![]() |
Sinsheim Museum
10 Attachment(s)
muzeul asta pe langa masinile pe care o sa le vedeti mai jos, are o gramada de vehicole de razboi (tancuri, tunuri, vehicole de transport, ...),locomotive, buldozere, elicoptere si avioane, avioanele fiind la inaltime asa cum le sta bine, adica pe acoperisul muzeului, ele putand fi vizitate. din cate stiu eu e cel mai mare muzeu tehnic din europa.
sa trecem la poze :) |
Re: Sinsheim Museum
max
da un resize la poze ca au 1,5 MB una .. dureaza f mult pana se descarca si si pana le incarci |
foarte foarte frumoase, eu am o boala pentru asa ceva :d
pacat ca nu-i aici eagle_fraieraway ca sa spuna: "ce masini is astea ca nu au tuning deloc" .............elevu |
10 Attachment(s)
am uitat sa le micesc :">
alte cateva poze, micite de data asta |
Doemne Doamne ce frumuseti!bravo!
unde ai zis ca e asta ?locatie |
10 Attachment(s)
adresa de mai jos are o mica harta. sper sa te ajute
http://www.museum-sinsheim.de/000041...045C5_0001.htm inca ceva poze. restu alta data ca m-am plictisit de micit poze :) |
germania a6 intre nurnberg si heilbron
aproape de heilbron |
muzeul e chiar langa autoband se vad avioane si tancuri
|
10 Attachment(s)
Yup...nice museum...
|
un knight rider de ala vreau si eu ;)
|
9 Attachment(s)
inca cateva poze
|
10 Attachment(s)
..................
|
7 Attachment(s)
..............
|
foarte foarte tare maxx, multumim pt poze, am salivat bine de tot pe aici :D:D, foarte tare muzeul...Sper sa-l vad si eu pe viu candva...
|
3 Attachment(s)
cateva butoane...cockpit CONCORDE....
|
si inca o chestie faina la muzeu e ca are un cinematograf 3D. eu am vazut ceva film cu dinozauri...subiectul filmului era cam pt pusti in schimb efectele isi merita bani :)
|
DA...e tare filmul...cand da ala cu ciocanu' chiar la inceput si sare piatra de toata lumea si-a ferit capul...:)...restul filmului nu il stiu ca am adormit...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:26. |
- Copyright 2026 4Tuning