![]() |
Peugeot 908 RC - Concept car
13 Attachment(s)
Peugeot 908 RC - Concept car Motor: |
Re: Peugeot 908 RC - Concept car
doamne cum arata motorul ala iti vine sa il pui in vitrina...si la ce putere are...cred ca merita toti banii(care cred ca or sa fie tare multi)....si ca design e impecabil...ce sa mai...cuvintele sunt de prisos..intr`unsingur cuvant.....DREAM.
|
motor super ... cuplu nesimtit.... de tir... chiar daca e un diesel nu supara pe nimeni(cred) dar designu e de rahat chiar daca e un concept
|
inca un plus pt diesel dupa audi R10. Sincer nu credeam ca o sa se ajunga asa departe
|
jenti faine:) faruri tipic peugeot:lol:
|
mie unu imi place cum poate arata masina :shock: e chiar uimitoare...si motoru ...no comment
|
designu e ok .... chiar imi place....motorul ala p motorina...beaaa....cred k era mai cool p benzina
|
Superbaaaa....doamne cum arata motorul ala...:shock: :shock:
|
Daca asta e directia de design a viitoarelor modele Peugeot, inseamna ca francezii vor da lovitura la acest capitol.Ramane de vazut si la celelalte chestii.
|
deci vaaaii...masina asta ii incredibila....cuplu ala face totzi banii....design foarte ***urist....da...intradevar superb
|
superba mashinutza ...
acuma am vazut`o la pro motor ... incredibila ... cum a zis cineva mai sus .....are cuplu de tir :lol: prea tare ! :D |
sa speram ca va intra in productie asa frumoasa cum e acuma...:sad:
|
N-am cuvinte !!! :| si motoru' ... vai Doamne !!!
|
Quote:
...tocmai motorul e ceva foarte deosebit la masinutza asta......design-ul de la Peugeot oricum e ceva f reusit intotdeauna.........:D |
Foarte frumoasa si foarte interesant motorul, intradevar e ceva deosebit, sincer nu credeam ca Peugeot o sa fdac un pas mare asa de repede.
|
Nu shtiu ce as putea sa spun sincer...e ceva extraordinar....pe langa faptu ca arata ireproshabil mai are shi un motor pe masura....sa speram ca urmatoarele modele peugeot vor imprumuta ceva din aceast concept...
|
Quote:
|
superb.........iar la motorizare ...no comment
|
e ceva ce nu vei vedea repede pe strada... nu prea imi place sincer sa fiu..interiorul si motoru arata bine rau de tot
|
concept sau nu ..nu cred ca am refuza nici unu aceasta masina .....dar nu e prea acceptabila la exterior
|
mama lui de exterior :D
|
criminal,adevarat ,e beton
|
in sfarsit si o bestie din Franta (exceptie face Bugatti)
|
Superb arata motorul la design parca seamana putin cu 907 parca :D
|
e destul de najpa mashina.. nush ce se intapla cu astia de la peugeot.. shi 207 e mai uratel decat 206 ..cu muchiile alea exagerate Am inteles k conceptul asta 908 RC de da de inteles cam cum va arata succesorul lui 607..(probabil 609).. mie nu imi se pare k se indreapta intr-o directie buna cu noul limbaj de design.. insa motorul tb sa rescunosc k e ft frumos.. si e superperformant..
|
frumos....mi`au placut tot timpul design`ul lor si nu numai
;););) tineti`o tot asa fratzilor |
un supercar dizal :D yey
|
frumooos !!! ... o limuzina sportiva
|
masina o sa fie un concurent direct lui cls
beton motorizare |
ba esti cu capuyl ce motor poate sa aiba . cit despre desighn poate sa faca concurentza cu maybachul de voie
|
e cam avion !!!
respect pt puterea motorului , care e diesel |
tipic frantuzesc.frumos, elegant si sportiv in acelasi timp. pacat ca la asa motor nu au pus cutie manuala. in rest ...no comment
|
s-au pus klumea p treaba astia d la peugeot
|
super misto masina , pariez ca va fi ales viitorul batmobile,cine e de acord cu mine?
|
super masinutza...
design fain... motoru puternic dar nu prea cred ca va putea fii cumparata prea curand :( |
super racheta, tare si la motor si la ext....seamana umpic cu maybach excelero. O sa traga Batman de ea in curand :))))))))))))
|
sa dea dreaq k zici k e mashina lu batman :)) mashina viitorului :X vreau si yo si puterea motorului :O 690 hp :O:O:O si dizel :X mashina perfecta 4 me :))
|
design impecabil performante la fel !!! o super jucarie !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:19. |
- Copyright 2026 4Tuning