![]() |
M3 T U R B O-500cp pe dyno
4 Attachment(s)
Salut!
Unii poate stiti masina altii poate nu..deorece nu am omorat-o la tot felul de curse!Eu am facut numai cateva iar printre victime se numara renumitul Covei,un Ferrari F430,un M5..un motor de 1000cmc(cred ca nu stia ala sa i dea:lol:).... M3 TURBO an 92 si numai 83000km(unic prop in Germ..) FARA AER CONSITIONAT! Este cumparata de mine din Germania unde a si fost modificata in proportie de 80% numai cu piese de la AAtuning(DECI NU CHINEZARII!!!) Recent a fost softata de cei de la EPS si a scos cca 500cp pe dyno! Motorul este cel de 3L iar cutia in 5 NU O DAU CA AR AVEA VREUN DEFECT CI PT CA NU O FOLOSESC! pret 18900euro neg!pot accepta unele variante in special cu Land Cruiser sau G class tel 0754664499 |
Re: M3 T U R B O-500cp pe dyno
17900 neg
|
frumoasa masina.am vazut-o Live la Pitesti.
|
Quote:
|
Quote:
|
va fi cat de curand fix unde s-au tinut liniutele pe aceeasi distanta!
si eu mi as fi dorit cursa asta dar daca m-a mancat in fund sa spal motoru... |
ai ras de mine ....si daia ai patito si u :))
|
oricum tu esti si vei ramane cel mai shmenar!:D
ON Ar fi indicat sa va grabiti daca vreti o masina atent lucrata cu piese originale si putin alergata! mai las ceva la pret da numai celui ce vine cu cash la el!pt variante discutam:rolleyes2 |
up pt ca merita!e sexy si rea:lol:
|
SMEKERA MASINA FACE TOTI BANI PLUS CA TRAGE GRAV .
|
DA NU E BANI:lol:.....
|
oops............
|
Quote:
cum poti sa vinzi o asemenea masina ,asta nu se vinde bai frate se tine in vitrina chiar dc nu mergi cu ea super masian succes la vanzare |
Mai este un aspect! banii investiti sunt jumate ai mei jumate ai fratelui meu!iar cand un bun este la comun nu i tocmai ok....sper sa ma fi facut inteles
|
Quote:
|
Ms de urari....
|
declar topicul inchis!
|
va rog inchideti topicul domnilor moderatori!nu o mai dau....
|
Daca tot nu l-ati inchis si intre timp a mai inghitzit cca 10000euro(fara caterinca) o postez iarasi pretul ramanand acelasi!
#O MENTIUNE IMPORTANTA:ACUM ARE 609CP la 1,1bar testata dyno vineri 18 10 2012 la exelixis!!! menionam: jante din 3buc marca migle miglia incaltate toate 4 cu R888 uri(doua dim) turbina garret noua evacuare regandita/refacuta bobine de inductie BMperformance ambreiaj dublu si volanta usurata(stage 3) grup lung scaune RECARO motorul refacut de la A la Z cu interne forjate electronica VEMS s a m d... |
up.................
|
helloooo! 609cai asteapta un nou dresor:D
|
herghelie de vanzare..REDUCERE MARE!!!
|
Daca avem un moderator dragutz as dori sa se modifice caii din titlu!Nu mai sunt 500 sun 609cp! Multumesc
|
atunci stergeti topicul si imi deschid altul................
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:29. |
- Copyright 2026 4Tuning