![]() |
Propunere concurs - sistem eliminator (piramidal)
1 Attachment(s)
Avand in vedere ca lumea nu mai este atat de interesata de concursul saptamanal am decis sa propun acest tip de concurs. Dak sunteti de acord si participati in numar mare o sa il mai organizam si poate o sa il dezvoltam.
Este foarte simplu ... primele opt persoane care se inscriu vor participa ... veti afla impotriva cui veti concura in urma tragerii la sorti ... veti concura 1 la 1 ... pentru a intelege mai usor aveti "tabelul concurentilor" ... Masinia care trebuie lucrata va fi din unghiul 3/4 fata ... si o veti primi de la unul din membrii juriului ... timpul de lucru intre etape va fi de o saptamana ... daca nu reusiti sa terminati masina veti fi eliminat ... Sper ca participarea sa fie mare ... pt a va inscrie lasati un mesaj in acest topic ... Ii multumesc mult pentru ajutorul acordat lui Ace Axel ... |
Re: Concurs Eliminator
eu ma bag,dar:
1. cine e in juriu si de ce? 2. cand e data de incepere aconcursului? 3. cum va asigurati k nu se aranjaza voturile in favoarea unuia sau altuia? ;) |
Quote:
1. juriul se va crea (nu cred ca s-a facut deja); 2. dupa ce se creaza juriul, se stabileste si data inceperii concursului; 3. juriul trebuie sa fie alcatuit din oameni cu o oarecare experienta in domeniul VT si care, pe deasupra, sa mai fie si de incredere. PS: daca, prin absurd, s-ar gandi cineva ca eu sa fac parte din juriu, sa se razgandeasca; eu vreau sa particip! :) |
[si eu vreau sa particip i-mi place concursul :) dar sa fie un juriu corect
|
ps :asi avea o propunere pt " organizatori " vedeti ce masina alegeti !..ar fi de preferinta o masina tunabila sa se vada modificarile aduse de catre tuner .
|
pai din juriu fac parte momentan eu si cu Ace Axel ... concursul va incepe odata ce se ocupa toate locurile ... metal te asigur ca vom fi foarte atenti la votare ...
avem o "baza" formata din cateva masini ... cred ca acelea vor ramane ... oricum veti afla pe ce masina concurati dupa tragearea la sorti pt a vedea contra cui concurati ... imi pare rau ... sper sa nu va asteptati la premii ... totul va fi amical ... intre membii 4t ... |
si yo ma bag!:D
super tare ideea! |
count me in ;) !
|
ma bag ma bag....8) :lol:
|
Pentru juriu eu il propun pe madskillz. Are experienta in tot ceea ce inseamna grafica pe calculator, face parte din DT (Desing Team), filmele facute de el si Santos sunt arhicunoscute, deci nu cred ca simtul sau observator si nici corectitudinea pot fi puse la indoiala.
|
mersi mult gabitzule:-) hai daca facem chestia asta sa facem ceva frumos.din moment ce gabi vrea sa participe,eu imi exprim dorinta de a face parte din juriu.patriotu90 atept un pm de la tine cu id-u de yahoo eventual. |
ma bag si eu ;)
|
in sfarsit ceva mai nou!bravo pt initiativa.spor!
|
nu prea am chef de photoshop acu si sunt si destul de ocupat deci nu particip :rolleyes2
dar totusi..daca aveti nevoie de mine in organizare/jurizare/supraveghere nu ezitati sa imi ziceti ;) ORICUM JURIUL AR FI CEL MAI INDICAT SA FIE FORMAT DIN MAI MULTI (NU FOARTE MULTI...VREO 5-6) PT O DECIZIE CORECTA SI IMPARTIALA... deci...count me in |
vreau sa particip si yo :)
|
oky..icna unul....sunteti 7....one more si dam drumu
|
eu ii vroiam pe astia din DT ..:D
nu-i prea vad sa se bage ... no hai, i`m in ;) |
Great! Topci closed...urmeaza annoucementul!8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:00. |
- Copyright 2026 4Tuning