Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Virtual Tuning 3D (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d.html)
-   -   Dacia LOGAN ST Concept Made BY GRIGO (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/21740-dacia-logan-st-concept-made-by-grigo.html)

GRIGO 09-08-06 18:19

Dacia LOGAN ST Concept Made BY GRIGO

6 Attachment(s)
GATA in sfarsit loganul e la final .....
e terminat de vreo saptamana dar am avut mari probleme cu pozele ....in fine am reusit pana la urma sa le fac
pt cei care cunosc cat de cat ceva despre 3d cel mai mare render a fost de 7 ore 45 si 13 secunde iar cel mai mic de 4 ore 55 de minute si 34 de secunde
deci va datzi seama ca , calculatoru meu vreo 3 zile a mers in continuu .......simplu dadeam sa ii faca poza si il lasam asa eu plecam pe afara :))

oricum ce pot sa zic am lucrat foarte mult la el ...
acum eu va arat niste poze si voi va spunetzi parerea
acum nush ce sa mai scriu dar daca avetzi intrebari va voi raspunde pe parcurs ;)
VIZIONARE PLACUTA!

Oxide 09-08-06 18:23

Re: Dacia LOGAN ST Concept Made BY GRIGO

nu este "super marfa"?:lol:...moama deci nu am cuvinte...super tare...shi jantele....:shock::shock::shock:...boala curata...felicitari!!!;)

BULLDOG 09-08-06 18:24

ai cam exagerat la partea din fata...puteai sa o faci putin mai cuminte ca asa parca aduce a locomotiva:D:D... in rest ii mijto.. trebuia sa mai pui ceva variante la poll:D:D

Panacota 09-08-06 18:29

belea de belea masina, super tare frate
hai poate te iei la intrecere cu TopArt

CT-XX-CDA 09-08-06 18:41

Meseriashu .. te-ai apucat de grafica d-asta 3d ?
bravo .... ai facut ceva frumos, lateralele si spatele nota 10 +, in schimb fata ai cam exagerat-o un pic, dar pe total e bine.
Tine-o tot asa ...

patriotu90 09-08-06 18:45

frateeee ... e belea rau ... bravo ..

AdiNX 09-08-06 19:14

arata foarte bine... 10/10 :D
am incercat si eu grafica 3D, dar nu mere :( raman la facut GIF-uri in Photoshop

STEVENdesign 09-08-06 19:21

ai progresat considerabil d la ursache la logan!!! loganu e super...fatza nu prea e p gustu meu da nu asta e imp...spor la noi provocari!!! si dup ce postez loganu facut d mine p topicu meu, dak o sa-tzi placa, poa faci si varianta aia d fatza 3d...pan atunci tzine-o tot asa;)

1300Racing 09-08-06 19:28

parerea mea, ca la momentu de fata cel mai tare tuning virtual pe logan

brava ,tot respectu

t1grul 09-08-06 19:52

frumos imi place....dar puteai pune la vot ceva de genul:

*belea
*frumusel
*naspha

am votat "marfa" ;);) sa nu zici...

lyvyu 09-08-06 19:58

mane
ai inceput sa faci nishte lucrari
sa mor yo
is tari rau
BV

frost_dani 09-08-06 20:01

super super marfa....nu am cuvinte..

CT-07-APV 09-08-06 20:01

Intradevar misto masina. Vad ca continui cu adevarate opere. Tineo tot asa.

200SX 09-08-06 20:27

am votat marpha

acuma critica uitandu-ma la prima poza:
-etrier rota fatza invizibil (se vede ceva daca te chiorasti)
-fond alb dunga alba, da cam nasol la partea de plafon, unde se cam confunda caroseria cu fundalul
- emblema dacia dam mica si cam jos pusa (discutabila remarca)
-masina un pic umflta pe laterale,ceea ce e ok, dar nasol ca se "desumfla" in partea din spate dupa roata
- chestiile alea in fatza pe capota ca doua manere

GRIGO 09-08-06 21:29

Quote:

Originally Posted by 200SX
am votat marpha

acuma critica uitandu-ma la prima poza:
-etrier rota fatza invizibil (se vede ceva daca te chiorasti)
-fond alb dunga alba, da cam nasol la partea de plafon, unde se cam confunda caroseria cu fundalul
- emblema dacia dam mica si cam jos pusa (discutabila remarca)
-masina un pic umflta pe laterale,ceea ce e ok, dar nasol ca se "desumfla" in partea din spate dupa roata
- chestiile alea in fatza pe capota ca doua manere

1.etrierul este dar nu stiu de ce nu se vede este de culoare rosie dar din
cauza umbrelor nu se vede
2.nu vad care e problema pt ca se unseste fondu cu dunga ...si la o poza a unei masini in realiate daca ar fi asa sar vedea
3.emblema eu am vrut sa fie asa de mica pt ca mie mi se pare ca la masinile reale e cam exagerata ...cat despre pozitie tot eu am vrut s ao pun acolo pt ca pe grilajul de la masca sar fi vazut naspa ......pur si simpu as fi putut sa nu o pun ...dar asa am vrut eu sa o pun acolo
4.la chestia cu umflatu ...e vorba de modelarea masinii si in caz ca nu stiai eu sunt cam la inceput ...si credema e foarte greu sa modelezi o masina ;)

sa sti ca nu ma deranjat deloc postul tau tocami de aia am facut topicul ca sa vad ce parere are lumea ;)

GRIGO 09-08-06 21:34

Quote:

Originally Posted by CT-XX-CDA
in schimb fata ai cam exagerat-o un pic
Tine-o tot asa ...

eu am vrut sa ii fac fatza asa ..tocmai de aceea i-am pus si numele st .. adica ceva special ceva extravagand ceva mai uniq intelegi ...
asa as fi putut pur si simplu sa ii fac o bara mica sa ii fac 2 gaurele si gata .....dar dupa cum spuneam ST adica Special Tuning ;)

ranek 09-08-06 21:52

am votat naspa , doar asa k sa'l oftic pe GRIGO :P ! Dak cineva are ceva de comentat , poate sa se abtzina pt k i'a iesit misto tare loganu' ;) ! :peace:

Skillzu 09-08-06 22:14

poate intradevar ar trebui sa ma abtin...dar mie unul nu imi place masina.inafara de jante si unghiuri(camber) nu prea imi place nimic.nu imi place k design.nu consider k e ceva de bun gust.parerea mea si am tinut sa mi-o exprim.iar pana la a concura cu top art mai e ceva distanta.

pe de alta parte se vede un progres in bine la grigo.asta e bine.

sper sa nu fi deranjat prea tare....

GRIGO 09-08-06 22:21

Quote:

Originally Posted by madskilz
poate intradevar ar trebui sa ma abtin...dar mie unul nu imi place masina.inafara de jante si unghiuri(camber) nu prea imi place nimic.nu imi place k design.nu consider k e ceva de bun gust.parerea mea si am tinut sa mi-o exprim.iar pana la a concura cu top art mai e ceva distanta.

pe de alta parte se vede un progres in bine la grigo.asta e bine.

sper sa nu fi deranjat prea tare....

nu ma deranjat deloc ...
dar sa sti ca eu nu ma cred la nivelul lui topart ..aia a fost o chestie spusa de un anume ......nush cum il cheama ...
eu sunt un mic copki pe langa el ..eu fac de cateva luni el poate are ani ...dar nu asta conteza ...nu m-am considerat eu la nivelul lui topart nici mcar la jumatatea lui ... deci sa nu se inteleaga gresit ...
..
cat despre parerea ta ce pot sa zic ...fiecare cu gusturile lui ... peace ....io doar mi-am expus ideile ...pe acel logan ....

Ace Axel 09-08-06 22:53

nici mie nu imi place designul.... dar e lucrata foarte bine... felicitarile mele ;) ... bafta in continuare

leonard 09-08-06 23:15

belea frate loganu ...nam cuvinte ....numai el stie cat a lucrat la el ... bafta shi tzineo tot asha...ps am votat marfa:P

george GMN 10-08-06 10:21

+ : imi place ideea, e originala, asta apreciez cel mai mult.
- : prizele d p capota...sunt cam ridicate, nush, mi s par cam banale fatza d designu' masinii.
- : din lateral se vad prea mult scoase tobele

sunt doar parerile mele....si ink o chestie, dk i-ai face un lambo doors si ceva muzik in porbagj (cum i-ai facut si la merc.) ...eu zic k ar da si mai bine.

Lukian_XXX 10-08-06 13:11

bv...esti un maestru!

EvLSant0S 10-08-06 13:55

e laudabil faptul ca te-ai apucat de 3d , si stii 3d cat de cat ok si etc, astea le faci ca sa inveti , cel putin masina asta, e un .. experiment..
si cel mai dureros e faptul ca... mie-mi seamana mult cu faimosul logan ... rosu .. facut de topart.. sau de cine dreaq era facut, ala care a fost facut si de AT sau whatever, la tuning show, ala cu spoilerul fatza... gen plug :) ca si asta..
asta seamana mai bine a plug :)

GRIGO 10-08-06 14:03

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
e laudabil faptul ca te-ai apucat de 3d , si stii 3d cat de cat ok si etc, astea le faci ca sa inveti , cel putin masina asta, e un .. experiment..
si cel mai dureros e faptul ca... mie-mi seamana mult cu faimosul logan ... rosu .. facut de topart.. sau de cine dreaq era facut, ala care a fost facut si de AT sau whatever, la tuning show, ala cu spoilerul fatza... gen plug :) ca si asta..
asta seamana mai bine a plug :)

deci crdema ca nu am avut gand sa fur ....
eu cand m-am apucat de el ...am tras si am lungit pana a iesit asa ..
cum spunei si u un experiment ...cand m-am apucat de el am zis pur si simplu ce o iesi o iesi ....cu adevarat ca dsign ata putin cam .."bomba" :D
peace

TopArt 10-08-06 14:57

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
faimosul logan ... rosu .. facut de topart.. sau de cine dreaq era facut, ala care a fost facut si de AT sau whatever, la tuning show, ala cu spoilerul fatza... gen plug

...care este... :twisted:

dubmaniacks 11-08-06 09:33

salut ... Apreciez munca ... si orele petrecute in fata Photoshopului ... dar o singura problema am cu masina ... e DACIE ... si mai e si LOGAN ... !!!

Nu-mi place Loganu recunosc ... am condus ... am fost la drive test... cu alte cuvinte = sicriu pe 4 roti ...

Ideea bodykit`ului e bestiala ... marfa rau ... ai talent ... si nu te lasa batut ...

ideea ca astepti pareri ... UITE = parerea mea ... Loganu e tot o dacie ...

Se poate tuna ... se poate modifica ... dar din pacate e Dacie ... si e facuta in Romania ... Tre` sa dam face 2 face cu realitatea ... ;)

So masina e frumoasa ...
Dar LOGANU ... nu e masina de tunat ...

sper ca nu te-am jignit ... nu era de au ... doar ca mi`am exprimat punctul meu de vedere ... !!!

daca vrei iti dau niste chestii cu care poti sa lucrezi mai usor (tot in Photoshop)... ! :)

RESPECT !!!

kantzorf 11-08-06 09:40

@zib3r: Daca nu ti-ai dat seama aici e sectiunea 3D, masina a facut-o in 3dsmax nu in Photoshop.

dubmaniacks 11-08-06 09:57

Quote:

Originally Posted by kantzorf
@zib3r: Daca nu ti-ai dat seama aici e sectiunea 3D, masina a facut-o in 3dsmax nu in Photoshop.

MS EINSTEIN

kantzorf 11-08-06 11:19

Quote:

Originally Posted by zib3r
MS EINSTEIN

Cu placere! Si la 20 de ani cati ii ai tu mi se pare o tampenie pm-ul ala trimis de tine!

Seat_TDI 11-08-06 12:06

asa as vrea sa vad loganurile pe strazi

dubmaniacks 11-08-06 12:07

Quote:

Originally Posted by Seat_TDI
asa as vrea sa vad loganurile pe strazi

me2 :) dar exact asa ...

GRIGO 11-08-06 13:04

Quote:

salut ... Apreciez munca ... si orele petrecute in fata Photoshopului ... dar o singura problema am cu masina ... e DACIE ... si mai e si LOGAN ... !!!

Nu-mi place Loganu recunosc ... am condus ... am fost la drive test... cu alte cuvinte = sicriu pe 4 roti ...

Ideea bodykit`ului e bestiala ... marfa rau ... ai talent ... si nu te lasa batut ...

ideea ca astepti pareri ... UITE = parerea mea ... Loganu e tot o dacie ...

Se poate tuna ... se poate modifica ... dar din pacate e Dacie ... si e facuta in Romania ... Tre` sa dam face 2 face cu realitatea ... ;)

So masina e frumoasa ...
Dar LOGANU ... nu e masina de tunat ...

sper ca nu te-am jignit ... nu era de au ... doar ca mi`am exprimat punctul meu de vedere ... !!!

daca vrei iti dau niste chestii cu care poti sa lucrezi mai usor (tot in Photoshop)... ! :)

RESPECT !!!

deci in primu rand e facuta in 3D Studio Max ..nici de cum photshop ....e o mare diferentza ...
Quote:

nu vad ce rost isi au cuvintele astea aici ..masina nu e scoasa in realitate ..ci doar un simplu proiect pe calculator ....

Eugen_TL 11-08-06 13:10

votat marfa..cu toate ca sunt chestii care nu-mi plac..dar e de apreciat faptu ca ai invatat sa faci asa ceva... capota nu-mi place...bara fata deloc... jentile imi plac si bara spate

TazAless 11-08-06 22:10

mie nu-mi place loganu'... in plus ai facut atata tam tam pe seama lui si acum... nimic spectaculos
si oricum te-ai inspirat din masina lui TopArt

MeHiGH 12-08-06 11:43

votat marfa...
felicitari pentru ce ai realizat pana acum...

shaid-kid 12-08-06 12:01

Din punctul e vedere al unuia care nu se pricepe la virtual tuning...nu-mi place deloc...e total disproportional...eleronul ala spate prea inalt...fatza mult prea masiva...transpunerea in realitate cred ca ar arata hidos...

a_ombladon 12-08-06 12:08

da bai shy kid, dar omu a muncit si a facut progrese in modelare 3d si eu apreciez, nu mai fii asa carcotas :P:P:P

GRIGO 12-08-06 16:19

Quote:

Originally Posted by TazAless
mie nu-mi place loganu'... in plus ai facut atata tam tam pe seama lui si acum... nimic spectaculos
si oricum te-ai inspirat din masina lui TopArt

am mai zis o dta nu m-am inspirat dupa masina lui topart ....
....nush ce sa zic dar topicul asta nu a iesit cum am vrut ....io nu am fdacuta masina asta ca sa iasa in realitate...... vad ca doar vreo 2 3 persoane au observat "evolutia" mea in dale 3d`ului .......
am obs ca toata lumea isi spun parerea ....ca si cum ar fi gata sa iasa pe strada ......e doar un proiect ...si ..eu sunt inca incepator ..eu mai mult asteptam felicitari pt modelare .....nu pareri despre cum ar arata masina pew strada ....la ursuletz mertzan ..nimeni nu facea ...comentarii de genu asta ...de ce la laogan se vorbeste numai de design...nu inteleg ..oricum ....
da si am mai observat ca a votat multa lumne de care nici nu am auzit pe la virtual tuning ......
@tazzales ....u nu mai comenta aiurea ....cand o sa faci si u 3d sa vezi cat de greu e ..o sa iti dai seama ca nu m-am inspirat dupa msina lui topart ...

frost_dani 12-08-06 16:32

mah daca ei nu sunt multumiti macar tu sa fii shi cateva persoane care iti urmaresc evolutia.....e adevarat...ca ai facut schimbari spectaculoase..dar gusturile nu se discuta.....evolutia e cea mai importanta nu cum iai facut faru nu cum iai facut....disc sau altele...e important cat de bine lucrezi...ca apoi ideeile vin de unele singure....fara sa te inspiri din alta parte...daca e adevarat ca sa inspirat shi el putin din a lu topart ce daca nu a murit nimeni poate nu a avut un punct de plecare...sau cine stie...dar important e ca a facut propriu model de spoiler....shi pt asta yo il apreciez...nu multi stiu sa lucreze in 3d dintre cei care au comentat shi yo zic ca au comentat aiurea...daca ei nu stiu ce inseamna ala 3d shi cat de greu se lucreza...asta e.....daca ar vrea sa scoata tuning-ul pe piata probabil ca vor fi cativa care vor fi incantati dar inainte de asta nu ai nevoie de liceenta la program ca sa poti vine???apropo cat costa una....?

All times are GMT +2. The time now is 13:22.

- Copyright 2026 4Tuning