![]() |
Re: Ce animale de casa aveti?
1 Attachment(s)
Sayid :weee:
|
3 Attachment(s)
sa va prezint si eu negresa mea e o panarama si jumate:D
|
1 Attachment(s)
Kitty
|
Pisicile voastre
1 Attachment(s)
Iar tiganul meu de la gunoi, in forma maxima! :lol:
|
2 Attachment(s)
Ea este Chitz si are un an si jumatate... corcitura de albastra de rusia si o pramatie de pisica...:D
|
3 Attachment(s)
Sa va traiasca animalusele, sa aveti mare grija de ele si sa fie sanatoase.
Stresul meu zilnic Mishu:)), iar ultima cu fosta...Kira.. :arrow: |
Pisicile voastre
Colectie de animalute blanoase
|
Re: Pisicile voastre
2 Attachment(s)
Vreau sa stiti cu totii, cei care detineti un animalut de companie, de casa, ca aveti toata aprecierea mea si tot respectul. Consider ca aveti o inima foarte mare.
In prima poza este Kity, a 2-a felina pe care am avut-o si care a murit de batranete la varsta de 16 ani la data de 13 Mai 2010 (Cea mai grea zi din viata mea). Am suferit cumplit cand ne-a parasit, nu cred ca am suferit vreodata in viata mea mai mult in cei 26 ani. Practic am crescut odata cu ea. As dori sa va prezint noua membra a familiei pe care o cheama Maia (a 2-a poza), este o pisicuta cuminte, jucausa si foarte scumpa pe care intreaga familie o iubeste. Numai bine. |
ce scumpa e Maia, bravo Radule, cred ca o sa pun si eu niste poze cu matzele mele:wink: imi pare rau ptr pierderea suferita:bunch:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
De ceva vreme ma tot gandesc sa mi cumpar o felina ( o pisicuta ) . Dar gandul ca imi umple casa de par ma descurajeaza gandul asta . Ale' voastre cum stau la capitolul par ? Si inca o intrebare , fac mizerie prin casa ? Adica sa nu stau sa fac curat dupa ea zilnic pana innebunesc
|
Cu parul e discutie lunga. Se intampla cand iti e mai drag sa gasesti un fir de par pe masa, pe perna, mai stiu eu pe unde :lol: Nu ai ce sa faci. Eu am un birmanez. ( o sa postez si eu poze cu el zilele astea ). Il perii saptamanal si tot mai zboara din el. In legatura cu, curatenia eu nu am probleme. Are tavitza lui pe balcon, si apa cu mancare. In resti nu face mizerie. Oricum doar cand ii vezi capu` iti trec nervii :lol: ( asta e valabil pentru toate animalutele )
|
Quote:
Cat priveste mizeria, poti sa rasufli usurat - singura "mizerie" pe care ar putea s-o faca o pisica e sa prinda vreo hartie, o punga, un morcov, un patrunjel sau orice alta chestiuta lasata nesupravegheata peste noapte si s-o imprastie peste tot. Asta, bineinteles, daca nu ai noroc de o felina cu 10 la cultura civica :D Oricum, dupa cum ziceam si mai devreme, go for it :wink: (Iti stam la dispozitie cu sfaturi, daca mai ai nevoie) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Am cercetat Internetul, am vazut rase, am comparat personalitati (pe bune, se diferentiaza un pic si in functie de rasa :P), culori, am vazut anunturi cu adoptii ... ma rog, you get the point. Intr-un final, am vazut un anunt cu o pisica. Mica si neagra. Intr-un final s-a dovedit a fi motan, dar nu asta conteaza :) Daca nu vrei par in casa, iti recomand sa scoti de pe lista birmanezele, siamezele si persanele. Rasele mai comune sunt si cele mai "flexibile", daca pot sa ma exprim asa :) Nu sunt mofturoase la mancare, sunt imune la nu-stiu-ce-boli, etc. Si iti mai recomand ceva: daca te hotaresti sa iei un little kitten, sa te grabesti. De ce? Pe la sfarsitul lui noiembrie trece "sezonul" :D Prin februarie 2009 am cautat pisic de ne-au iesit ochii, deci nu recomand :) P.S. Sa ne tii la curent :mrgreen: |
Daca tai dupa lista cele trei rase mentionate de tine , ce mai ramane ? Ca alta rasa eu nu mai cunosc :) Eu sincer nu suport parul de caine , pisica dar in schimb as dori un pisic ( optez pentru un motan , pe parcurs va fi castrat ) . Voi avea un drum la Bucuresti acum si voi colinda putin pe la pet shopuri .
