![]() |
dacia alb negru
3 Attachment(s)
daci alb negru din pitesti:twisted:
|
Re: dacia alb negru
rahat a incercat sa il copieze pe tau da nu i a iesit
|
frate inca nu e gata
sa luat unu dupa mine cu o dacie sport model cn 1 a facuto alb negru dar e naspa inca nu e terminata lipsa de lovele momentan |
Re: dacia alb negru Pitesti
4 Attachment(s)
ar arata bine portocaliu cu negru
ce parere aveti |
Bravo tata este misto daciutza dar nu o stiu eu stiu eu stiu una rosu cu negru a lui Ionutz de la service si mai e tare FOX-ul e dragutza si a ta dar bago la "masina mea"pe forum
|
Dumy fa si u o poza si bago pe net sa vad si io cum aratarosu cu negru
pls |
2 Attachment(s)
asa arata inainte sa o fac
daca nu ma lovea cineva nu o faceam acu |
vreau sa o vand sa vad ce bani iau pe ea
|
4 Attachment(s)
dar de dacia asta ce parere aveti
am vazuto cand am fost la curse la stadion super ce parere aveti de motor |
2 Attachment(s)
Ag-08 Dem
B-69-tau |
1 Attachment(s)
ce ziceti de desenu asta ar arata bine be capota
|
mijto.....:))))
|
imi place dacia......bravo......
|
sper ca ai glumit cu desenu ala:D:D
|
nu frate chiar as vrea sa il desenez pe capota vb ser
|
Vei fi arestat de primul militian
|
de ce frate
|
Daca nu te duce capul sa-ti dai seama singur n-are rost sa iti explic eu
|
sti pe cineva care face desene pe capota
|
pe cineva din pitesti
|
am o rugaminte
cine a fost la curse la stadion sa i-mi spuna si mie cine a castigat la categaori 1.4ca pe mine m-a lasat motoru atunci am participat decat la primele 2 etape |
2 Attachment(s)
ce parere aveti
AG-08-DEM B-69-TAU |
da eu nu inteleg ce vrei sa faci ??sa o faci k si a lui :D:D... pana acum ..ai cam dat neshte rateuri :D
|
nu frate vreau sa o fac ptr mine si sar purea sa io dau lu frate-mio daca imi da bani pe ea
fratimeo ar vrea sa o faca portocaliu cu negru pe a lui sunt curios daca o face cum iese daca e o fac si io ca a lui |
ok ..cum zici tu...
numa da-i jos ochelarii ala:D:D |
e naspa fara vb ser
|
pare aiurea rau fara floape la faruri
|
dycule cum fac sa intru si eu In clubul tau ?
|
am o intebare ? am leganta de la tine am inteles ca are cip de putere ? am mai rupt o cutie de viteze
|
In primul rand Ghost Racing Team nu e clubul meu. Dar dupa cum te vad nici nu o sa intri prea curand.
In al doilea rand daca ai luat Leganza ai facut cea mai mare prostie posibila. Cutia pe care zici ai spart-o ar fi a 7-a. Eu am distrus 6 (6 complete, dar la cutie reparam din 2 in 2 luni). Motorul ala nu a avit niciodata chip de putere. Cand era la mine avea putin peste 180 cp, castigati din cu totul alte modificari. Acum daca iti mai da pe dyno mai mult de 100 sa fi multumit. Cat despre cutie, o sa se tot sparga |
ncs_balauru, vere, fa-i un cap de femeie....scoate-i burta aia...fa picioarele mai subtziri....shi fa-i shi cur langa *****...shi atunci o sa arate bine pe capota... :)
|
ncs_balauru : Daca pui desenul ala pe capota iti bati joc de tot ce-ai facut la masina pana acum. Personal nu prea imi plac pleoapele alea pe far si nici eleronul care e paralele cu portbagajul si nu aproape orizontal cum ar trebuii. Tipa de desen are o fatza de barbat , burta , despre aripi nici nu stiu ce sa mai zic , cercurile alea arata ca un avion japonez. Nu prea imi dau seama ce urmaresti ? O replica dupa "tau" ? Fii original man... ca ai N variante de a modifica masina.
|
7 Attachment(s)
Ce zici de desenele astea ? Nu iti place nici unul dine le mai mult ? Sper sa iti fie de folos...
|
frate de unde iau o aerisire sa pun pe pavilion
shi pe capota? de unde iau si ieu semnalizari fata albe si lampi spate jumate albe jumate rosii? niste barii mai misto pe unde stiti Dicule am inlocuit si cutia cu una noua si tot o sparge intel 23 cat despre desen am glumit cu desenul acela o sa fac ceva fain si de bun gust dar un mai sunt finante acum imi fac gemuri elecrtice si mai am si alta masina care ma rupe in doua trebuie sa ma duc sa iau pragurile saptamana asta mai incolo desene pe capota imi treb pragurii barii |
ok.. sa vedem pe parcurs cum iese.. :) .. oricum incearca sa fi si tu cat de original se poate, sa nu imiti tau-ul !! .. bafta..
PS: Apropo.. te asteptam la meeting :) |
Quote:
|
dicule acu am schimbat si volanta si ambreiaju sa vad ce mai face acum
|
Deci nu mai pot de ras ! No COmment daca tu vrei sa-ti pui porcaria aia pe capota si eleronul ala sigur l-ai pus pentru viteze peste 180 km/h nu !:lol:
|
1-Balaurule cine esti ma ??Ca poate te stiu
2-Prize de aer si tot ce vrei sa pui pe ea le iei de la Son-Plast de pe centura te duc eu acolo daca nu stii 3-Dacia aia Sport este din Stefanesti a Fost la cursa pe stadion si baiatu sta in stefanesti il cun ca am avut si eu o dacxie sport ceva mai grav ca aia da nu am duso la final asta este nu am mai avut ambitzie si m-am indragostit de alta BMW URS 4-Poze cu aia Rosu cu Negru o sai fac daca o mai are Ionutz ceea ce nu prea cred ca sar putea sa fi vanduto ca voia sa o dea. 5-Trebuie satzi mentzionez ca nu ai pic de talent la Desen :D Este oribil desenul ala facut de tine mai bine uitete la alea puse de baiatu ala si aleget6zi unu sau fa unu in genu la al tau da facut bine de tot nu asa |
Baiatu cu Dacia Sport NU sta la Stefanesti. Acolo a avut doar garajul si s-a mutat intre timp. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning