acuma sti cum e fiecare telefon are avantajul si dezavantajul lui)eu sunt fost posesor de sagem si telu a functionat superrr dar l-am vandut pt a trece pe symbian si normal pe 3G
|
Cel mai bun telefon pret/dotari e sony k850i..se aude tare..foarte clar..face niste poze de ramai cu gura cascata si arata super:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:39. |
- Copyright 2026 4Tuning