![]() |
__--== INCREDIBIL ==--__(partea a II-a)
1 Attachment(s)
Si yote :yikes: ca un simplu...(pot sa zic simplu joc? :shock: ) ma pune sa fac un nou topic!! :peace: Tot referitor la Need For Speed UnderGround ...Dar nu DRIFT ci un DRAG..... :lemon: Cum de s-a reusit asa o performantza?Am sa va zic si asta...dar acuma ... urmaritzi filmuletzu...Astept parerile! :paper:
|
2 Attachment(s)
la cel mai bun scor al saptamanii pe EA sunt o gramada care scot 17 s si ceva asa ca altii pot si mai multe :)
am facut si eu acum cu rx7 dar mie nu-mi merg r***turile alea ale lui TJ grrr. Numai cand faceam undergroundul mi le arata dar acum nu am decat upgrade 3 la toate grrr. Am intrat acum cateva minute pe EA si asta e noul meu record personal (fara unique performance updates si fara drafting) |
2 Attachment(s)
:evil: Alex..hai sa`tzi arat un scor mai bun :twisted:
|
2 Attachment(s)
ji inca unu...
Ji vineri seara dupa 22.30 te astept la o liniutza ca am un chef nebun...si mai am destul trafic de facut! |
tie-ti merg unique upgrade-urile?
|
Da bre` imi merg..da hai dracului pe YM sa te fac o liniutza acuma cat am chef...ca am venit acasa cu unu de Classic Taxi cu un Fiat Brava si mi`o aratat ce poate masina aia...hai mai rabde!
|
1 Attachment(s)
mai putin de atat n-am reusit nici chip... :?
|
Bogdan....joaca bre cu RX7...cu Skyline m`am chinui si mai putin de 20.09 nu am reusit...incearca RX7....
|
Frate nu stiu cum ajungi tu la 19 si ceva ca eu am scor exact ca a lui Bogdan ... cu skyline acum nu stiu pe salvarea mea RX-7 e mult mai slab ... poate cu un S2000 sa scot un timp mai bun .... o sa incerc
|
:D Vii la mine sa`tzi fac un live.....oricine vrea......e invitatu meu!Numai sa`mi zica cu 1 sapt inainte :lol:
|
Moamah frate...ce fel a plecat omu'...ji cum a schimbat !?! :shock:
De cine e facut filmuletzu...nu i s-au innodat degetele? |
Are volan.....Un pont!!!!
|
Am jucat cu RX-7 fara chestiile alea ale lui TJ si mai putin de 20.50-20.60 n-am putut sa scot...Skyline-ul mi se pare mai bun...s2000 e si mai slabutz...pana cand am reusit sa scot timpul ala m-am jucat o noapte intreaga numai cu Skyline pe o singura \"harta\"...
Am jucat si cu volan, nu stiu de ce, dar mi se pare mai dificil....reactiile nu-s aceleasi, oricum l-as fi setat eu... |
mmm.....volanu e altfel.....daca reusesti sa tzii pedala bine de acceleratzie..dai ceatza...scoti pe putin 19.00 cu RX 7 la cursa 1 si 2( ca sunt indentice..difera doar...\"TRENULETZU\"......in rest...incearca cursa 3...Highway..parca.......
|
1 Attachment(s)
uite in vremurile bune ale mele.. acu nu mai scot acest timp.. poate dupa ce-mi voi rezolva o problema cu calcu..
|
Stiu sa fac captura....video....dar inca nu va zic...asteptatzi pan maine...cel tarziu maine seara!Stiu sa fac captura....video....dar inca nu va zic...asteptatzi pan maine...cel tarziu maine seara!
|
sal
a cam trecut ceva timp de atunci shi nu ai spus nimik, eu inca mai ashtept
|
jtie deja tot forum`ull cum se face!...deja......
|
eu nu, asa ca poate ma ajutzi
|
Fraps e programu...cauta`l...da vezi sa aiba crack...serial...bla bla.......SI CHIAR...ROG PE CINEVA SA FACA UN UPLOAD AICI CU PROGRAMU FULL(KIT+SERIAL BLA BLA)...merci!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:02. |
- Copyright 2026 4Tuning