![]() |
2007 Acura TL Type-S
14 Attachment(s)
2007 Acura TL Type-S Acura TL Type-S dispune de un motor V6 de 3.5 litri ce dezvolta o putere de 286 cai putere, Cuplul maxim disponibil fiind de 347NM. Suspensia acestei variante este una sport. |
Re: 2007 Acura TL Type-S
Ce pot spune decat ca pare o masina destul de cuminte la o prima vedere,dar performantele spun cu totul altceva. Se mai observa<mai ales la partea frontala, ca Acura face parte din Honda.
|
parca cu honda accord ...cel putin fatza si farurile ;)
|
yep...inspirata din honda accord... in schimb ceasurile de bord....:shock::shock::shock::shock: mortale
|
Mi se pare ca arata super tare....o masina chiar frumoasa..mai ales din spate si lateral
|
Masina frumoasa si naravasa,in fata seamana leit cu Accord,in rest toate asemanarile se pierd.
|
interesanta acura ..:D :D
|
urata nu e deloc .........dar interiorul imi place mult :)
|
imi place ..are o privire de-ti lasa gura apa ! 8)
|
Accord in picioare....doar cate ceva schimbat pe aici pe colo..oricum e frumoasa
|
arata bine dar botul are 90% trasaturi de la accord,nice car
|
chiar daca se aseamana cu Accord tot o masina frumoasa e
|
Seamana cu accord :) si imi plac super mult stopurile de pe spate ... dupa parerea mea .. mult potential d tuning :)
|
Frumoasa si rea...
|
Motorizarea e impresionanta, si totul pe un sasiu de Accord, hmmm...wolf in sheep's clothing :twisted:
|
Quote:
|
Dar totusi are aproape 300 cai si e sedan!Cate masini sport nu ar vrea sa aiba motor vtec de 3.5L? stiu eu de un Prelude care ar vrea...:(
Cat despre styling, nu e cine stie ce, am vazut multe Accorduri normale tunate mai agresiv... |
e ceva pt un sedan ... dar nu stiu daca vor scoate o varianta sport sau coupe ... daca nu se intampla asta ..... inseamna ca masina asta e varianta lor sport ... deci sunt un pic cam confuz :D
|
Quote:
Normal ca asta e varianta sport, nu degeaba e type-S.Intrebarea e daca va aparea si una type-R, dar Honda din punct de vedere istoric nu a avut is type-s si type-r pe acelasi model... |
frumoasa masina.....dar totusi......cam mare motoru ala....tank nu altceva....n rest arata extrem de bine
|
draguta.... mie mi-se pare ca farurile seama cu cele de pe honda accord
|
Quote:
|
Frumoasa imi place!!!!;);)
|
no comment
|
nu seamana cu Honda Accord ( Acura TSX ) ... the other way around ... Honda Accord ( Acura TSX ) seaman cu Acura TL ;) ...
TL a fost lansat in primavara lui 2004 si Accord`ul (TSX`ul) prin toamna... yo asa stiu ... posibil sa ma insel... |
Quote:
|
Stiam ca a existat. Modelul despre care vb noi in schimb sincer sa fiu nu stiu daca are si varianta coupe, nu am auzit si nu am vazut asa ceva.
|
faina rau de tot
cand ii vezi botu zici ca e honda accord are foarte mult potentzial de tuning |
tare.....imi place mai ales torqul ei.......
:evil: :evil: In loved with bmw:twisted: :twisted: :twisted: ........pe strazile din bucuresti in mai putzin de un an,chinuind vre-un ursuletz sau vre-o pisicutza............:twisted: :twisted: |
Quote:
Quote:
Quote:
|
mijto :P mumoasa foc P
|
5 Attachment(s)
Honda nu are (inca) o prezenta serioasa pe piata europeana. De aceea gama de autoturisme oferite e compusa dintr-o serie de modele ori de la Acura ori de la Honda.
De exemplu, Honda Accord (europa) e de fapt Acura TSX, pe cand "adevarata" Accord arata cu totul altfel. La fel si Acura RL care in europa e oferita ca Honda Legend. Din pacate modelul TL nu este oferit sub nici o forma in europa desi prezinta cel mai bun raport pret/calitate/dotari/performante. Aparenta asemanare (doar fatza seamana putin) dintre TL si TSX este destul de nedreapta, TL-ul fiind pur si simplu o alta clasa de masina, incomparabil mai buna si mai performanta. Sunt FOARTE CURIOS... ati vazut (sau auzit) careva de vre-un TL prin Romania? Chiar si aceste Accorduri europene, cat de des le vezi pe strada? Sunt plecat de 4 ani si nu stiu, sincer. Multumesc, |
vara asta am vazut 1 TL in Ro dar modelul dinainte, de prin 2001-2002. Mi-a iesit in ochi imediat dar pe aici trec neobservate!
|
ar arata mortal tunarita, mai ales din fata, stopurile seamana cu alea de la GTO, totus e frumoasa
|
Naspa ca are tractiune fata, in rest foarte misto.
|
si dc topicul la supercars? :lol: :lol:
|
Quote:
|
Eu sunt posesorul unei Acura TL dar model mai vechi 2003...si chiar sunt curios daca mai exista asa ceva prin Romania. Ma gandesc chiar sa o marit sau sa fac un change ceva....daca exista doritori postati mesaje aici.
http://a248.e.akamai.net/7/248/1229/....jpg&WIDTH=425 |
5 Attachment(s)
Apropoo.... Asta este masina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning