![]() |
E36 - coupe ,my dream car :X
1 Attachment(s)
Salut a venit timpu sa fac si eu topic :D desi nu am inca permis ,de azi sunt mandru propietar de e36 316 coupe ,motorul trage foarte bine pentru capacitatea lui,geamuri electrice,jante aliaj ,stopuri cristal ca pe m3 ,faruri angel eyes, interior partial piele ,mp3 player,are si mici defecte ,revin maine cu poze ,pana atunci un teaser cu camera vga :))
|
Re: Bmw e36 coupe ,my dream car :X
6 Attachment(s)
pozee
|
Frumoasa masinuta,curata,sa o stapanesti sanatos!
Imi pare rau ca te dezamagesc dar stopurile nu sunt de M3..ai putea sa o pastrezi cat mai originala iar ca un sfat prietenesc ti-as recomanda sa renunti la farurile acelea si stopuri,pune ceva oem..arata mult mai frumos! Multa bafta in modificari! |
toate ca toate pune mana si schimba bara fata sau macar da banda aia adeziva de acolo.
Nu inteleg ce ai vrut sa arati cu ultima poza? |
Quote:
|
Mai ia bordu bossule la 888 888 km ? :|
|
Quote:
|
Quote:
|
In ultima poza a vrut sa arate ca are probleme cu placutele de frana :)) Mie fata la masina mi se pare foarte ciudatica. Ma gandeam ca de la faruri dar cred ca nasul ala e de vina...
|
Quote:
|
Re: E36 - coupe ,my dream car :X
Felicitari pentru achizitie . Observ ca esti foarte entuziasmat; asta e bine . Mai ai ceva de munca la ea pana sa o aduci sa satisfaca gusturile unora de pe acest forum .
Spor la munca ! |
revin si eu cu o intrebare,i-am dat drumu la surubul de la vasul de expansiune sa curga jos apa ,a curs umpic ,l-am umplut am facut o tura ,iar s-a golit si l-am umplut iar ,ii vreo problema ? am pus antigel acum
|
il umplii din nou care e problema?:))))
|
ala e nasu de facelift,nimic ciudat...farurile alea sunt urate,dar urateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeee:D
|
Arata bine BMW-ul.Imi place tare mult culoarea.Ca si pareri ma axez cam tot pe ce ti-au spus bunii nostri colegi si anume sa mergi pe partea de OEM sa fie cat mai originala.Si sa o lasi pe burta.Bafta la tunat de ala finut si de bun gust cum le place tuturor de pe aici.S-o stapanesti sanatos si fara incidente.
|
Quote:
|
Quote:
|
cerce pe ce ? pe linoleu ?
|
Quote:
La faza asta trebuie puse filmulete mai intai sincer.Sa ne convingem!:twisted::twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
am zis si eu ,nu imi place sa fiu luat la misto de atot cunoscatori,eu un tip de asflat mai vechi cu piatra dinaia marunta si neagra pe deasupra pe unde am incercat eu ,acuma nah
|
Bani sa ai ca autoblocant gasesti. Asteptam filme cu donuts-uri cu 1.6 :):):):)
|
Quote:
|
Quote:
|
scuze de off dar am o intrebare legata de autobolcantus......pentru un 318i pe lant ce raport si daca ii pui....face treaba sau mai bine pui alt motor?
|
se pare ca masina se da asa cum e ,pentru ca sa dovedit un nightmare nu un dream car pt mine
|
sa o stapanesi fericit si sa ia grija de ea ,nu incerca prea multe cerculetze k e pacat de motorasu ala..mult succes ast poze cu modificari..
|
Quote:
|
Quote:
|
frate asta face cerculetze ?
|
Quote: