![]() |
Pauza intr o relatie:pretext sau chiar avem nevoie..?
poate sa mi zik si mie cineva c e cu pauzele astea...dak vine o tipa\tip la tine dupa...n luni sau ani de stat impreuna si zice k are nevoie de o pauza...cand aparent lucrurile merg bine...c draq sa crezi....k ai nevoie sa se linisteask apele sau pa pa si la revedere.....Oare mai pot fi lucrurile ok ca la inceput sau poti s o iei de unde ai ramas dupa o"PAUZA".EU IMI PIERD INCREDEREA.....intr o rel mai buna.......VOI????????????????????
|
Re: Pauza intr o relatie:pretext sau chiar avem nevoie..?
faza asta poate fi si un PA PA spus pe ocolite dar la fel de bine si sentimentul de frica care il poate avea ea ( te iubeste...te vrea dar totusi exista un dar nici ea nu poate explica ... aici e partea cea mai naspa la o fata : e NEHOTARATA, nu stie ce vrea ..e pleca cu sorcova... ) nu stiu frate nu=ti mai bate capu cu ele ca nu le vei intelege niciodata ..eu la concluzia asta am ajuns .. m-am saturat de toate tampitele ! pisica blanda zgarie ce-l mai rau...
|
Quote:
jack:itot c pot sa ti zic din proprie experienta e k atunci knd unul cere pauza ceva scartie..iar knd pauza ia amploare...nu va fi k la inceput.never..pt k celalat va sta tot timpul si se va intreba knd va urma o alta pauza...and so on...iar sahul asta uneori ucide ce e mai furmos la o relatie:spontaneitatea si iubirea! |
Pauza = bye bye ! De ce sa fie nehotarata / confuza / aiurita / bla bla ? Astea-s pretexte ieftine ! Mai bine-ti spune franc in fatza: "fraiere, m-am saturat!", "am pe altcineva!", etc. decat sa te ia cu babauri de genu' asta. Am trecut si eu prin faze d'astea de kko si... am zis "ok, iubita are nevoie de-o pauza, luam pauza!" pana cand era sa-si ia iubita o pauza pe viata, sau, mai bine zis, de la viata.
Parerea mea: ori cu tine, ori fara tine! Nu pauze, nu timeout, nu nimic! A.m.v.t.: tu ce-ai prefera? Sa te ocolesc juma de tara cu explicatii penale, in loc sa-ti zic in fatza ca nu mai vreau sa fim impreuna? |
da`i ma papucii .. nehotarare = the end..am patit`o si eu .. chestia e k ma trezit santos la viata ... da`le in shit de femei ... k gasim pe toate drumurile .. nu e problema ... si cuminti ..si cwrve...de toate ... ;) nu tre sa stai dupa una .. k atunci isi bate joc de tine ... fii indiferent cu ea de acum incolo .. o sa o doara ( cred ..daca tzine la tine ) ...dar asta e ... viata are suisuri si coborasuri .. tre sa le traiesti pe toate... bafta ;)
|
AMVT ... ok ...voi vreti binele..nu vrei sa faceti rau..f bine ! dar de ce pauza cand totu' merge f bine ..si cand tu ca fata il iubesti ..asta se numeste TEAMA! teama de ce dracu are ca nu inteleg..si eu am trecut si inca mai trec prin asa ceva ... partea asta e cea mai naspa ... ! faptul ca iti spne ca nu mai vrea mi se rupe...dar cand vrea pauza si nici ea nu stie de ce niciodata nu voi itelege .. multe fete-femei am intrebat..nici una nu mi-a raspuns ... e ceva de nebunie clar !
edit: eu nu ma refeream la cazul cand vreti binele ..si vreti sa o spune-ti sub alta forma! ci la cazul cand chiar e ceva puternic la mijloc,si el siea se simt bine si vine ea cu pauza ei ... |
Quote:
|
nu stau sa citesc restul posturilor, cert e ca eu cel putin , pana acum...
n-am auzit de vreo relatie sa fii mers MAI BINE dupa o PAUZA... deci .. pauza = bad news :) cel putin din punctul meu de vedere... |
mai eu am patito si mia zis de pauze si io ca si voi iam zis daten mata si etc etc dupa o vreme sia dat seama ca chiar tine la mine si a venit inapoi...si inca suntem impreuna :))
|
Parca se simtea lipsa mea p-aici...(Santos stie patzania mea cu ...Spania & shit). Cum vad eu problema dupa ce m-am ars: pauza = PA dar mai pe ocolite rau de tot. Adica d c sa nu spui omului cum sta treaba de fapt si sa il duci cu zaharelul pana face diabet? K sa puna botu la prosteala si sa zica...."lasa k vine la minea si o sa fie totu OK". Pe dreaq! Pur si simplu s-a plictisit si gata. Nu trebuie sa vrei sau sa te chinui sa intelegi dc k ai sa innebunesti. Cauti alta si gata. Nimic mai simplu.Fetele astea au asa o gandire....nu vor sa raneasca, dar dak duci omu cu zaharelul nu cumva il ranesti mai tare decat daca i-ai spune adevarul? Ok tot sufera,dar macar stie ca asta e adevarul si l-a aflat din gura ta nu din gura altuia,cum am patit eu.... Si ca sa va mai zic un mic secret..."fetele care sunt cunoscute de multi baieti" sunt cele mai periculoase... MUlta bafta la agatzat!
|
cand fomeea zice ca vrea o pauza...treci direct la alta...
texte d'astea ieftine stim si noi :) |
...eu atunci am cerut "pauza" asta,cind am vazut k omu' meu nu mai are stare...de fapt EL avea nevoie d "prospaturi" si am ales calea asta,ptr k nu aveam nevoie d minciuni si stiam f bine,k peste o luna iara e p capu' meu,cu tot felul d explicatii...asa k,in modul acesta am rezolvat cit se poate d usor...el a fost liber sa faca ce vroia,si stia k portita este deschisa...
revenind la cazurile mai des intilnite,parerea mea este k vrea sa se convinga de unele lucruri,dar femeile in gen. nu vor sa piarda nici o posibilitate.Deci,daca se arde...vrea portita...k altfel zicea PA! Ramine la aprecierea ta...o vrei inapoi ,sau nu.Dar trebuie sa stii,k in cazul in care se intoarce,o va face ptr k se convinge singura k ii e mai bine linga tine,si va tine mai mult la relatie.In relatii lungi,trebuie sa inveti arta "letting go"...fara sa ajungi sa fii luat peste picior ;) .... |
La mine a durat treaba 1 an si 2 luni....Si chestia e ca dupa ce a facut cu ala 2 saptamani mi-a zis mie de pauza si alea alea...ca sta cu el din interes,ca nu tine la el, ca tot eu am ramas pe locul 1...pe dreaq! Cum zicea si Mustang:texte ieftine in care,de ce sa nu recunosc, am crezut atunci pt ca dupa o rel de 1 an si ceva ajungi sa gandesti cu pompa de sange nu cu creierul cand e vorba de pers la care tii.Dar acum, cand am aflat cum e ea de fapt si la cate imi zice lumea...imi doresc sa nu o fi intalnit vreodata!
|
Am citit ceva pe undeva, poate va suna cunoscut sau va aprinde un beculetz:
"IF YOU FIND SOMETHING (/someone) TO LOVE, LET IT GO! IF IT COMES BACK TO YOU, IT IS YOURS!! IF IT DOESN'T, IT NEVER WAS !!!" |
Legat de pauze, faza pe care o zis-o Trixi, ii compromisu p care il fac multe femei, si poate k ii cel mai bine asa, kiar daca iti calci pe inimioara (eu una nu stiu daca as putea, sau as rapunde cu aceiasi moneda). Alte cauze pot fi nevoia de libertate si de spatiu personal: daca e incalcat, ii ok; daca ii invadat cu totul, ii bai mare. Is varsator, si am nevoie de mult freedom, si mi-a fost frica de cum voi reactiona dupa o relatie de mai multe luni. Dar imi e chiar bine. Adevarul e ca daca tii la cineva cu adevarat, nu simti k ai vrea o pauza. Iar daca iubesti.... nici atata. Ideea e sa nu incurci viata de cuplu cu toata viata ta. Fetele sa mai iasa cu fetele la shopping, la una alta,(alea ca mine sa mai iasa - singure- pe la intalnirile forumistilor :D ), baietii cu baietii la o bere, la un fotbal. Nu toate actiunile sa fie comune, oricat de mare ar fi dragul, tot e mult. Te anihilezi sa zic asa, ca persoana, si traiesti doar in si pentru cuplu - cunosc cazuri.
|
chiar e nevoie cand devine sufocanta...... EA
|
Quote:
|
stiu VORBA ! in destule cazuri e adevarata...dar tot in la fel de multe nu e ... am obs ca multe cupluri se despart din prostie? de fapt din incapatzanare.. daca amandoi sunt incapatanati e clar ca n-au ce face..dar cand exista unu/una care lasa de la ea e mult mai bine ! eu de ex inainte eram f incapatanat ..de zodie berbec se intelege..dar am invatat sa las cand trebuie ceea ce e f bine ! pacat ca am invatat cam tarziu..asta e ! prin urmatoru tren
|
mare adevar graita-i...TuningBoy; foarte multe relatii se rup din cauza incapatanarii (vorbeste acum un alt Berbec din experienta).
Pauzele nu fac de obicei bine unei relatii...asta-i parerea mea cel putin...Daca ai nevoie de distanta parerea mea e ca scartaie ceva deja... Da, e posibil ca dupa ani sa reiei o relatie si sa fie mult mai bine...asta inseamna ca omului/ oamei:D i-a mai venit mintea la cap, s-a schimbat. Dar asta nu se intampla peste noapte...Asa ca decat sa iei pauze, mai bine end it! |
O pauza de relatie nu scoate la iveala decat un lucru:
Cat de bine este fara celalt sau Cat de RAU e fara celalt. |
Quote:
Adica aia care era cu gura mare,sa ingenuncheze,si cel parasit sa se trezeasca,cit e d bine,sa fie liber/a.... :D :D :D |
Quote:
|
Quote:
|
Faza asta cu pauza este absurda!
Mai ales atunci cand merge totul bine sau cand deja iti faci noi planuri cu fata. Si eu am patit asa! Dupa o relatie de 6 ani fata vine cu pretextul ca vrea o pauza, o simti ca s-a racit (de fapt i s-au aprins angel-eyes-urile dupa altul), tu stii foarte bine ca o pauza defapt inseamna stop relatiei, n-ai ce sa faci fiindca fata e chiar hotarata si pui punct. Apoi afli de la cei sau cele cu care tii legatura ca fata se marita in curand (asa a fost la mine), ca s-a mutat la tzashpe sute de km, fiindca baiatu' are multzi multzi bani, si ca i-a fost rusine sa-ti spuna asta, vrea sa se marite, dar tu vrei sa mai astepti fiindca ai planurile alea de incheiat... si ea nu mai poate domne sa te astepte... N-am o situatie materiala proasta, insa atatia bani cati am ma tzin acasa si n-are rost sa alerg de nebun. In concluzie tipa e materialista, ca sa nu zic altceva sa ranesc in inima pe careva. Se mai intampla sa se si intoarca dupa 3 luni, 6, un an, ranita ca si-a batut joc de ea tipul, sa vina fuga la tine in brate si tu sa fii atat de prost si s-o primesti inapoi. E ca si cum ai vandut o masina, tipul a forjato cu a vrut, nu i-a dat ulei bun, nu i-a facut reviziile, acum scoate fum albastru si pierde ulei, scarzaie din toate incheieturile si el vine si iti zice ca ti-o da inapoi pe degeaba, adica vrea sa cspae de ea ca sa n-o duca la remat. Adica iti iei belele pe cap. Hai sa fim seriosi, daca fata mai scapa si compresie cand o iei inapoi, da-o mai departe sau las-o s-o ia altcineva fiindca si o masina se mai repara, dar o femeie...? Da de bine, ii place o vreme, chit ca totul merge perfect, dar mai vrea in timp si alte aventuri si nu merge mai ales cand e ceva timp de cand esti cu ea! |
Mare dreptate ai! Daca ea nu gandeste cu creierul, ci cu portofelul...trebuie lasata in pace, ca aia e lipitoare. Mie mi se pare o absurditate sa te mariti pt avere. Ce plm eu f-t nevasta sau banii ei? Bine ca aici se poate interpreta, insa eu m-am referit la sensul propriu al verbului. Atunci cand sunt in pat cu ... nevasta vreau sa simt lucrul asta, nu sa-mi zic in minte ceva de genul "one milion $".
Revenind la pauza in relatie...in toate cazurile mele asta a dus la despartire. |
Daca gandeste cu portofelul e materialista, iar daca ii place sa umble ca o albinutza din floare in floare, e bagabela.
In concluzie in ambele situatie e o curva! In majoritatea situatiilor o vreme te simti bine, ca ai scapat de ea, ca era o bagabela si ca bine ca ai scapat de beleaua dupa cap; dupa o vreme, sau in diferite situatie te apuca dorul de ea, vrei sa stii ce face, unde e, cum e... Trebuie ori sa-ti umpli timpul cu prietenii, cu bairame, curse de masini sau mai stiu eu ce, ori sa gasesti alta gagica, dar care sa-ti placa ca lumea si nu carecumva sa semene cu fosta fiindca iar te apuca nebuneala. Nici macar fizic sa n-aduca. Exact ca la masini. Dupa ce ai avut una frumusica si care fugea grav, vrei una mai misto, sa arate mai bine, sa te simti bine in ea si cu ea ;) si sa fuga mai bine ca cea din-ainte. Nu stiu de ce insa deosebirea dintre femei si masini e ca masina nu spune ca vrea la altul, spune doar ca e rau si ca vrea la doctor si daca ai grija de ea niciodata n-o sa vrea sa se duca la altul... asta e faza... Si alta faza care te scoate din starea aia de suparare este sa gasesti o tipa care sa vrea doar "distractie", sa te faca sa te simti bine si sa faca "ungerea" ca lumea ;) |
Quote:
sa stii ca un om il cunosti pe parcurs, si iti poate oferi surprize neplacute chiar si dupa mult timp, iar in cazul asta... iti pui serios problema unor rearanjari in viata, si a unei pauze, implicit... |
Asa este man, dar de multe ori iti pui problema ca vezi dupa cativa ani multe defecte si vrei sa pui stop. Si dupa ce ai pus stop si cauti altceva... la urmatoarea victima vei gasi mult mai repede defectele si o sa vrei sa te intorci la cea dinainte pentru ca macar cu aia te intelegeai kit ca avea defectele alea... cu care te vei obisnui fiindca oricum esti de ceva timp cu ea si pana la urma nimeni nu e perfect.
Intr-o relatie trebuie aranjate niste treburi de la inceput (ce nu-ti place la mine imi spui si ce nu-mi place la tine iti spun si asta sa se intample pe toata durata relatiei) ca doar n-o fi draq asa de negru si sa isi vada numai defectele toata ziua... iar daca pica de acord isi indreapta greselile si defectele, sau macar isi explica problema in vreun fel... |
...ideea e,k oamenii de-alungul anilor se schimba...si uneori se schimba f mult si in cazul in care functioneaza "comunicarea" intre ei...la un moment dat chiar te poti gindi: oare are rost,sa te mai tot schimbi d dragul ei/lui???Ptr k toti dorim sa fim acceptati ptr ceea ce suntem,nu ptr ceea ce am putea deveni!
Pauza,citeodata poate sa-ti deie un raspuns:daca t-i foarte rau,mai lasi de la tine,si te intorci,daca vezi k ti-e mai bine,la revedere! Nu e altceva,decit o portita lasata deschisa!;) Eu una,toata viata mea am fost cu ideea,k nu are rost sa bazezi o relatie p ideea k persoana respectiva poate fi schimbata!Si aplic regula asta si in cazul prietenilor...ne acceptam asa cum suntem,sau sa incepem o lupta fara sfirsit??? |
Orice inceput are un sfarsit, kit ca azi te combini cu fata si treaba merge bine o saptamana, kit ca merge o luna, un an, sau 5.
Cand e sa se termine se termina oricum. Oricat ai zice ca nu se poate sa n-o aduci inapoi. |
Pauzele sunt pt lasii care nu au curajul sa spuna ca s-a terminat ... iar daca cineva nu stie ce vrea inseamna ca nu e multumit cu ce are ...
Nu fi naiv... Trezeste`te! Realizeaza ce se intampla. Ia`ti gandul de la ea ...e greu daca inca simti ceva pt ea, dar te montezi singur spre tot felul de dureri si dezamagiri.Cu cat iti iei gandul mai rpd de la ea cu atat mai rpd iti vei da seama ca e mult mai bine asa. Gandeste`te la ce vrei tu ca sa fii fericit ... e valabila si viceversa (in cazul femeilor carora li s-a cerut o pauza) PAREREA MEA. |
sa fim seriosi...pauzele nu exista....si intr'adevar.....sunt pt lasii care nu au curajul sa spuna ca s-a terminat....si eu sunt o lasa din astia...kiar n-am tupeu....yo cu pretenu meu (dak pot sa-i zic asa)..am luat o pauza dupa ce tot era perfect...sau cel putin asa credeam...si a fost cam lunga....dar el nici nu m-a anuntat ca era pauza..si in timpul asta normal ca mi-am gasit pe altcineva...si i se parea ciudat ca dupa o luna cand s-a intors el..nu mai mergea totul ca inainte.....hai frateeeeee sa fim seriosi....PAUZELE NU EXISTA :d
|
mi-ai luat vorba...
si eu sunt in cazul asta un las... n-a mavut curajul sa spun STOP de destule ori... dar cateodata, kiar e necesara doar o pauza, sa stii, ai nevoie de o perioada in care sa analizezi exact situaltia, la obiect, fara influente din partea celeilalte jumatati a relatiei... |
da aleks dar stii vb aia "okii nevazuti se uita" si eu am avut parte de o pauza....si...s-au dus toate sentimetele mele...adik...odata ce n-a mai fost ca la inceput...nu mergea...odata ce ai facut o pauza...ca ceva nu mai mergea...nu mai poti continua ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic....parerea mea...
|
Quote:
|
asa e, situatiile difera de la pereche la pereche....
nu cred ca doua cupluri au avut relatii identice.... |
Pauza intr-o relatzie ??? hehehe ! niciodata ! pa-i ce-s frate caseta , cd ca sa-mi dea pauza cand vrea ea ??? nu exista asa ceva intr-o relatie ! Daca fata zice asa ceva inseamna ca Zbyeeee relatie , si stiti vb aia "Daca ceva poate sa mearga prost, va merge " , nu yo am ziso ci Murphy ! Oricum pauza aceia nu se va mai sfarsi niciodata dupa parerea mea ! depinde si de probleme..... ! ! !
|
dolus iti doresc sa nu ajungi intr-o relatie sa te agati de cea mai mica urma de speranta...
si nici mie dealtfel ;) |
Lasa ca am fost eu in cazul asta!Si nu doresc la nimeni. Cateva exemple ale stari in care am fost:
!. Certuri cu parintii 2. M-am lasat de meditatii la mate(eram cls a12-a) 3. La scoala eram doar prezent si cateodata activ 4. Nu vedeam alta fata decat pe ea 5. Cand vedeam ca ea sta de vb cu un tip abia ma stapaneam sa nu ma duc sa il desfigurez pe respectivul. 6. Cost suplimentar la telefon 7. Nopti nedormite in care te intrebi "de ce?" 8. Prietenii te inteleg,dar te iau de fraier pt stai dupa curul unei singure fete 9. Bani cheltuiti pe flori si alte atentii 10 Discutii interminabile cu amicele ei in care te chinui sa le convingi ca se merita ca ea sa se intoarca la tine....si ele te consoleaza 11. Devii client fidel in baruri 12. Unii (am fost si eu in acest caz) mai fac chestii nasoale cu lama.... 13. In cazul meu s-a lasat cu nijte sedinte la psiholog care au rezolvat totul,dar cu 10 ron sedinta (au fost cam 15 sedinte) Important e ca m-am lecuit si acum nu mai sufar pt toate proastele in halu asta! Sper ca cei care o sa citeasca ce am postat sa inteleaga si sa nu faca ce am facut eu pt o fata cu care am stat doar 72 de zile! |
Te inzeleg cu suferitul dar nu te intzeleg la faza cu LAMA ! Pai ce frate nu mai sunt fete pe Pamant ???Am mai zis si o mai zic , intr-o relatie la momendat potzi sa-ti dai seama daca partenera sa cam saturat de tine si se poarte din ce in ce mai ciudat cu tine asa ca e bine sa-ti gasesti repede pe alta ca sa nu ramai pe dinafara si sa suferi , asa ca te consolezi cu gandu` ca ai ramas cu una :P parerea mea !
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:23. |
- Copyright 2026 4Tuning