![]() |
BURN OUT SPECIAL EVENT la Ploiesti
In cateva zile o sa fie "official" insa pana atunci va anunt ca anul acesta va avea loc la Ploiesti, la parcul Constantin Stere din Bucov cel mai mare eveniment automobilistic al anului...
Cu alte cuvinete.... curse, fete, concursuri, tuning, standuri auto cu vanzare, artificii, concerte, liniute, curse iar :), tricouri ude si multe alte surprize. In cateva zile o sa aflati data exacta!! Cum suna? |
Re: BURN OUT SPECIAL EVENT la Ploiesti
Suna bine.
Avand in vedere ca nu e in Ploiesti, posibil sa-ti iasa treaba .. adica sa obtii mai repede aprobari Ar trebui sa ne vedem intr-o seara .. sa stam de vorba.Tu /sau cei care organizati si noi, comunitatea Ploiesti. Poate colaboram cumva .. oferim putzin ajutor pt organizarea evenimentului Oricum ... multa bafta ;) |
In doar cateva zile o sa ne intalnim....imi trebuie foilea alea oficiale...luni este sedinta pentru avizare, unde am promisiunea ca o sa treaca fara probleme.
Eventul va fi mai repede decat va imaginati asa ca ar fi bine sa incepeti sa va adunati....vor fi locuri pentru participanti restranse (160) si taxa va fi undeva in jurul a 250-300.000 de lei vechi.......Cam cate masini estimezi ca ar putea participa din Pl? |
depinde ptr ce? curse 400 m sunt... cred ca peste 20 masini
daca e sa-mi lasi un nr de tel pe PM ... sa te sun eventuial sa vb azi ,maine..poimaine |
Pe mine treceti-ma in lista ca voi participa cu sigurantza!!!
|
interesant. cate zile va dura? sau toate astea intr-o zi si o noapte?
|
Tot show-ul va dura doua zile (sambata si duminica) si va incepe cu o caravana prin Ploiesti, apoi la Bucov sambata vor fi calificarile si duminica cursele propriu zise. Intre ele vor fi concursuri de tot genul, demonstratii DPIR, muzica, bautura, galagie si concerte
|
se mai aude ceva de evenimentul asta?
|
subscriu zececaractere
|
cred ca saptamana viitoare va fi ceva oficial...pana atunci noi, organizatorii, ne straduim sa aducem cati mai multi sponsori :)
|
pai pana la urma face demostratie Politia cu DPIRu lor sau se fac curse ..evenimentul acesta este dedicat manifestatiei auto sau in cadrul unui anumit eveniment diferit de acesta se desfasoara si cursa..!
|
in primul rand este o manifestare care cuprinde mult mai multe decat o simpla liniuta....doi: daca nu bagam in seama si politia riscam sa nu primim aprobarile necesare
Si in ultimul rand TREI: fiecare e liber sa participe sau nu. Comentariile sunt de prisos. |
Quote:
|
ori se face circ ori se face cursa..!
|
O sa fie tambalau ! Io ma duc sa mananc mici !:lol: Attttttattttt!
|
mICI EVIDENT da nu fara bere!!;)
|
In legatura cu sponsorii: taca-miu a lucrat destula vreme la PETROM si se stie cu o gramada de oameni de acolo. Nu promit minic dar s-ar putea sa va fac legatura cu cineva de la PETROM si sa obtinem o sponsorizare de la ei! Tanand cont ca sunt o gramda de firme mari la noi in Ploiesti ar trebui organizate mai multe curse, mai ales ca noi suntem "GAZARI"!!! :lol: O sa va anunt in cursu zilei de maine daca am reusit sa fac ceva cu astia de la PETROM!!!
P.S. Incercati sa vorbiti cu astia de la COCA-COLA si cu aia de la EFES (sunt firme mari si prin sponsorizari isi fac reclama)!!! |
da gogu, orice sprijin e bine venit .. mai ales cand vine vb de sponsori
desi cred ca rodyn s-a gandit deja la cineva asteptam sa vedem ce s-a mai discutat/rezolvat .. si apoi facem o mica "adunare" sa discutam ce si cum... , bine ? |
Mica adunare in care se va discuta ce si cum...
La ce draq trebuie sa ne strangem sa discutam asta ? Sponsorii sunt treaba organizatorilor, iar daca ei vor ajutorul nostru atunci ii ajutam (desi stim cu totii ce buni suntem cand e vorba de cautat sponsori :lol: ) Important este sa mergem acolo cand e sa fie evenimentul, sa ne etalam masinile (a mea nu cred ca va fi vopsita :lol:) si sa participam; da-o draq, e prima legala de la Ploiesti, ar fi pacat sa nu mergem!!! |
Dar unde se va face la Bucov printre ornitoringi si ursi?!:lol: No offence!:twisted:
|
Quote:
nu a zis niemni de cautat sponsori .. am mai discutat problema asta..si n-am ajuns nicaieri |
Quote:
|
Nu ma, omu' e interesat sa vada despre ce e vorba si cam are dreptate.
