Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Animale de companie (https://forum.4tuning.ro/653-animale-companie.html)
-   -   Catelusii vostri (https://forum.4tuning.ro/653-animale-companie/218189-catelusii-vostri.html)

midnight_rider 03-10-10 14:36

Catelusii vostri

3 Attachment(s)
2 metisi de Teckel de 1 luna, fratiori, catelusa cu sosetele albe, suferinda de ADHD:lol: + catel lenes si pufos:-P

Pisicile mele au intrat in greva de 2 zile de cand am cateii:rolleyes2

Lucian_GXZ 13-10-10 15:11

Re: Ce animale de casa aveti?

9 Attachment(s)
Salutare la toata lumea vi-l prezint pe-al meu Amstaff - Seth, actualmente 14 luni, in poze ceva mai mic, ultima poza este si cea mai recenta... promit sa revin cu poze ceva mai noi.

Cartmaneu87 14-10-10 14:49

3 Attachment(s)
boschetarul meu :lol::lol::lol: are 11 luni il cheama max zis si bibi:lol::lol:

Lucian_GXZ 15-10-10 08:23

15 Attachment(s)
Salut, multumesc frumos.
Bineinteles ca mai toti trecatorii din necunostinta de cauza zic ca e pitbull.
In poza a doua avea vreo 2 saptamani. La sfarsit sunt si cateva poze cu parintii, in special cu ta-su. Apare si ma-sa in ultima poza, dar nu arata prea bine.. era exact dupa nastere si inca nu se refacuse. El a fost din a treia monta a ei, la fel de numeroasa ca si primele 2. Din prima monta au rezultat 11 pui, din a 2 monta 10 pui, si din a 3a, tot 11 pui. :) Neam mare...

rzt_ro 15-10-10 23:58

4 Attachment(s)
Brutus...un cane corso care zilele trecute a implinit un an si o mare speranta fotbalistica:lol:...o alternativa la caricaturile alea din nationala. Daca tot nu mai batem pe nimeni macar sa-i muscam de ...:D!!

B83RUP 18-10-10 10:48

6 Attachment(s)
hera-dog argentinian
acum are 12 luni si 42kg :oops:

DTH 18-10-10 17:39

6 Attachment(s)
Sufleţelul meu scump şi dulce Bruno

Are 9 anişori şi 2 săptămâni , l-am luat când eram în generală dar nu mai ştiu ce clasă ...îmi aduc aminte că am fost în excursie cu şcoala în Moldova şi când ne-am cazat la cabana respectivă ....am văzut că aveau o crescătorie de câini ...erau mai multe rase ...dar eu mi-am ales puiuţul şi nu am vrut să plec de acolo fără el ... ( nici nu plecam )

A avut nişte părinţi frumoşi foc ...originali pedigree , din păcate a primit mama un telefon acum 2 ani şi mămica lui a murit de tătic nu ştiu nimic , oricum aş vrea să-i mai iau un frăţior

În ultima poză ( din păcate nu am mai multe ) dar o să-i fac ...este Blackie , fetiţa asta mică are 17 anişori şi se menţine bine încă foarte vioaie , ascultătoare şi deşteaptă ....ce îi zici aia face

Vioar 21-10-10 18:31

6 Attachment(s)
@b83rup este foarte frumos sa il stapanesti sanatos.

Si sa ma laud si eu cu fiarele mele.

cristi_407 23-10-10 21:00

4 Attachment(s)
Ceva poze.. :D mai funny

bogdan 28-10-10 11:08

2 Attachment(s)
frumos topic revin si eu cu cei doi baieti ai mei cel mare Ice (alb are 9 ani) iar cel mic 2 saptamani inca se imprietenesc :) inca nu-l las sa-l linga de aia sta asa pe pozitie ca-l plesnesc cand pune botul pe el :)

Lucian_GXZ 01-11-10 11:38

2 Attachment(s)
Si 2 poze cu seth, facute ieri in parc :)

rorschach 03-11-10 10:21

3 Attachment(s)
red nose

Hondarul 08-11-10 13:39

Re: Cainii vostri

Nu-i al meu, dar e amuzant rau.

https://www.youtube.com/watch?v=16CK7...layer_embedded

vacaroz 08-11-10 20:10

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 3786301)
Brutus...un cane corso care zilele trecute a implinit un an si o mare speranta fotbalistica:lol:...o alternativa la caricaturile alea din nationala. Daca tot nu mai batem pe nimeni macar sa-i muscam de ...:D!!

frumos nazdravanul. au inceput sa fie cam rari la noi cane corsa. dar observ ca are ceva probleme cu picioarele? a avut vreo deficienta de calciu?

DiavoLLo 09-11-10 14:15

1 Attachment(s)
O cheama Bella si are aproape 7 anisori :)

BULLDOG 09-11-10 15:30

4 Attachment(s)
Lola:lol:

RoByNeT 09-11-10 16:03

Foarte frumos micutul :lol: De aici ai si numele ? :lol:

BULLDOG 09-11-10 17:50

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3798197)
Foarte frumos micutul :lol: De aici ai si numele ? :lol:

Nu e tocmai micut :) Numele a fost inainte.

manu_96xls 09-11-10 21:00

Quote:

Originally Posted by BULLDOG (Post 3798144)

Foarte frumoasă , să-ți trăiască!;)

CoCaine 09-11-10 21:45

7 Attachment(s)
Boris - boxer cu amstaff. Caracter 100% boxer,cap de amstaff.. are 2 ani si 2 saptamani..

negoitacata 09-11-10 22:54

Quote:

Originally Posted by BULLDOG (Post 3798144)

Are un amic de-al meu un caine ca al tau...si la intrebat o "duduie" ce fata are cand e fericit:))

cristi_407 11-11-10 09:12

4 Attachment(s)
Mark and Yoghi :)

pokemonu` 11-11-10 18:51

4 Attachment(s)
poza cu ursu meu
rasa: Ciobanesc romanesc de bucovina
varsta : 5 luni ( in poza avea 4luni si 2 saptamani )

trafy-vr6 12-11-10 09:17

cam ciufulit, a fost la salon ?:)))frumos. sa iti traiasca

Hondarul 12-11-10 11:23

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 3799245)
Boris - boxer cu amstaff. Caracter 100% boxer,cap de amstaff.. are 2 ani si 2 saptamani..

Prima poza o votez cea mai caterinca poza existenta pe forum! :lol::lol::lol:

BULLDOG 12-11-10 15:50

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 3806155)
Prima poza o votez cea mai caterinca poza existenta pe forum! :lol::lol::lol:

Eu zic sa stai linistit sa nu ma apuc sa pun eu poze cu vaca mea caterinca:))

pokemonu` 12-11-10 16:28

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3805845)
cam ciufulit, a fost la salon ?:)))frumos. sa iti traiasca

veneam cu el din parc si se jucase cu tovarasii lui , el fiind mic lua cea mai mare tavaleala :)

MariusMKV 20-11-10 18:11

7 Attachment(s)
Asta mica este Tasha

midnight_rider 22-11-10 20:36

3 Attachment(s)
Una problema, vreau sa-mi vaccinez cateii pt prima oara, numai ca e cam tarziu, ei avand deja 3 luni, nu i-am putut vaccina pana acum pt ca le-am facut deparazitare interna in mod repetat, iar in situatia asta (varsta cam mare) veterinarul mi-a zis sa-i tin o saptamana izolati in casa, sa nu-i las nici in curte (in special pe la garduri in contact cu alti caini) ca altfel vaccinul injectat poate sa-i omoare in 2 zile:sad:... La varsta lor exista vreun risc sa se imbolnaveasca dupa vaccinare?:rolleyes2

Poze noi

zahharia 23-11-10 01:59

5 Attachment(s)
salutare

am doua femele Amstaff in varsta de 1 an si doua luni.

+ o poza cu fostul meu caine, un bulldog american care a murit acum 1 an de zile :(

pokemonu` 23-11-10 14:37

sa va traiasca tuturor cateii frumosi , stiu ca nu este locul de vanzari , dar am doi pui de rottwailer au undeva la 4 luni o sa pun si nr de telefon

RoByNeT 23-11-10 16:08

Vezi ca am facut un thread special pentru adoptii. Poti sa postezi acolo pozele si datele de contact.

vacaroz 23-11-10 16:51

Quote:

Originally Posted by midnight_rider (Post 3835096)
Una problema, vreau sa-mi vaccinez cateii pt prima oara, numai ca e cam tarziu, ei avand deja 3 luni, nu i-am putut vaccina pana acum pt ca le-am facut deparazitare interna in mod repetat, iar in situatia asta (varsta cam mare) veterinarul mi-a zis sa-i tin o saptamana izolati in casa, sa nu-i las nici in curte (in special pe la garduri in contact cu alti caini) ca altfel vaccinul injectat poate sa-i omoare in 2 zile:sad:... La varsta lor exista vreun risc sa se imbolnaveasca dupa vaccinare?:rolleyes2

Poze noi

fa ce a zis veterinarul. asta e cel mai bun sfat parerea mea. sau mai incearca si sfatul altui veterinar. important e sa ii vaccinezi, fara sunt vulnerabili

midnight_rider 23-11-10 17:35

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 3837344)
fa ce a zis veterinarul. asta e cel mai bun sfat parerea mea. sau mai incearca si sfatul altui veterinar. important e sa ii vaccinezi, fara sunt vulnerabili

Eu nu am avut caini pana acum, si nu sunt foarte sigura in ceea ce priveste vaccinul, mai ales ca mi-a zis ca daca nu-i izolez e posibil ca dupa vaccin in 2 zile sa fie KO :rolleyes2. M-am interesat si la alt veterinar, a zis ca nu ar fi nicio problema deoarece deja si-au format sistemul imunitar si pot sa-si produca anticorpii. Sunt intre 2 afirmatii si mi-e cam frica in privinta vaccinului (asta fiind virus viu atenuat care poate provoca boala in situatia in care ar avea deja virusul in sange). Astept ziua de sambata, sa speram ca o sa fie bine! :rolleyes2
Merci de sfaturi!

