![]() |
citroen saxo 1.6 8v vts...
3 Attachment(s)
m-am hotarat sa imi prezint si eu masina....am achizitionat de curand un citroen saxo 1.6 8v vts din 1999 de care pot spune ca sunt multumit de felul cum se comporta....ca dotari masina pot spune ca are:
-geamuri electrice -servo-directie -discuri fara+spate -inchidere centralizata -aer conditionat -jante 14` vts ca modificari actuale si pe parcurs: -evacuare cap-coada inox -suspensii sport -alte jante si momentan cam atat...mai vedem pe parcurs... |
Re: citroen saxo 1.6 8v vts...
arata f bine :D , bafta in continuare cu masina
|
Sa o stapanesti santos Racule si la cat mai multe victime :lol:
|
3 Attachment(s)
ms mult frate robynet...victime sunt destule si stii si u prea bine...si vor mai fii...:D....mai pun cateva poze cu masina...:D...astept pareri si sfaturi pro si contra...
|
asa da frate...sa mai pui si u poze...sa ne mai clatim si noi ochiul ;) cati cai are?
|
90 de cai frumosi...:)
|
sunt frumosi foc...:))
|
2 Attachment(s)
adaug si eu cateva filmuletze de cand am cumparat masina ca poze cum arata cand am luat-o nuh am...:|..
|
A mai a dracu masina din cate am vazut:lol:
|
da da .. e a dracu ca le da racu numai lucerna la cai aia :))) si dupa aia le da si cate o galeata de redbull :))))
|
felicitari ai facut o alegere buna este o masina cu potential...daca optezi si pt un motor 16v o sa fi surprins de rezultate
|
racule capu sus frate ca se face... pune o poza sa vedem si noi masina
|
doarme lumea pe aici? raculeeeeee pune poze cu saxo tuning
|
3 Attachment(s)
punem frate...e cam moarta partea asta cu citroen bag de seama....
|
dc frate e moarta? masina e ceas......bate masini de 150 cai + soft...ce mai vrei?
|
Frumoase rotile. La ce scor le-ai gasit?
|
ms...rotile le-am gasit la un super pret din intamplare...erau la cineva care nuh stia ce are in curte...:)...dar as prefera sa le schimb cu alte jante....:D
|
arata f bine cu jantele astea ,,,,,poate intinzi gumele pe ele sa dea si mai bine
|
Quote:
mai exista un forum ....clubcitroen.ro |
ms si ma bucur ca iti plac jantele....stiu si forumu clubcitroen dar si ala este cam trist....:)...o sa continui sa postez aici tot ce se va intampla cu masina...:D...incontinuare astept sfaturi pro si contra...
|
ai putea sa ii faci capota neagra si sa ii innegresti umpic stopurile , eventual sa o cobori umpic de spate .....in rest nu prea vad ce i-ai mai putea face :D
|
frumos exemplar... il inmatriculezi???
|
masina mai are actele valabile pana pe 19.05.2011...de inmatriculat nujtu ce sa zic pt ca din cate m-am interesat si eu e cam mare taxa pe romania...undeva la 1700 euro....
|
cauta unul lovit rasturnat sa fie cu seria de sasiu si de la motor si incearca o recarosare..te costa 200 euro ..crede-ma ca asta fac si eu cu un urs
si presupun ca sunt saxo daune totale sa le iei la bani mai putini gym avea unul parca..cauta si vezi |
Quote:
|
gym avea din cate am vazut 2 topicuri.. 2 saxo diferite..uitate la threadurile lui
|
pune ma secretosule poze noi cu stadiul actual , sa vada si ochiu la lume ca se lucreaza la saxolete :))
|
o sa pun la timpul potrivit...momentan e surpriza...o luam si noi treptat asa...:D:D
|
Salutare.....jantele din primele poze nu vrei sa le vinzi ?
|
saut...jantele din primele poze de vts....s-au vandut de ceva vreme...au fost si aici la bazar la vanzare intr-un timp...:P
|
Salut. Frumusica masina, ai grija sa nu o umpli cu tot felul de brizbrizuri sa ieasa kitch. Arunca o privire pe saxperience.com/forum. Aici gasesti orice despre saxo.
Bafta! |
O sa aveti o surpriza cand o sa vedeti masina ..
Pot sa zic ca arata intr-un mare fel .. |
ms de sfat...dar masina nuh o sa primeasca nimik iesit din comun....maine sper sa reusesc sa mai atasez cateva poze....
|
sa transformat saxoletele.. :P
|
3 Attachment(s)
masina zilele astea primeste un bad boy look si cateva modificari la bara fata....am sa atasez cateva poze de cand s-a inceput lucru...nuh prea sunt reusite ca au fost facute cu telefonu...:|
|
si bara unde este?
|
o sa atasez in curand si poze cu bara..
|
Ce se grabeste bidepa asta:lol:
|
4 Attachment(s)
capota si cu modificarile la bara sunt aproape gata...am sa atasez cateva poze si astept pareri...:D
|
Da bine rau de tot saxoletele :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:38. |
- Copyright 2026 4Tuning