![]() |
Bistrita
m`ar interesa si pe mine daca prin absurd s-ar putea infiinta si la Bistrita o comunitate 4tuning... sunt multi care ar vrea sa faca~ parte din ea.. si .. chiar mai multe s`ar putea deschide aici in Bistrita... un shop tuning .. pista de liniutze tocmai ce vrem sa construim.. deci asta inseamna ca .. e lume in oras care ar vrea sa aiba masini modifiate si sa se intreaca cu altii.. deci.. sper sa primesc si eu un raspuns daca se poate infiinta si in Bistrita o comunitate.. Multumesc si ... ROLL!
|
Re: Oare s-ar putea infiinta o comunitate 4tuning si la Bistrita..?!
Comunitatea 4tuning nu o infiintati decat voi, cei din Bistrita. Cheama-ti prietenii pe forum, incingeti discutii, strangeti-va cat mai multi si facem sectiune.
|
Re: Bistrita
seven7.. mai revino cu noutati.. stiu si eu ce este pe acolo de racolat :) doar ca trebuie adunati baetzii.. sa stim unul de altul... si poate o punem de ceva. asta daca mai dai pe aici.
|
mah de tuning sunt vreo 2 firme dar amandoua sunt deabea la inceput si ar cam trebui ajutate nu numai cu bani....ci si cu ceva idei si poate chiar si cu ceva reclama
cat despre pista de liniute ar trebui ales un loc calumea pt care se pot primi aprobarile necesare... oricum mai vb |
nu ii rea ideea ta seven7 si eu stiu ceva baieti care poate s-ar baga, asa ca tinem legatura
|
ce ar fi intro zi sa ne strangem mai multi sa ne cunostem si sa vedem ce se poate face
eu sper ca maine poimaine scot masina din service si incer sa vb cu lumea |
Bafta cu masina ;) sa ne zici cum merge :D. Firmele de care ziceai, incet incet o sa se dezvolte, daca e ceva de ele...
Cat despre sosea accesibila pt liniute, e clar ca cea mai buna e de la han spre unirea. .. in afara de zona din dreptul scolii unde sunt vibratoarele, dar de acolo mai departe. E cea mai buna pt ca in momentul desfasurarii eventualelor evenimente, se poate inchide si circulatia continua pe drumul de centura care e foarte apropiat, asa ca nu ar incurca mult pe nimeni. ... o putem pune si de drift tot in apropiere :lol: uphill pe sicanele de pe deal spre Nasaud :lol: si downhill inapoi :lol: ... :rolleyes: ... sper sa nu vada ceva copii ce scriu aici... ca deja prevad accidente.. :D |
hmm.. ceva nu e in regula cu semnatura ta :???:... 169 ponei? adica.. 1 sta? restul fac 69 ?? :lol::lol: .. dubash nissanu nene :)))
|
Pana o sa ne lase astea sa ne dam noi pe soseaua catre unirea o sa mai lasam cauciuc pe industriala si centura :D
|
mno servus! am intrat si io pe forum ca am auzic ca incepe sa iaba si bistrita ceva activitate!!! pt rest as dori sa dau unu de altu sa ne cunoiastem si sa vedem ce putem face.....salutari
|
mah nui rea ideea cu drumul acela dar problema ca amu vine iarna si sigur nu ne da nimeni nici o aprobare dar in primavara daca reusim sa ne organizam pana atunci ii posibil sa neo dea intro duminica macar
cat despre ponei toti trag cu spor o adevarata herghelie de 169 |
88 red ai poze ce SXul?
|
3 Attachment(s)
cam asa arata
|
cam cat valoreaza masina asta ?
|
:lol: bha sa ma ia naiba..99 PCH-u? :lol: p-asta o stiam de mai demult, dar sincer pe vremea aia nu stiam de sx :lol: eu eram cu impresia ca e modelul mai nou, ca nu am intrebat de an.. si de aia ma intrebam..cum si de unde??
|
CJ-01-WOB eu am dat 2000 de uro pe ea dar mai am de bagat
si sincer sunt f multumit de ea si nu imi pare rau ca am luat-o problema ca momentan nu am cum sa o fac sa mearga asa ca in ani ei de glorie |
hm.. ai avut atunci aceleasi numere pe alta masina? deci nr astea imi par foarte cunoscute, doar asa din vedere..
Cat despre masina .. :???: cum ar putea sa iti para rau? :D e super cu timpul se face totul .. ideea e ca ai masina puternica :D. Si eu ma confrunt cu aceeasi situatie .. cu ziel de glorie si alea alea :lol: doar ca la mine ... sunt mult mai multe acuma. |
tare masinuta sper ca pana la primavara sa o termin si eu pe a mea :D
|
mah sorinel cand gatzi masinutza? :shock: ciao ne vedem pe strazi
|
mah sorinel...uite idu: grasu_vlad_gss
|
hm.. ai avut atunci aceleasi numere pe alta masina? deci nr astea imi par foarte cunoscute, doar asa din vedere..
Cat despre masina .. cum ar putea sa iti para rau? e super cu timpul se face totul .. ideea e ca ai masina puternica . Si eu ma confrunt cu aceeasi situatie .. cu ziel de glorie si alea alea doar ca la mine ... sunt mult mai multe acuma. ti se pare ca ai vazut numerele pe o alta masina fiinca au fost mai multe masini aduse de dincolo in acelasi timp cu a mea si aveau numerele la fel diferentiate de o singura cifra pe masina mea nr e din 95 sigur |
Baieti cred ca idee mai buna ca asta nu exzista dar orcum tre sa ne adumam si sa mergem sa vorbim undeva cu cineva in masura sa ne deie sfaturi in aceasta privinta. pt lini zic eu ca pista mai buna ca la gardul garii nu este. soseaua ii buna, distanta este destula. pt drifturi mai ii de cautat ca pe dealul dumitrei, nu stiu zau, nu cred cel putin astia cu tractiune fata cam dificil pe aspalt uscat. orcum ma bucura ideea, si initiativa
|
baieti eu zic sa ne intalnim toti intr-o sambata seara in emisescu sau pe undeva sa ne cunoastem. nu zic bine?
|
noi tot vb ca ne intalnim dar pana acuma nu ne-am intalnit cu toti, eu zic sa fixam o data si un loc sa ne adunam si sa vedem ce putem face, doar nu o sa ne lasam la alte orase.:D
|
daca vrem sa obtinem macar pt o duminica o sosea pt liniute ar fi bine sa facem o organizatie sau sa ne alipim la una deja existenta (si cred ca ultima ar fi cea mai convenabila daca ne primesc)....pana atunci trebuie sa dam zvon in tara
|
zice bine pongo cu intalnirea
dar pt a obtine aprobare pt ori ce sosea din bistrita trebuie sa fim o asociatie ceva de genul la XRT asa ca ziceti o data cand puteti (intro sambata seara) sa dam o intalnire undeva sa ne cunoastem cu toti si sa vedem ce putem face |
ce ati zice sa ne intalnim acuma sambata (27 I 2007) sau stam pana scapam de stresiune :D
|
eu zic sa scapam de stresiune si dupa aia in vacanta sa ne intalnim sa vedem cam cum sta treaba si dupa aia sa ne exprimam parerea! ca daca suntem numa vreo 5, 6 ii naspa. sa fim mai multi sa mergem la ACR ca aia au mai organizat asa ceva si au cat de cat putere si cuvant. cel mai fain ar fi sa inchida bulevardul pt o duminica si sa se organizeze o cursa. unu pe o banda si unu pe aialata. Directia inspre coroana ca daca nu poate s-a opri unu in politie si nu va fi o oprire usoara:D . orcum dupa stresiune in prima sambata daca vreti in eminescu ne putem intalni toti pe la ora 22 sau 23 si sa vb. Va salut pe toti si adunati cat mai multi recruti.
|
pa ai dela acr poti sa ii ....(nu mai conteza) da asti din bistrita nus buni de nimic si ei sigur nu se implica in asa ceva
deci daca vrem sa facem ceva tre sa facem noi insine mi sa promis ca cei din bucuresti si din cluj ne sustin |
ce mai zice-ti oamenilor cand ne intalnim sa vedem cum facem.
Sorinel au ai mei o fundatie ce ii deja inregistrata nu putem sa o inregistram pe aia sa nu mai trebuiasca iar o groaza de acte si bani. |
ce fundatie au ai tai exact?
incercam sa o transformam pe aia sau sa ne afiliem nui o idee rea id mes: mayday_red_88 mai vb pe mess |
sambata data de 3 martie la ora 11 fix in eminescu care doreste sa vina sa discute despre infintarea clubului de automobilism la bistrita este rugat sa ne onoreze cu prezenta
daca nu ma cunoasteti intrebati de sorin sau uitativa dupa un nissan 200 sx bn99pch sunteti ineveniti cu idei si pareri despre ori ce inclusiv de un nume |
fain bistrita.... desi am fost de putine ori.... masina ce si-au luat-o ai mei a fost din bistrita... multe masini pe la voi... :) succes cu asociatia si tot
|
88 RED ai o masina pe cinste.Acu 3 ani conduceam si eu asa ceva,numai k era cu nr.de germanik,un an de zile am tinut-o,si dupa aia am dat-o cu 450 euro,dupa ce in prealabil dadusem pe ea 550 euro.Incearca sa iti aduci una de dincolo ca gasesti pe la 500 euro si ai si piese de schimb la sylvica si ii poti schimba tot interiorul la a ta+aripile alea pe fata,k sunt cam indoite.Bafta multa cu masina,dar si cu clubul.
|
merci mult pt urari
si cat de curand o sa rezolv si masina sa meaga cat de bine posibli si sa arete pe masura fiinca e o masina de care sunt f multumit si pot sa spun ca realmente m-am indragostit |
in urma intalniri de sambata noapeta
sa decis ca in urmatoarea perioada se va stabili un nume pt club (asteptam propuneri) si se va incepe depunerea actelor pt infinare |
Daca tot ne dam noi pe independentei ce-ar fi sa numi clubul "Independence Leagal Raceing" ce zice ?
|
nui rea ideea se noteaza da nu stirica chiar mai multe nume sa vedem care merge mai bine :P
|
Kamikaze Street Leagal Raceing
un nume nascocit din neinspiratie |
inca doua nume propuse
bn speed bnracer mai astept sugesti si pareri |
| All times are GMT +2. The time now is 10:00. |
- Copyright 2026 4Tuning