![]() |
Logan 1.4 8v tunnat, provoc orice pana in 120cp
Datorita incompetentei adminilor de pe siteul acesta care nu sunt in stare sa pedepseasca flamerii si trolii care fac caterinca pe threaduri, trebuie sa deschid (iar) un alt topic aici :evil:
Spuneti ca trebuie sa dau report :lol: am dat pana mi-a venit rau si rezultatul a fost ca mi-ati inchis tot mie topicul pt ca n-ati fost in stare sa va tineti la ei! DECI: Renault Logan 1.4 8v (la baza) cu modificarile: - filtru de aer de admisie SPORT - toba finala SPORT (BORLA, atentie!) - cip - fara catalizator - chiolasa sport Masina are 105-110cp in momentul de fata, provoc orice masina pana in 120cp. Cei interesati sunt rugati sa ma contacteze numai pe privat ca sa evitam creearea unui circ aici :!: multumesc |
Re: Logan 1.4 8v tunnat, provoc orice pana in 120cp
Ţin să te anunţ că în ultimele 12 luni ai un singur report post, dar ai 5 topicuri deschise privind provocările tale, din care doar 2 închise.
Nu cred că ai rămas nebagat în seamă, doar reporturile tale nu au fost exact cum trebuie, reclamai că e cazul să te lase oamenii în pace după ce lansai provocări stupide în genul ăsteia: https://forum.4tuning.ro/61-provocari...ml#post1132238 sau ăsteia https://forum.4tuning.ro/61-provocari...ml#post1132238 . Sigur că ţi-a fost închis topicul, dacă lansezi provocări prin postări infantile de genul celor din topicurile tale precedente: https://forum.4tuning.ro/31-divertism...ana-120cp.html sau https://forum.4tuning.ro/61-provocari...ana-120cp.html sau https://forum.4tuning.ro/61-provocari...ana-120cp.html sau https://forum.4tuning.ro/61-provocari...ana-120cp.html Apropo,tuning se scrie cu un singur n. Asta aşa, ca de la pasionat la "pasionat" |
Un Oltcit Special de 600 cmc cu 34 de cai la baza merge?
Modificari: gulgutiera sport (4 cai) Toba finala de scuter Rieju Toreo pe 22 mm (pentru contrapresiune in evacuare, 3 cai) Rotor de Carpati si platina de BMW 316 (1,5 cai) Abtibild Turbo Sport (2 cai) Jiglere de Aro 244 (6 cai) Cutie de viteze de Dacia 500 lastun adaptata Filtru Sport Iascubixus (3 cai) Masina a fost usurata pana la greutatea de 550 de kg prin eliminarea interiorului, faruri, stopuri, bari, roti etc. Mentionez ca mileul de pe bord si maimutoii de pe parbriz dau si ei ceva putere pentru ca se misca odata cu masina si astfel rezulta sfidarea inertiei. |
Quote:
daca nu este secret. |
Cine a "tunnat" loganul acesta? :)
|
vad ca pe toate topicurile dl pilaf este luat la misto si nu este frumos.
da-mi pe PM nr de telefon, si cand ajung in bucuresti cu matizul, "ne dam". nu am 120 cai, dar o sa accept sa imi dai fum in nas ! |
Quote:
|
Quote:
|
omu vb la misto si voi nu va dati seama ..:))
|
El face misto de el, noi tot de el...e bine asa :D:D:D
|
turb0 - ai masina sa te dai sau intrebi ca sa te afli in treaba? Este chiolasa de opel, 16v
TZN 85 BUB - n-are rost sa ma dau cu matiz. Trebuia sa fi trecut si puterea minima in titlu - minim 5 cp :lol: Am dat report pt fiecare in parte ..... abia astept sa vad ce masuri iau adminii :rolleyes2 Pana acum nici o cerere concreta. Sunt numai shumahari pe-aici dar probabil s-a lasat frigul si consuma mult acum 8) |
Quote:
Intreb sa ma aflu in treaba, n-am masina ( am dat join la usergroup bmw pentru ca imi plac foarte mult bemveurile ), dar merg cu mijloacele de transport public in comun. |
@pilaf-logan da-mi PM cu nr tau poate iesim maine seara. Am o Fabia Rsdi, editie limitata 121.6(4) cp. Am decat cip-cirip, si evacuare pe stilul burlan cositorit la Costesti.
|
da , si eu ies maine sa vad ce poate masina lu` nenea Pilaf.
|
daca va intalniti mai multi ma bag si io
|
Ma primiti si pe mine cu un Reno Logan 1.5 DCI ? Atentie ca e turbat din fabrica si lasa fum negru in spate in blana !
|
Quote:
si daca tot ai dat "rapoarte" la admini poate intra-devar i-a un admin masuri sa nu mai ai dreptul sa deschizi 10 topicuri in care provoci masini...deschide unu si "intretine-l" cu masini la "care le-ai dat praf" . |
Nea Matixu lasa ciocul mai mic cu matizul ala ca rade si loganul dci de tine...
|
O zi din viata lui pilaf_Logan
Ah, ce dimineata frumoasa! Soarele straluceste, pista e calda, numai buna sa ies cu bolidul la plimbare. Cobor in fata blocului. Dumnezeule, ce straluceste! Visiniul asta ii confera o forta interioara greu de imaginat. Ah, stai, crima! Are un fir de praf pe oglinda! Oare o fi atins-o nenorocitul ala cu rahatul ala de X7 de alaturi? Aia e masina? Bleah. In fine, sa ii ridicam stergatoarele, drept avertisment, ca sa stie cum sa se comporte de-acum incolo. Plus de asta, eu stau in cartier de 30 de ani, vine puta bleaga asta sa parcheze LANGA MINE?? Plec in forta de pe loc, sa stie lumea ca Elvis has left the building. De asta cauciucurile sunt de cauciuc, sa poti sa le schimbi. Dau drumul la muzica, am ultimul album Copilul de Aur. Dau la maxim si deschid usor geamul, sa auda si fraierii cum traieste baietii adevarati. Ajung la intersectia de la bulevard. Intru cu tupeu. Baaaa nesimtitule, de ce nu dai prioritate? Ajung la semafor. Sa mor io daca inteleg de ce stau astia. Ce daca e rosu, ba quaie, daca nu e nimeni, treci, nu incurci pe ceilalti! Claxonam putin, de control. Ce claxon misto are bolidul. Uh, o placere sa il asculti. Hai ca mai sunt 10 secunde si se face verde. Ia sa mai dau un claxon, sa il pregatesc pe fraierul din fata, sa stie ca trebuie sa plece la fix. Pai ce pana mea, daca nu demarezi cu scrasnet de roti, de ce ti-ai mai luat masina?? La munca iar aglomeratie in fata. Bulangii astia mi-au ocupat locul de parcare, las ca le las eu o urma de cheie, sa stie cu cine au de-aface. Adica de ce sa nu am voie sa parchez pe colt, pe trecerea de pietoni?? Pai tu stii cat am dat eu pe masina asta? Aici ramane, sa moara ce-am mai scump de nu va sparg. Trebuie sa plec la Constanta . Ah, o sa intru pe autostrada. Vis… vantul vajaind in tetiere, Adrian cantand in boxe, bolidul fasaindu-si rotile pe asfaltul incins. Uite pe bulache asta, cum merge pe banda a 2 a si are doar 130. Flasuri, clar, sa-si mute troaca de A8, trece un Logan baaa!! Ia uite, acelereaza! Stai ba, ca te fac, pai noi aici ce avem, masina sau caruta?! 130, 140, 150 m#ie fraiere, te-am ars! I-am dat blana! Hm, ia uite, asta mai avea o viteza! Las’ ca o calcam si noi, ca bestia mea visinie poate si mai mult. Ma, dar ce tremura asa? Cam bataie volanul! Dar nu ma las! Comunicatul Politiei Rutiere: La iesirea de pe autostrada Bucuresti-Constanta, in dreptul localitatii Cernavoda, conducatorul unui Logan visiniu a pierdut controlul volanului si s-a infipt intr-un copac. Datorita faptului ca airbagul nu a functionat, inca suntem in cautarea capului soferului. Producatorul de la Mioveni sustine ca probabil airbagul nu s-a deschis pentru ca nu a fost lovitura suficient de puternica |
Quote:
|
Quote:
|
Hai inchideti si panarama asta de topic ca n`are talent
|
bai cangri , da te`ai chinuit ceva sa scrii , se vede ca si tu duci lipsa de preocupare.
ON. om neserios , nu am primit nici pm nici reply cum sa luam legatura. inchideti threadul asta |
adica tu chiar vroiai sa te duci sa te intalnesti cu el? :D mai mult ca sigur te astepta un logan la start....cu girofare
|
asta sa fi fost problema .
inchideti threadul asta mincinos ! |
La asa descriere ce te asteptai ??
Sa te provoace cineva?:shock: Am si eu un BMW cu ochioasa sport de 18 valve si biturbo electric care imi dau 97 cai ! Te bagi ?:D |
Quote:
|
Am o pisicutza 1.8 is...CU CIP IN FRANTA,MOMENTAN NU MERGE CIPU ARE UN SCURT,DECI NE PUTEM DA,AM MAI MULT CU 20 D CAI DECAT TIN,DAR IL IAU PE VARUL MEU DE 80KG IN DREAPTA.SI NE DAM !!! !!!
accepti aceasta provocare????daca te bat vreau sa mergem la prostituate si sa platesti pt mine 10 ore de dragoste cu fetele,daca ma bati iti daruiesc un motor de 1.6 16 valve cu CIP IN FRANTA LA RENO' |
chiar nici un moderator nu inchide taraba asta ?
|
TZN 85 BUB - N-are rost sa ma dau cu masini sub jumatate din puterea mea, dar daca insisti da-mi pm cu datele de contact si te astept in buc ... n-ar trebui sa dureze prea mult cu tine :lol:
cangri - cred ca ai ceva frustrari serioase daca ai stat sa scrii jumate de pagina de asemenea aberatii Andreea13 - cred ca ai trimis mesaj altui user, eu nu am primit nimic de la tine. Mincinosul esti chiar TU! Am continuat lista cu reports si nimic din partea adminilor. Intre timp nu am primit nici macar o singura invitatie pe pm :lol: Haideti reisarilor curaj va astept! intre timp m-am mai dat cu: golf 5 1.9 tdi 105cp - 1 masina pana la 100 kmh golf 5 1.4 tsi 122cp - l-am facut dar am fost aproape bmw 316i - l-am facut rusinos de grav a4 1.9tdi 131 - am pierdut nu va faceti speranta.... toti au fost prieteni ... nimeni de aici |
Quote:
|
Scuze de offtopic dar rad cu lacrimi de la postul lui cangri :D:D:D
fara sa fie luat in gluma , ma dau si eu cu tine dar in marsarier |
Quote:
Foarte tare postul lui cangri,are talent la povesti dinastea :D |
dacia nova...a fost turbo....
acum a revenit la motor de dacia 1,6 cu 4 carburatoare de CBR.... nu stiu cati cai are ...:rolleyes2 merge? |
Deci cum sa`ncepem.
Am si yo o dacie cu chelioasa modificata, planata de 3 ori de la ultimele 3 rk-uri. Am bodichit de bemweu pe ea cu ingeri in faruri, evacuare de tractor, sunet demential, saijdecai si 2 pensionari intre roti, usuratica toata, zau! PS: uitasem de capacele cromate din vitan si sticar cu booss pe luneta, am 2 cai in plus cu aerodicamica lor. Daca accepti provocarea mea, ne dam pe neridicate capota. |
ain't that a bitch, face 1.4 tsi pe golf dar si-o ia de la diesel pe a4. hm, ce sa zic felicitari! te invit la pitesti sa demonstrezi ca loganul tau poate face si altceva decat patrula!
|
Quote:
|
Hai frate k o dati in balarii cu tot felul de glume dastea..Pilaf_Logan,la ce te astepti ma nene,deschizi 10 topicuri in care sari la gatu oamenilor sa se dea cu tine ca sunt toti raceri si ce mai aberezi pe acolo!
Pe ce lume traiesti? 90% avem impresia ca esti un gabor pe postu de a fi dat afara si cauti avansul aici.Iar 10% dintre noi credem ca esti un terminat care n`are de lucru acasa! Sa ma scuzi daca am fost prea dur dar inchide televizorul si revino pe pamant in anul 2010! Sa fim seriosi ce dreaq ... inchideti balaria asta de topic ca uite asa se duce dreaq de tot lumea asta curselor |
kimi - am aflat ulterior ca a4 era remapat de fostul proprietar dar chiar si fara chip e greu sa faci fata la cuplul motorului aluia
kidu2006 - cu tot respectul, mergi linistit si culca-te, topicul acesta nu-ti este adresat! In continuare zero oferte primite pe PM de la cei din "lumea curselor" :lol: |
Quote:
daca tu crezi ca intrii asa cu chestiile astea in ''lumea curselor'' te inseli ......mai bine te duci unde se aduna lumea si dovedesti pe careva cu martori ...usor usor te vor aprecia mai multi ,,,deocamdata faci doar galagie cu loganul tau ''tunat'' .....ai inceput cu stangul chestia asta |
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning