Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Intrebare! (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/21784-intrebare.html)

dreamer 10-08-06 13:32

Intrebare!

Peste destul de putin timp o sa vand o casa,mai trebuie facute actele si gasit cumparatorul,nu conteaza asta,ceea ce conteaza e ca sunt dispus sa bag 10000 E de pe urma casei intr-o masina.Intrebarea mea este,ce ma sfatuiti sa cumpar in banii astia,optiunea mea ar fi Golf IV 130 cp 6+1 trepte,clima,geamuri,etc...
As aprecia parerile si de ce nu ajutorul vostru.

Alex_z0ne 10-08-06 14:29

Re: Intrebare!

depinde ce doresti performante??/ consum???

dreamer 10-08-06 14:32

Pai eu zic ca la 130 cp diesel o sa am si ceva performante,dar in principiu vreau consum cu ceva performanta.

dreamer 11-08-06 16:21

Nu mai e nimeni dispus sa isi dea cu parerea si eventual sa ma ajute?

dolb 12-08-06 11:24

excelent :D asa cum zici tu..la 10.000 - 11.000 te duce un GOLF IV FULL 131 CP - 6 TREPTE :D i love that car :X

dreamer 12-08-06 12:43

Pai asta nu stiu sigur,ma incadrez in 10000 sa imi i-au golf d'asta de care vorbim?si cu km sub 100k?

dolb 12-08-06 12:56

dap! daca stii sa cauti cum trebuie ( cu cineva care stie) gasesti ! dar nu neaparat sub 100 ! de ce vrei sub 100 ? motoarele duc pana la 500-600 de mii! si la strazile din germania nu prea are cum sa se strice ! parerea mea e ca la maxim 150.000 iei o masina in stare f buna :D

dreamer 12-08-06 13:09

Am eu un complex cu treaba asta cu km...mi se pare altceva cand are acolo sub 100k.Un astra ca al tau numai ca 2,0 dti cam cat duce?sa fie bun si cu km sub 100k,se stie :P

dolb 12-08-06 13:24

depinde de motor! la OPEL sunt 2 tipuri de motoare: ISUZU si motoare originale OPEL ! alea isuzu nu duc mai mult de 450-500..cele originale 500-600 ca si VW si AUDI si PEUGEOT! gasesti opel astra ca al meu lejer la banii aia ( si full)

turbojack 12-08-06 13:29

Leon,Astra,206/307 cu HDI.
Toate se incadreaza in pret.

dreamer 12-08-06 15:03

Oricum ma interesa Golf-ul de 130 cai,dar si astra e tentant mai ales ca e si un picutz mai ieftin si pot baga banii altfel in el...Leon din cate am vazut e mai scump ca aman2o.307 nu vreau ca au deja 2 prieteni de ai mei...206 e prea mic...

dolb 12-08-06 15:15

daca vrei sa bagi bani si sa iasa o masina frumoasa ia-ti ASTRA
daca vrei sa dai toti banii dar sa ai o masina care sa fuga > VW GOLF 4 LIMOUSINE - 131 CP - 6 GANG

dreamer 12-08-06 16:06

Optez mai bine pentru Golf,fuge si cu timpul o sa bag si bani in ea,in primul rand vreau muziq...
Oricum ca sa pot pleca dupa masina trebuie intai sa vand casa...si abia apoi calculez cat mai ramane(mai mult de 10000 nu dau) si plec dupa masina...
Nu vrea nimeni o casa? :D

dolb 12-08-06 16:22

unde ? :D
btw: la golf sonorizarea e super !! poti sa juri ca ai subwoofer pe ea

beck 12-08-06 17:38

dolb de unde scoti numarul ala de km?

hai sa zicem ca un golf 4 tdi super ingrijit si cu un sofer calm, care nu da 4000rpm la fiecare semafor duce 250-300k km ..

ia-ti masina sub 100k km daca nu vrei sa te abonezi la servisuri, faci 50k cu ea si o vinzi inca in stare bunicica .

dreamer 13-08-06 01:29

@beck oricum vroiam masina sub 100k,e o conceptie de-a mea...
@dolb ori Germanica ori Belgia,sa vad,oricum trebuie sa gasesc pe cineva care stie ca eu nu am mai fost...

Bogdan_mb 13-08-06 01:52

daca zici ca mergi pe VW , incearca o Bora. E deja prea plina piata de golf IV.

dreamer 13-08-06 02:24

Bora cred ca depaseste bugetul alocat,iti dai seama ca as prefera bora dar este mai scumpa...dak gasesc pana in 10k nu o gasesc cine stie ce si cu ce optiuni vroiam pe golf...

Bogdan_mb 13-08-06 02:50

Quote:

Originally Posted by dreamer
Bora cred ca depaseste bugetul alocat,iti dai seama ca as prefera bora dar este mai scumpa...dak gasesc pana in 10k nu o gasesc cine stie ce si cu ce optiuni vroiam pe golf...

chiar azi vb cu cineva ca si-a gasiat o bora climatronic , navi etc , 100.000 km la 9500 euro in romania. Ma indoiesc ca nu o sa gasesti.

RAZvan15 13-08-06 02:52

hai sa-ti dau si eu un sfat... Daca ai 10.000€ toti banii si vrei sa cumperi o masina de totzi nu e prea bn.. trebuie sa mai ai vreo 3000€ separat sa spunem... Ca daca doamne fereste se strica ceva pe masina sau vrei sa mai schimbi ceva te duce foarte mult sa repari... mie mi-a luat 400€ sa schimb placutele de frana !!! (ma rog.. pe f. mustang)

dolb 13-08-06 09:27

Bora gasesti greu ! si nici macar nu se merita ( e ca loganu in curbe )
kilometrii aia ii gasesti daca stii sa cauti ! dar voi traiti numai din mobile.de :| eu am fost la fata locului si stiu ce am vazut

Bogdan_mb 13-08-06 13:27

Quote:

Originally Posted by dolb
Bora gasesti greu ! si nici macar nu se merita ( e ca loganu in curbe )
kilometrii aia ii gasesti daca stii sa cauti ! dar voi traiti numai din mobile.de :| eu am fost la fata locului si stiu ce am vazut

asa zici de bora de parca ar fi cu 2 tone peste golf si cu 2 metri mai lunga.

poate tu traiesti pe mobile, eu stiu persoana care si-a cumparat masina din romania.

dreamer 13-08-06 14:02

Altceva km facuti in Romania,altceva km facuti afara.
Mobile.de e doar un site dupa care te orientezi,nu trebuie neaparat sa iti iei de acolo...
Pai golf-ul eu zic ca nu o sa dau chiar 10000 pe el si oricum o sa mai am ceva pe langa sa imi pun muziq si pt piese,plus de asta peste o sapt sunt angajat :sad:

Bogdan_mb 13-08-06 14:51

Quote:

Altceva km facuti in Romania,altceva km facuti afara.
Mobile.de e doar un site dupa care te orientezi,nu trebuie neaparat sa iti iei de acolo...
Pai golf-ul eu zic ca nu o sa dau chiar 10000 pe el si oricum o sa mai am ceva pe langa sa imi pun muziq si pt piese,plus de asta peste o sapt sunt angajat :sad:

Deci bora a fost adusa de afara , mai exact germania. Succes sa ai si sa ai noroc in ceea ce alegi oricare ar fi aceasta.

dreamer 14-08-06 00:27

Mersi mult,o sa am nevoie de asa ceva sa gasesc ceva klumea...oricum trebuie sa gasesc pe cineva sa mearga cu mine ca singur ma duc degeaba,cineva care sa stie oarecum...

dolb 14-08-06 09:31

bora are un prieten de al meu, am mers cu el in masina si in curbe face foarte urat ! nu e instabila ( nu e mai grea cu 2 tone si mai lunga ! doar nu e asa de bine proiectata)

Bogdan_mb 14-08-06 10:06

Quote:

bora are un prieten de al meu, am mers cu el in masina si in curbe face foarte urat ! nu e instabila ( nu e mai grea cu 2 tone si mai lunga ! doar nu e asa de bine proiectata)

O voi lua la un test-drive, pana atunci nu ma pronunt dar stiu ca nu am mai auzit pe nimeni sa zica asa ceva. In fine, era doar o sugestie.

dreamer 14-08-06 14:18

Am gasit 2 golf-uri TDI de 150 de cai unu 3500 acolo :rolleyes2 e ceva in neregula ca e din 2003 si are vreo 63000 km,iar celalalt din 2001 sau 2002 nu mai stiu sigur 6900 E tot acelasi motor dar cu spoilere,praguri,eleron,vopsea perlata...bineinteles aman2o full.Problema e ca nu am inca banii :(

dolb 15-08-06 18:10

daca scrie la amandoua ( private ) in paranteza sunt tzepe !

Bogdan_mb 15-08-06 18:12

Quote:

daca scrie la amandoua ( private ) in paranteza sunt tzepe !

asa e. daca vrei sa cauti pe mobile , opteaza sa cauti doar ofertele de la dealeri (nici acestia nu sunt toti credibili dar cauta pe cei care oferteaza multe masini si care poate au din greseala si o poza cu sediul.)

dany_cta 15-08-06 22:12

fiat grandepuntooooo !!!!!

dreamer 16-08-06 11:51

Imi place Fiat-ul ala dar e in jur de 15000 si mmmmm nu merge ca am spus ca mai mult de 10000 nu dau nu ca nu as avea,am dar am altele de facut cu ei...
Cred ca am gasit pe cineva sa imi aduca masina...si btw vanzarea casei se apropie deci si cumpararea masinii....

dolb 17-08-06 10:04

fiti ma seriosi! .. fiat ?!?! :| gieezas

dany_cta 17-08-06 10:14

OPEL ASTRA 1.7 DTI - 120 CP ??? 120CP DTI ? modelul ala are 55kw deci cam 72cai.

in romania suntem inabusiti de masini germane. Macar daca ar fi bune.

Fiatu ala are pe langa calitate (cine cunoaste stie) si stil. Ceva ce opelul tau nu o sa aiba niciodata.

dreamer 17-08-06 15:29

Opel-ul lui am vazut la al topic ca are nush ce cip,asa e cumparat de afara si 120 e scris apasat deci ar trebui sa iti dai seama ca nu astia sunt caii stock ai masinii.
La Fiat nu ma bag ca nu am fonduri de asa,imi place Grande Punto dar atat,raman la placut!

dolb 17-08-06 20:49

Quote:

Opel-ul lui am vazut la al topic ca are nush ce cip,asa e cumparat de afara si 120 e scris apasat deci ar trebui sa iti dai seama ca nu astia sunt caii stock ai masinii.
La Fiat nu ma bag ca nu am fonduri de asa,imi place Grande Punto dar atat,raman la placut!

merci pentru explicatie ! unii nu isi dau seama ;)

dolb 17-08-06 20:50

Quote:

Originally Posted by dany_cta
OPEL ASTRA 1.7 DTI - 120 CP ??? 120CP DTI ? modelul ala are 55kw deci cam 72cai.

in romania suntem inabusiti de masini germane. Macar daca ar fi bune.

Fiatu ala are pe langa calitate (cine cunoaste stie) si stil. Ceva ce opelul tau nu o sa aiba niciodata.

1. domnuu.. 75 de cai are stock !
2. fiat ? nu as compara cu opel .. sincer ! vorbeste si tu daca stii cu adevarat ! .. sau macar daca ai mers cu ambele . Eu cunosc multe masini si ca performante si ca design si sincer nu ar da nimeni banii pe un fiat care se strica in locul unui opel astra sport !

tfsi 17-08-06 23:15

Quote:

1. domnuu.. 75 de cai are stock !
2. fiat ? nu as compara cu opel .. sincer ! vorbeste si tu daca stii cu adevarat ! .. sau macar daca ai mers cu ambele . Eu cunosc multe masini si ca performante si ca design si sincer nu ar da nimeni banii pe un fiat care se strica in locul unui opel astra sport !

nu fi tu chiar asa sigur ca fiatul se strica asa usor.nu mai e ceea ce a fost,mai ales punto.se stie ce renume are opelul chiar si in germania,tocmai de aceea nu e de mirare pretul f mic de revanzare,cel second-hand :lol: .

scuze de off-topic

dolb 18-08-06 00:03

da ma crezi ce vrei ! nu ma complic oricum nu vei intelege

dreamer 18-08-06 00:15

Frate ceea ce conteaza e ca nu am bani de Grande Punto chiar daca imi place,tehnic nush dc e in stare si e prea nou sa zica cineva ca s-a bulit,nu are cum asa rpd!Si inca ceva ce conteaza e ca prefer Golf in loc de astra,cred ca si Dolb ar fi de aceeasi parere chiar daca are Astra...mai ales ca am optat pt cel de 150 de cai diesel...acum sa vad cat de greu o fi sa dau de unul d'ala bun si ieftin :D cam greu,nu?
P.S. Nu va certati pe topicul meu,aici discutam si ne sfatuim,adk ma sfatuiti,suntem ca o mare gasca de prieteni :rolleyes2 :peace:

All times are GMT +2. The time now is 12:26.

- Copyright 2026 4Tuning