Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Animale de companie (https://forum.4tuning.ro/653-animale-companie.html)
-   -   Pisicile voastre (https://forum.4tuning.ro/653-animale-companie/218750-pisicile-voastre.html)

sunblease7 25-10-10 12:52

Re: Ce animale de casa aveti?

1 Attachment(s)
Sayid :weee:

ays-ul 25-10-10 16:57

3 Attachment(s)
sa va prezint si eu negresa mea e o panarama si jumate:D

julaikos 25-10-10 21:30

1 Attachment(s)
Kitty

Hondarul 28-10-10 17:04

Pisicile voastre

1 Attachment(s)
Iar tiganul meu de la gunoi, in forma maxima! :lol:

Khalis 29-10-10 13:13

2 Attachment(s)
Ea este Chitz si are un an si jumatate... corcitura de albastra de rusia si o pramatie de pisica...:D

NXdev 02-11-10 17:53

3 Attachment(s)
Sa va traiasca animalusele, sa aveti mare grija de ele si sa fie sanatoase.
Stresul meu zilnic Mishu:)), iar ultima cu fosta...Kira.. :arrow:

admin 05-11-10 08:40

Pisicile voastre

Colectie de animalute blanoase

radu_rs 12-11-10 21:46

Re: Pisicile voastre

2 Attachment(s)
Vreau sa stiti cu totii, cei care detineti un animalut de companie, de casa, ca aveti toata aprecierea mea si tot respectul. Consider ca aveti o inima foarte mare.

In prima poza este Kity, a 2-a felina pe care am avut-o si care a murit de batranete la varsta de 16 ani la data de 13 Mai 2010 (Cea mai grea zi din viata mea). Am suferit cumplit cand ne-a parasit, nu cred ca am suferit vreodata in viata mea mai mult in cei 26 ani. Practic am crescut odata cu ea.

As dori sa va prezint noua membra a familiei pe care o cheama Maia (a 2-a poza), este o pisicuta cuminte, jucausa si foarte scumpa pe care intreaga familie o iubeste.

Numai bine.

FED express 12-11-10 21:54

ce scumpa e Maia, bravo Radule, cred ca o sa pun si eu niste poze cu matzele mele:wink: imi pare rau ptr pierderea suferita:bunch:

2010 12-11-10 21:55

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3807686)
Vreau sa stiti cu totii, cei care detineti un animalut de companie, de casa, ca aveti toata aprecierea mea si tot respectul. Consider ca aveti o inima foarte mare.

In prima poza este Kity, a 2-a felina pe care am avut-o si care a murit de batranete la varsta de 16 ani la data de 13 Mai 2010 (Cea mai grea zi din viata mea). Am suferit cumplit cand ne-a parasit, nu cred ca am suferit vreodata in viata mea mai mult in cei 26 ani. Practic am crescut odata cu ea.

As dori sa va prezint noua membra a familiei pe care o cheama Maia (a 2-a poza), este o pisicuta cuminte, jucausa si foarte scumpa pe care intreaga familie o iubeste.

Numai bine.

Superba Radule:!:

radu_rs 17-11-10 23:53

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3807698)
ce scumpa e Maia, bravo Radule, cred ca o sa pun si eu niste poze cu matzele mele:wink: imi pare rau ptr pierderea suferita:bunch:

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3807700)
Superba Radule:!:

Scuzele mele, de abia acum am vazut ca ati postat aici, multumesc, ma bucur ca va place pisicuta Maia... este pur si simplu adorabila! :)

Daniel_Toa 18-11-10 08:27

De ceva vreme ma tot gandesc sa mi cumpar o felina ( o pisicuta ) . Dar gandul ca imi umple casa de par ma descurajeaza gandul asta . Ale' voastre cum stau la capitolul par ? Si inca o intrebare , fac mizerie prin casa ? Adica sa nu stau sa fac curat dupa ea zilnic pana innebunesc

RoByNeT 18-11-10 08:41

Cu parul e discutie lunga. Se intampla cand iti e mai drag sa gasesti un fir de par pe masa, pe perna, mai stiu eu pe unde :lol: Nu ai ce sa faci. Eu am un birmanez. ( o sa postez si eu poze cu el zilele astea ). Il perii saptamanal si tot mai zboara din el. In legatura cu, curatenia eu nu am probleme. Are tavitza lui pe balcon, si apa cu mancare. In resti nu face mizerie. Oricum doar cand ii vezi capu` iti trec nervii :lol: ( asta e valabil pentru toate animalutele )

sunblease7 18-11-10 13:38

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 3822126)
De ceva vreme ma tot gandesc sa mi cumpar o felina ( o pisicuta ) . Dar gandul ca imi umple casa de par ma descurajeaza gandul asta . Ale' voastre cum stau la capitolul par ? Si inca o intrebare , fac mizerie prin casa ? Adica sa nu stau sa fac curat dupa ea zilnic pana innebunesc

Go for it! Nu imi umple neaparat casa de par, depinde si de rasa. In general, doar de cateva ori pe an naparlesc. Iar atunci, daca ai o perie la-ndemana, rezolvi problema in doi timpi, trei miscari si .. un mieunat :mrgreen:

Cat priveste mizeria, poti sa rasufli usurat - singura "mizerie" pe care ar putea s-o faca o pisica e sa prinda vreo hartie, o punga, un morcov, un patrunjel sau orice alta chestiuta lasata nesupravegheata peste noapte si s-o imprastie peste tot. Asta, bineinteles, daca nu ai noroc de o felina cu 10 la cultura civica :D

Oricum, dupa cum ziceam si mai devreme, go for it :wink: (Iti stam la dispozitie cu sfaturi, daca mai ai nevoie)

Daniel_Toa 18-11-10 16:58

Quote:

Originally Posted by sunblease7 (Post 3822795)
Go for it! Nu imi umple neaparat casa de par, depinde si de rasa. In general, doar de cateva ori pe an naparlesc. Iar atunci, daca ai o perie la-ndemana, rezolvi problema in doi timpi, trei miscari si .. un mieunat :mrgreen:

Cat priveste mizeria, poti sa rasufli usurat - singura "mizerie" pe care ar putea s-o faca o pisica e sa prinda vreo hartie, o punga, un morcov, un patrunjel sau orice alta chestiuta lasata nesupravegheata peste noapte si s-o imprastie peste tot. Asta, bineinteles, daca nu ai noroc de o felina cu 10 la cultura civica :D

Oricum, dupa cum ziceam si mai devreme, go for it :wink: (Iti stam la dispozitie cu sfaturi, daca mai ai nevoie)

Pana acum eram 50 % pisica si 50 % NU pisica , dupa ce am citit postul tau sunt 60 % pentru . Cam ce rase nu lasa par ?

DTH 18-11-10 23:06

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3821775)
Scuzele mele, de abia acum am vazut ca ati postat aici, multumesc, ma bucur ca va place pisicuta Maia... este pur si simplu adorabila! :)

Frumoasă foc colegu !!!! Foarte tare a 2 a poză :D Să-ţi trăiască :)

sunblease7 19-11-10 09:15

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 3823258)
Pana acum eram 50 % pisica si 50 % NU pisica , dupa ce am citit postul tau sunt 60 % pentru . Cam ce rase nu lasa par ?

Well, majoritatea. Adica majoritatea celor din categoria NEPRETENTIOASE. Iti spun cum s-a intamplat la noi: am vrut o pisica, dar nu eram dispusi sa platim pentru ea, mai ales in conditiile in care sunt atatea matze care se nasc pe strada cu zero sanse de supravietuire.

Am cercetat Internetul, am vazut rase, am comparat personalitati (pe bune, se diferentiaza un pic si in functie de rasa :P), culori, am vazut anunturi cu adoptii ... ma rog, you get the point. Intr-un final, am vazut un anunt cu o pisica. Mica si neagra. Intr-un final s-a dovedit a fi motan, dar nu asta conteaza :)

Daca nu vrei par in casa, iti recomand sa scoti de pe lista birmanezele, siamezele si persanele.

Rasele mai comune sunt si cele mai "flexibile", daca pot sa ma exprim asa :) Nu sunt mofturoase la mancare, sunt imune la nu-stiu-ce-boli, etc.

Si iti mai recomand ceva: daca te hotaresti sa iei un little kitten, sa te grabesti. De ce? Pe la sfarsitul lui noiembrie trece "sezonul" :D Prin februarie 2009 am cautat pisic de ne-au iesit ochii, deci nu recomand :)

P.S. Sa ne tii la curent :mrgreen:

Daniel_Toa 19-11-10 09:34

Daca tai dupa lista cele trei rase mentionate de tine , ce mai ramane ? Ca alta rasa eu nu mai cunosc :) Eu sincer nu suport parul de caine , pisica dar in schimb as dori un pisic ( optez pentru un motan , pe parcurs va fi castrat ) . Voi avea un drum la Bucuresti acum si voi colinda putin pe la pet shopuri .

RoByNeT 19-11-10 09:38

Eu am birmanez si nu sunt chiar atat de suparat de parul care il lasa. E o pisica totusi, si daca e periat, spalat moderat, adica sa fie un pic ingrijit nu o sa iti faca probleme. + ca dupa cum stie toata lumea pisicile sunt printre cele mai curate animale. Deci parerile sunt impartite. Orice pisica lasa par. Mai putin alea chele :lol:

sunblease7 19-11-10 10:44

In esenta, toate pisicile sunt deosebite. Vorba artistului, "nu conteaza cat de lung ai parul .." :headfones

Daca vrei birmanez, iti dau un pont: pune-te bine cu Hondarul, la el in cartier e o birmaneza fooaaaaaaaaarte productiva, insa proprietarul abandoneaza "recolta" prin gradini :censored:

Daniel_Toa 19-11-10 11:43

Quote:

Originally Posted by sunblease7 (Post 3825199)
In esenta, toate pisicile sunt deosebite. Vorba artistului, "nu conteaza cat de lung ai parul .." :headfones

Daca vrei birmanez, iti dau un pont: pune-te bine cu Hondarul, la el in cartier e o birmaneza fooaaaaaaaaarte productiva, insa proprietarul abandoneaza "recolta" prin gradini :censored:

Sa vedem si una din pet shop la ce bani se invarte ... ca zici ca nu sunt crescute afara in mizerie , microbi, mai sunt vaccinate etc . V a tin la curent cu starea achizitiei :)

radu_rs 26-11-10 02:19

Eu nu mi-am facut nicio clipa grijile pe care ti le faci tu.
Am gasit pe internet la un camin de animale o pisicuta maidaneza, mica, slaba si amarata... care arata... deranjant si care avea o privire nevinovata. Instant ne-am decis sa o adoptam, este o chestie de moment care vine din inima, nici un plan in prealabil.

O vezi, te indragostesti si o adopti.

In ceea ce priveste parul, oricat de mult ai peria psicuta, oricat te-ai stradui...ocazional o sa gasesti fire de par in pat, pe masa, in ciorba.
Nu o lua ca pe o descurajare, este o responsabilitate mare si trebuie sa te gandesti bien daca doresti sa traiesti 15 ani omenesti cu pisicuta pe care o adopti/cumperi.

Seara frumoasa. :-)

P.S multumesc MDB

EDIT:
Quote:

Originally Posted by sunblease7 (Post 3825199)

ce om, cum poti oare sa abandonezi puii dragalasi in gratina?! ce inima... horror nu alta.

RoByNeT 26-11-10 16:35

10 Attachment(s)
In sfarsit reusesc si eu sa imi prezint baietelul :lol: Il cheama Tomy si are aproape 10 ani. Il am de cand era pui, deci practic am crescut impreuna :lol:. Sunt multe de zis, cum are toata lumea, dar deocamdata ma limitez la cateva poze. O sa urmeze si filmulete si alte poze :lol:

DTH 26-11-10 16:57

Superb :D ce ochişori are ...demenţiali :-P bagă filmuleţe mai repede :lol:

john17 27-11-10 18:23

2 Attachment(s)
Last entry in familie, Tessie. Daca n-avem soba... :-)
Ale poze (si pisici) aici:https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=2926
Din pacate motanul nu mai e...

bogdy.ghetto 28-11-10 09:50

4 Attachment(s)
Toulouse!

DTH 28-11-10 15:40

Şi tu şi roby aveţi nişte bijuterii frumoase foc , ce năsuc are ...aşa rozaliu :lol: mie că o să-mi iau şi eu pisică , sunt prea adorabile :shock: Să-ţi trăiască Bogdy ! :P

sunblease7 28-11-10 16:46

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 3850830)
Toulouse!

Like :D

bogdy.ghetto 28-11-10 18:46

1 Attachment(s)
Multumesc Ana & Claudia mdb!

MariusMKV 28-11-10 18:57

4 Attachment(s)
Niste amintiri placute...

D-FENS 28-11-10 19:14

2 Attachment(s)
Un persan de 3 ani si un pic.:D

B-32-TYC 28-11-10 19:20

9 Attachment(s)
coditza cu broscutza !:D

iar pisicuta de rasa colorata mi a fost furata de la bloc acum 2 sapatamani!!

are 9 ani si este castrata.

s a furat din cart. colentina str radovanu.

poate o cunoaste cineva, OFER RECOMPENSA !!

dany323bmx 01-12-10 11:12

5 Attachment(s)
cotoiul meu de vreo 7 ani

RoByNeT 01-12-10 11:41

Cum ma sa stai asa in chiuveta ? Foarta tare :)) Sa-ti traiasca !

bogdy.ghetto 01-12-10 11:43

1 Attachment(s)
Una noua! Iepurele :))

D-FENS 01-12-10 11:54

1 Attachment(s)
Patriot adevarat....:lol:

dany323bmx 01-12-10 15:34

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3860291)
Cum ma sa stai asa in chiuveta ? Foarta tare :)) Sa-ti traiasca !

cand era foarte cald vara se ducea in chiuveta
iarna sta in fundu plapumii

22VIN 02-12-10 16:44

5 Attachment(s)
O cheama Asi si are 1 an jumate:-)

Mai am o siameza, Kitty, care are aproape 13 ani dar nu gasesc poze cu ea acum. O sa pun cand fac:-)

andi_cimpean 04-12-10 13:35

1 Attachment(s)
Lizzy

Găsită pe casă acum vreo 5 săptămāni. Destul de cuminţică şi nu īmi face probleme cānd vine vorba de nevoi fiziologice.

Geox` 08-12-10 16:48

7 Attachment(s)
Pisicu meu

All times are GMT +2. The time now is 14:14.

- Copyright 2026 4Tuning