|
Eu am birmanez si nu sunt chiar atat de suparat de parul care il lasa. E o pisica totusi, si daca e periat, spalat moderat, adica sa fie un pic ingrijit nu o sa iti faca probleme. + ca dupa cum stie toata lumea pisicile sunt printre cele mai curate animale. Deci parerile sunt impartite. Orice pisica lasa par. Mai putin alea chele :lol:
|
In esenta, toate pisicile sunt deosebite. Vorba artistului, "nu conteaza cat de lung ai parul .." :headfones
Daca vrei birmanez, iti dau un pont: pune-te bine cu Hondarul, la el in cartier e o birmaneza fooaaaaaaaaarte productiva, insa proprietarul abandoneaza "recolta" prin gradini :censored: |
Quote:
|
Eu nu mi-am facut nicio clipa grijile pe care ti le faci tu.
Am gasit pe internet la un camin de animale o pisicuta maidaneza, mica, slaba si amarata... care arata... deranjant si care avea o privire nevinovata. Instant ne-am decis sa o adoptam, este o chestie de moment care vine din inima, nici un plan in prealabil. O vezi, te indragostesti si o adopti. In ceea ce priveste parul, oricat de mult ai peria psicuta, oricat te-ai stradui...ocazional o sa gasesti fire de par in pat, pe masa, in ciorba. Nu o lua ca pe o descurajare, este o responsabilitate mare si trebuie sa te gandesti bien daca doresti sa traiesti 15 ani omenesti cu pisicuta pe care o adopti/cumperi. Seara frumoasa. :-) P.S multumesc MDB EDIT: Quote:
|
10 Attachment(s)
In sfarsit reusesc si eu sa imi prezint baietelul :lol: Il cheama Tomy si are aproape 10 ani. Il am de cand era pui, deci practic am crescut impreuna :lol:. Sunt multe de zis, cum are toata lumea, dar deocamdata ma limitez la cateva poze. O sa urmeze si filmulete si alte poze :lol:
|
Superb :D ce ochişori are ...demenţiali :-P bagă filmuleţe mai repede :lol:
|
2 Attachment(s)
Last entry in familie, Tessie. Daca n-avem soba... :-)
Ale poze (si pisici) aici:https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=2926 Din pacate motanul nu mai e... |
4 Attachment(s)
Toulouse!
|
Şi tu şi roby aveţi nişte bijuterii frumoase foc , ce năsuc are ...aşa rozaliu :lol: mie că o să-mi iau şi eu pisică , sunt prea adorabile :shock: Să-ţi trăiască Bogdy ! :P
|
Quote:
Like :D |
1 Attachment(s)
Multumesc Ana & Claudia mdb!
|
4 Attachment(s)
Niste amintiri placute...
|
2 Attachment(s)
Un persan de 3 ani si un pic.:D
|
9 Attachment(s)
coditza cu broscutza !:D
iar pisicuta de rasa colorata mi a fost furata de la bloc acum 2 sapatamani!! are 9 ani si este castrata. s a furat din cart. colentina str radovanu. poate o cunoaste cineva, OFER RECOMPENSA !! |
5 Attachment(s)
cotoiul meu de vreo 7 ani
|
Cum ma sa stai asa in chiuveta ? Foarta tare :)) Sa-ti traiasca !
|
1 Attachment(s)
Una noua! Iepurele :))
|
1 Attachment(s)
Patriot adevarat....:lol:
|
Quote:
iarna sta in fundu plapumii |
5 Attachment(s)
O cheama Asi si are 1 an jumate:-)
Mai am o siameza, Kitty, care are aproape 13 ani dar nu gasesc poze cu ea acum. O sa pun cand fac:-) |
1 Attachment(s)
Lizzy
Găsită pe casă acum vreo 5 săptămāni. Destul de cuminţică şi nu īmi face probleme cānd vine vorba de nevoi fiziologice. |
7 Attachment(s)
Pisicu meu
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:14. |
- Copyright 2026 4Tuning