![]() |
DACIA SOLENZA 1.4 MPI
4 Attachment(s)
Salut tuturor,m-am gandit sa va prezint si eu Solenza mea versiune Europa 1.4 mpi
Am sa postez la inceput niste poze de cand am cumparat o din 2007 pan in prezent cu modificarile pe care le-a suferin in acesti 3 ani si ceva |
Re: DACIA SOLENZA 1.4 MPI
4 Attachment(s)
Apoi a urmat
|
Frumoasa .
Sa ai grija de ea . I`ar trebuii niste jante ;) Bafta ! |
@alex_dinu476 Salutare bine ai venit si pe acest forum
@bib_andrey din cate stiu are si jante albe |
8 Attachment(s)
Da masina are si jante la inceput gri apoi le am facut albe pt ca erau cam zgariate
|
Frumoasa masina si ai grija de ea;)
|
eu zic sa faci tamburii cu negru, masina ta fiind albastra nu merge cu rosu
|
6 Attachment(s)
Quote:
Si ultimele poze cum arata masina in prezent |
Stalpii negri :D ce zici? :lol:
|
tamburi o sa ramana asa iar la stalpi o sa pun autocolant negru in momentul de fata avand ceva gri dar intr-un an si jumatate s a cam dus si trebuie oricum sa il schimb
Am sa spun si ce imbunatatiri a primit masina ea fiind versiunea Europa -la interior a primit tot ce ii lipsea fata de urmatoarele versiuni(plafoniera,manere viraj,bricheta,buton inchidere centralizata.......) -inchidere centralizata+alarma -deschidere portbajaj din interior -folii omologate r.a.r +foli stopuri nu foarte inchise -jante 14 Viper by Rial -ceasuri cu turometru -geamuri electrice fata -eleron -grila fara sigla -mocheta oale portbagaj -proiectoare ceata Si vor urma pe parcurs si alte imbunatatiri |
Foarte frumos ai facut-o!! Ar merge pe viitor o suspensie sport si sa prelungesti frumos capota peste faruri8). Mult succes ca esti pe drumul bun!
|
Quote:
|
Iei flexu :)) arcuri sport imediat :))
|
Quote:
La Supernova se poate taia vreo spira pe fata, fara prea mari probleme, dar la Slz nu, ca la cat de moi sunt arcurile face balans si atingi pe jos, cu amortizoarele stoc |
Parerea mea e ca arata mai bine cu jantele gri,in rest ingrijita masina.
|
Alex Dinu eu stiu masina de pe celalt site tot cu dacia unde ai prezentat-o si tu acolo eu si de acolo stiu masina,si ii bine ca ai pus si aici sa mai vada si alti;)
|
Quote:
|
Asa e cu criza asta :))
|
Masina ii de DJ iar tu la status ai TM.... :rolleyes2
Am ratat eu si nu ti-am vazut masina in Timisoara?? Arata foarte bine masina, spor!!! |
Si eu am vrut sa las mai jos unpic dar la drumurile noastre am zis ca mai bine o las asa ca daca ma duc la munte sau undeva cu ceva bagaje ii cam nasol;)Doamne feri mai rup ceva dar cum ii nevasta lui ALex nu cred ca incarca ea masina plus ca ai si Logan Van apai acolo intra;)
|
Quote:
Ti am mai văzut mașina de câteva ori pe la blitz |
Da, acolo lucreza prietena mea si mergea ea cu masina la lucru
|
1 Attachment(s)
Ma bate gandul sa imi fac si eu bara de rigidizare ca a ta TM 86 SRG dar mai am sa fac rost de acele doua cercuri ce vin pe oale
|
salut! imi place mult masina ta......dar am o intrebare......grila si eleronul nu ar arata mai ok in culoarea masinii? felicitari ptr modificarile aduse....poate ne vedem o data prin oras sa o admir si eu.
|
foarte frumoasa :) bafta cu ea in continuare
|
Quote:
|
Spray DUPLI COLOR are chiar codul si nuanta cum ai tu pe masina singur gasesti nuanta daca cauti spray deala;)
|
Mai bine strangi putin din "dinti" si iti iei vopsea calumea, la 100 de grame. Nu se compara cum iasa si cat o sa tina fata de un spray.
Cu bara nu-i asa greu, meri la un strungar sa-ti faca inelele, faci rost de o teava de gaz, cineva care stie sa sudeze si nu in ultimu rand un canal sa poti indoi teava :D Bafta!! |
tm86srg daca iei vopsea din Dacia Service atunci poate merita sa te risti.Eu am vazut la un vecin a lua 100g vopsea la calculator de la un magazin care face asa ceva exact codul vopselei si toate si nu a iesit nuanta dupaia a luat din dacia service a fost exact.Ca nu toti se stiu si cum vopselele astea;)
|
Quote:
|
hey cate te-au ajuns jantele?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
super frumoasa masina.sa ai grija de ea:rolleyes2
|
imi place la nebunie acest model de masina e cel mai reusit din cate spun eu,
|
Ieri am reusit sa scap de scartaitul dupa spate inlocuind furtunele ce vin pe arcuri care erau rupte cu altele
Rezultatul: multa liniste |
salut , foarte frumoasa masina , iti ofer 150 de euro pe jante ce zici?
|
nu sunt de vanzare jantele
|
te-am vazut astazi prin Traian.......super masina...ii sta bine pe strada :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:32. |
- Copyright 2026 4Tuning