CoCaine 24-11-10 01:30

Quote:

Originally Posted by midnight_rider (Post 3837516)
Eu nu am avut caini pana acum, si nu sunt foarte sigura in ceea ce priveste vaccinul, mai ales ca mi-a zis ca daca nu-i izolez e posibil ca dupa vaccin in 2 zile sa fie KO :rolleyes2. M-am interesat si la alt veterinar, a zis ca nu ar fi nicio problema deoarece deja si-au format sistemul imunitar si pot sa-si produca anticorpii. Sunt intre 2 afirmatii si mi-e cam frica in privinta vaccinului (asta fiind virus viu atenuat care poate provoca boala in situatia in care ar avea deja virusul in sange). Astept ziua de sambata, sa speram ca o sa fie bine! :rolleyes2
Merci de sfaturi!

Eu cat am stat in Iasi cu cainele am avut un singur doctor veterinar, Bogdan de la clinica aia de langa benzinaria MOL (Freida se cheama parca).
E cel mai bun doctor care l-a avut cainele meu pana acum,nu am mai gasit altul ca el din pacate:cry:
Mergi acolo si intreaba un sfat,il recomand cu mare caldura!

midnight_rider 24-11-10 10:29

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 3838905)
Eu cat am stat in Iasi cu cainele am avut un singur doctor veterinar, Bogdan de la clinica aia de langa benzinaria MOL (Freida se cheama parca).
E cel mai bun doctor care l-a avut cainele meu pana acum,nu am mai gasit altul ca el din pacate:cry:
Mergi acolo si intreaba un sfat,il recomand cu mare caldura!

Acolo si merg cu cateii la vaccinat:D, e cea mai apropiata clinica, el mi-a zis faza cu izolatul timp de o saptamana (cateii sunt suparati tare ca nu-i las afara, dar asta este:rolleyes2). Deci numai lucururi bune despre veterinarul de acolo, pot sa stau linistita. Merci!:-)

vacaroz 24-11-10 10:47

deci, toti inclusiv ca sunt veterinari sau crescatori si care au putine cunostinte i-ti vor spune ca e Foarte important vaccinul.mor ei maidanezii care vorba aia... sunt din mosi stramosi pe strada si teoretic aia au un sistem imunitar puternic.
un prieten a fost cu puii la vaccinat si de acolo dupa masa veterinarului au luat toti puii parvo sau jigodie... nu mai stiu exact. saracul fusese peste hotare sa monteze cateaua, 500E pentru monta si a mai supravietuit doar un pui pan la maturitate, care si ala e foarte subred si fara dinti in gura ca sau macinat din cauza bolii. pe de alta parte mie nu mi sa inbolnavit niciodata un caine, si sincer mi-au trecut si mie ceva caini prin mana. ideea e ca ar fi bine sa respecti schema aia de vaccine si pe urma scapi de un mare stress.cateaua mea am dus-o la vaccin la 3 luni, pentru ca am cumparat-o din polonia, am ajuns cu ea acasa duminica si luni la 5 plecam la munca si 2 sapt a stat acasa cu dulaul al mare si nu a avut nimic.daca respecti cat de cat ce a zis doctorul ala nu vei avea probleme . ideea e sa nu iesi cu el la plimbare pe afara foarte des, ca asa creste riscul de a se inbolnavi

CoCaine 24-11-10 12:50

Asta pana la varsta de 3 luni daca tin minte bine,cand se face ultimul vaccin din seria "cand e mic" :-) - parca sunt 3 vaccine de toate,nu?
Si e de preferat sa-i dai apa plata cumparata din magazin, nu de la chiuveta, pana ii faci deparazitare interna si tot ce mai trebuie.

Aveti niste catei frumosi. Sa va traiasca!

RideTheRiddle 24-11-10 13:08

3 Attachment(s)
fostul meu caine ( 3/4 pechinez, tatal pechinez pur, mama pechinez corcit), blacky il chema, porc i se spunea :D avea 7 ani si era cretin rau, din pacate a facut o indigestie, l-am dus la un vestit veterinar din craiova, care a zis ca are nu stiu ce boala foarte grava ( cu tratament foarte scump de altfel) si i-a dat niste medicamente care i-au distrus ficatul si stomacul si a trebuit sa il eutanasiem, asa ca, craioveni say no to safta!
acum am un dog german arlechin, e catea, e la fel de cretina, si la doar 2 luni e cam de doua ori cat blacky :D nu am poze cu ea pentru ca o vad destul de rar.

midnight_rider 01-12-10 17:50

Caini vaccinati sambata:D, fara efecte secundare dupa, ceea ce e foarte bine. Mai nasol a fost pentru ei plimbatul cu masina...la unul i-a fost rau:rolleyes2.
Catel pentru prima oara in masina, a nu se plimba mai mult de 10 km ca-i dezastru.:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 23:12.

- Copyright 2026 4Tuning