![]() |
BMW E30
2 Attachment(s)
vand bmw e30 ,
motor 1.8 cutie manuala an '88 inmatriculat pret 850 euro NEGOCIABIL aveti poze mai jos, pentru intrebari 0765 302 717 Daniel nu sunati cu privat pentru ca nu aveti sanse sa vi se raspunda, multumesc de intelegere |
Re: Vand bmw e30 ieftin
Ce interior frumos are. Scaunele's Recaro?
Poti sa pui mai multe poze cu el, te rog? |
Re: Vand bmw e30 ieftin
Quote:
bmw la pret de dacie:lol: |
Re: BMW E30
--up---
|
4 Attachment(s)
aici si pozele cu interiorul
|
Intrebare : Observ ca are doua culori..a fost verde candva..actele sunt in regula ? impozite si alte cele ?
|
Quote:
da tinere, a fost si este verde in continuare, doar ca verdele de dinainte era putin diferit decat cel actual cu actele este ok. azi a fost scoasa la o plimbare masinuta. |
Quote:
|
salut pana luni sunt in borsa crezi ca putem face cumva sa vad masina...
|
Quote:
|
Cum merge masina? Ce probleme are?
Bate, troncane, face galagie? Motorul e in stare buna? Cutia? Cum sta cu rugina? |
Quote:
nu avea bujii si fise inainte dar le'am pus sus ca sa poata cumparatorul sa dea o tura cu ea inainte sa o cumpere! what you see is what you get sunteti invitati sa o vedeti singura "problema" este ca o janta a fost indoita si a fost trimisa la Sighet sa o rezolve baietii, de aceea se vede si in poze janta de tabla |
Daca nu are rugina multa, eu as veni de la Ploiesti sa o iau, dar vreau sa fiu sigur ca nu raman pe drum, pentru ca e o distanta de parcurs...
|
up
daca nu se da in 2 saptamani pretul va creste inapoi la 1000 euro se accepta variante daca nu am telefonul deschis sunati la urmatorul numar 0752 278 499 |
se mai poate circula cu ea , adica itp asigurare ?
ma intereseaza, mersi |
iti dau un ford fiesta inmatriculat BG acte in regula fabricat 97 motorul este schimbat (din 2001, am si factura de la motor), motor 1,25 16 valve, 75 cai, toba sport cap coada BORLA, arcuri sport, telescoape reglabile, jante BORBET, short shifter, volanta usurata, interior OK, consum mic 200 E taxa de inmatriculare RO.
|
Quote:
Quote:
o sa ma gandesc la propunerea ta.suna maine aici e numarul lui Marian, o sa-ti dea el mai multe detalii pentru ca eu voi fi plecat maine si nu am semnal la telefon |
----up----
|
foarte negociabil
|
sus ----<
|
sa curga ofertele
|