Am impresia ca in prima zi vor fi curse de motociclete si a doua zi vor fi masinile. Multi dintre noi poate nu sunt interesati sa vada motoarele, dar daca nu stim de ce sa ajungem acolo si apoi sa zicem ca organizarea a fost nashpa. Vor fi si alte cluburi din tara nu numai NSL spre exemplu. Eu cred ca va fi super frumos si e pacat sa ratam un asemenea eveniment pentru prima oara in Ploiesti. |
Bai eu astept sa imi spuneti daca ati rezolvat cu sponsorii si sa imi da-ti un mesaj! Taica-miu abia azi s-a dat jos de pe platforma marina si in seara asta ajunge acasa! El o sa-mi faca legatura daca poate cu astia de la Petrom! Spuneti-mi numai daca s-a rezolvat sau nu cu sponsorii!!! Chestia aia cu intalnitu si cu discutatu ar fi bine sa se faca dupa ce suntem 100% siguri de sponsori si de buget k-lumea (ca sa nu ne facem iluzii, ca o sa facem o sa dregem si sa ramanem cu buza umflata)!!!
|
Eu cred ca o adunare "de principiu" cu eventualii participanti ar fi de bun augur. Am sa va explic atunci si cum este cu evenimentul, in ceea ce consta el si care sunt premiile pentru castigatori.
Mai mult, in cateva zile am sa incep sa fac lista cu participantii deoarece locurile sunt limitate (160) si va spun sincer ca nu vreau sa vina alte orase cu mai multi participanti decat Ploiestiul (ne-am face de kk) In al treilea rand, trebuie sa va anunt (am sa fac asta si la o eventuala intalnire) ca cine va veni cu o idee de sponsor si cu "intrarea" care trebuie, va primi 25% din valoarea contractului. Asa....ca multumire Pana atunci: 0729 793369 este nr meu de tel...pt mai multe amanunte si o eventuala intalnire |
Quote:
|
intrebare de 200 de puncte.....cursele de masini banuiesc ca vor fi liniutze pe 400m.....unde se vor tzine ca nu au astia la bucov 400m dreptzi si spatziu de franare?
astept raspuns... |
Quote:
Am luat cele 200 de puncte? |
Pentru franare io zic ca mai trebuiesc cel putin 350-400 de m nush zic si eu din ce am mai vazut la alte curse:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cei care nu vor semna contractul nu vor participa. Este cea mai simpla si uzuala cale ... |
Si sa speram ca ne fereste Dumnezeu de alte evenimente neplacute....nu de alta dar este prima manifestare de acest gen in Ploiesti....lasa-ma sa sper ca va iesi "ca la carte" :)
|
Hai ca asteptam!
|
Doamne fereste ! Departe de mine gandu unui incident ! Sa fie show si la anu din nou!:D
|
M-am interesat de sponsori (PETROM) si faza nu e nici prea roz nici prea neagra!!! O sa-l sun pe Rodyn si o sa vb cu el! S-ar putea sa iasa o chestie tare misto mai ales ca avem cateva Firme in Ploiesti care au un potential de sponsorizare enorm!!!
|
eu nu o sa pot veni..ca sunt plecat din tara in perioada aia! pacat ca poate mai aduceam ceva participanti ;)
|
s-a fixat deja o perioada ?! :???:
|
Eu sustin evenimentul ! Atat pot spune pentru moment ! Cine cunoaste stie !
Vorbim !!! Mario |
Apropo :
" Inainte sa arunci cu noroi in cineva care se straduieste sa faca ceva, incearca sa faci tu !" Comentariile care se abat de la post sunt de prisos ! Nu inteleg de ce atata barfa si atata denigrare ! Oare tot ce se poate face sunt numai vorbe si iar vorbe ? Lasati oamenii in pace sa incerce ca nu e capat de lume ! In fond si la urma urmei ....." incercarea moarte nu are " ! Lasam postul deschis numai pentru dezbatere PE SUBIECT si atat ! Acest topic a fost deschis pentru a vedea daca sunteti de acord ! Parerea voastra conteaza si am luat-o in calcul ! Daca nu era interesant nu se mai posta nimic si va puneam in fata faptului implinit fara nici un cuvant de spus ! Cred ca am spus tot ce aveam de spus...... No Offence |
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning