![]() |
Cine mai are masina de vis un M3? cine il are deja?:)
http://members.roadfly.org/s4play/m3...nt%20angle.jpg
Asta il vreau eu...nici mai mut nici mai putin.. |
in numele utilizatorilor acestui forum din romania te rog sa nu mai folosesti tagul img ci sa pui si tu pozele in post sub forma de attachement
daca nu stii cum da-mi un pm |
Noo...nici n-ai pretentzii ! :P :D
|
am mers cu unu dala 8)
|
Scuze..nu stiam ca nu se poate folosi img tag, credeam ca de aia e pus acolo...dar cum vreti voi..
Eu nu am fost inca. :cry: Poate mai bine asa sa nu incep sa ma vand pt bani de M3 |
frumos facut acest M3.....oricum, numai cand ma gandesc cat costa numai jantele alea ma iau durerile de cap. :lol:
|
SSR GT costa cam 2400-2600 $ pe set. Sunt destul de dragutze:)
|
sunt SSR-uri.....acum m-am uitat mai bine si eu, credeam ca sunt HRE-uri care presupun ca stii la ce pret sunt (nu ca SSR sunt slabe, din contra sunt foarte bune dar HRE e HRE)
|
Stiu cu cat le dau eu HRE la firma mea:). Dar sunt fainutze de tot, special 847R, 841R...nice de tot
|
Cu cat???
|
ai firma importatoare de produse tuning? sau doar jante?
shopdow, nu stiu cu cat le da Razvan, dar HRE-urile sunt si pe la 10 000$ setul (depinde de model si marime bineinteles) |
Salut
Am firma de tuning in Suedia. TOT de tuning, Rieger, HRE, BBS, BMW original, FK, Alpine, Kenwood, JVC, Pioneer, Kicker, Rockford... HRE costa cam 700-800 Euro bucata la noi..deinde ce marime doreste clientul |
m3 e 46 gasesti in germania si la 20.000 euro..is destul de frumoase imi plac si mie pacat..ca nu merg precum arata.. :lol: :lol:
|
Sigur? Eu tot caut pe Mobile.de dar nu gasesc sub 28-29000 Euro. Ma rog, poate se gaseste si altundeva
|
staiam eu unu la 23.000 aici in hamburg..la un händler...daca ai interese pot sa ma interesez...oricum la 25 trebuie sa gasesti..ceva..
|
sub 25.000 nu se gaseste sigur a fost cu putin timp in urma unu la 23.000 dar nu mai stiu cati km avea..cataline nu zic ca nu o fi fost ala la 20.000 dar sigur avea ceva ori km foarte multi ori lovit.
|
vad ca te pricepi mai bine ca mine :lol: sincer la ce te astepti la 20.000??binenteles ca avea ceva msina era lovita..dar pt romania era buna :lol: cu cat mai ieftin cu atata mai bine... :D
|
Re:
Quote:
km se rezolva din 200.000 sa vezi cum se micsoreza la 40.000 km masina tinuta in garaj nelovita :P a unei babe se ducea cu ea la biserica :lol: oricum majoritatea masinilor ce se gasesc la noi pe piata 95% au peste 150.000km iar cele sport sunt alergarte de le ies caii pe teava de esapament...caii aia care au mai ramas :D sunt si excepti dar FOARTE rare |
Re:
Quote:
|
vindea un tov de al meu o pisicutza(1994) cu motor+cutie+toata electrica+frane de m3 din 1996,jante 17', caucioace fata 235/30/r17,spate 285/30/r17 pe la 8000 euro.Cine e interesat o sa intreb daca mai e valabila oferta.
|
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Nu e masina de vis dar e aproape, si eu iubesc BMW, dar visul trebuie sa coste mai mult de 100000 $, ca doar e vis, ceva la 30000 $ e un ideal spre care tindem majoriatea. Noroc cu visul tau, eu sper ca macar tu sa te poti bucura de M3-ul ala ca eu mai am multi ani pana sa pun mana pe asa ceva. :cry: :cry:
|
aici te contrazic..eu zic ca si m3 este o masina de vis ca sa dai 30.000 euro pe masian sunt totusi bani..si mai ales ca o sa si intreti ca de cumparat nui chiar sa de greu...de intretinut..ii mai greu.. :)
|
Re:
Quote:
Scuze de Off-Topic ... dar eram curios ... BETON m3-ul de pe pagina 1 ... TARE RAU !!! |
2 Attachment(s)
Deci M3 daca imi cumpar nu il iau numai sa fie stock cu jantele alea urate. Primul tuning ar fi jantele HRE ceva din seria 840. Si pe urma ar incepe distractia..tuning motor, tuning afara ACS sau Breyton..
Dar mai trebuie finantze deocamdata:) http://photos.e46fanatics.com/data/5...arwash_011.jpg http://forum.e46fanatics.com/attachm...id=82787&stc=1 http://forum.e46fanatics.com/attachm...id=82796&stc=1 |
razvan..ce tuning..??si cati bani te costa??cam ce ai vrea tu sai faci??un m3 ii tare si stock..si mie nu mi se par urate gentile de fabrica..
|
Jantele TREBUIE sa plece..nu le suport..deja le vezi la fiecare E46 sau si chiar E36 deci absolut nu..
Tuning motor nu stiu cat ar fi dar as lua ceva gruppe M 1000$, jantele cam 3500$, spoiler lip de la Hamann 700$, capota carbon cam 1200$, portbagaj CSL carbon cam 1200 $...depinde ce are din fabrica si ce a mai pus fostul owner. |
da intradevar..gentile alea le vezi acuma..cam la orice model de bmw..dar nu sunt urate.. :D eu mias lua ceva pe 19 cu bordura mare arata bine la bmw...
|
Am vandut niste RH Phonix la un M3 E46. Alea au bordura ENORMA:)..arata foarte bine...3-teil split felgen:)
Pacat ca jantele de M3 au devenit un market..aici si golf am vazut cu ele..si la audi se vand :? |
asa..este gentile le gasesti peste tot...ce sa faci asta este..pe piata se vinde orice ..ca sa se scoata bgani..si gentile de la rs4..am vazut pe golf 2 :D
|
he he he... eu am ca vis un m3 e46...
sper sa ajung sa am unul inainte de 2007-2008... keep on dreamin'... |
Re:
Quote:
|
si nu stiu daca vor merita toti banii astia...
pana atunci modelul nou de m3 va fi deja prezent |
eu sunt fericitul posesor al unui M3 :pistoles:
|
Re:
Quote:
|
Nu pot sa va incurc cu poze, sorry
|
Re:
Quote:
|
Sa inteleg ca nu ma crezi :shock: