![]() |
Lada Kalina TMS GTI
7 Attachment(s)
Lada Kalina TMS GTI |
Re: Lada Kalina TMS GTI
arata interesant..adik nu e deloc rau
si e lada preturi ..date tehnice ceva.. sau un link macar? |
http://www.autoblog.nl/archive/2006/...kalina-tms-gti aici gasiti detalirosonic daca ai un link mai decent si mai pe intelesul tuturor te rog sa-l pui 1.8 liter 4-cilinder blok is goed voor 161 pk en 169 Nm koppel. De acceleratie wordt helaas niet vermeld, maar de top ligt op een nette 220 km/u. De 16 inch (205/50) velgen
mai pe romaneste 1,8 motoru 16 valve 161 cai si 169 cuplu vit maxima 220 km /h |
arata super bine...miar place so am parcata in fata blocului:D
|
pana acum nu am reusit sa vad si alte date despre ea dar mai caut macar acceleratia de la 0 la 100km/h greutatea si eventual dotari
|
prea tare ! ... 161 de cai .. not bad ! :)
|
Avand in vedere ca e Lada e chiar...OK..
|
panarama de masina..nu-mi place cum arata ... daca ar fi sa votez as spune " merge " oricum eleronu e nasol cu draci... din profil arata ciudat..botu simpatic
|
Farurile bat un pec spre impretza...stopurile spre vectra mai vechi..:) si in concluzie..merge. :) nu mi-ar fi rusine cu ea:D ;)
|
sincer mie imi place,e facuta bine si da bine culoarea
|
Parca nu-mi vine sa cred ca e Lada...arata chiar bine...mie unu chiar imi place.
|
Pentru Rusia e buna, dar sa nu crezi ca te poti da cu Porsche-urile oligarhilor :p
Au avut si o versiune GTI a modelului 110, cu un derivat al motorului Opel 2.0 GSI, dar la cat de prost le asambleaza, mai bine lipsa ~Nautilus |
e frumoasa foc...daca avea niste jante un pik mai mari era....Tzutz...oricum e prea beton da clasa la multe masini;)
|
tacetzi fratzilor k pt o lada ii SUPERBA!!!:shock::shock::shock:...mai pui o capota din capota de carbon o turbina shi potzi sa ieshi lenjer cu ea pa strada...:)...shi sa le dai la kk la muuuulllllteee mashini....;)
|
se pare ca ne-au depasit la acest capitol dar daca perseveram s-ar putea sa vedem si autohtona in ipostaze asemanatoare
|
Parca e polo clasic... sau opel vectra mai micutz? Pare o combinatzie de mai multe mashini. As vrea sa vad varianta netunata a acestei mashini.Oricum e ok mashina si are motor tare.... dar oare e motor facut de Lada?
In fine curios e faptul ca majoritatea mashinilor de anul asta sunt porocalii :lol: |
Botul zici ca i de ford ... si spatele de opel ..... da arata destul de bine .... cred ca este prima Lada care mi place cat de cat ... oricum la performante nu i cine stie ce dar merge
|
1 Attachment(s)
Cum arata masina stock:
|
Masina stock seamana cu fiat albea :))) doamnee ce corcitura de marci pe m2
|
seamana cu un kalos. oricum ... e peste orice fel de masina autohtona
|
nu arata rau,da spatele parca este de vectra ...nu?
|
Din spate as putea sa jur ca e un opel vectra B cu mici modificari,ala clar e furat.Farurile seamana cu cele de pe impreza foarte mult,si botul seamana putin cu cel de impreza.Per total e o masina interesanta,restul depinde de pret,sunt curios ce pot sa faca cuplul de 169 Nm,pare cam micut pt 161 de CP,putere pierduta.
|
Nice,desi este o masina care seamna cu mai multe marci la un loc,pot sa spun k este o lada care imi place cat de cat(mai ales cei 161 de calutzi).........
:evil: In loved with bmw:twisted: |
o corcitura de vectra-albea. versiunea stock e banala. cea tunata arata kiar interesant. si 161 cp ;)
|
daca poate careva afla pretul pt masina si pt kitul complet de pe ea sa posteze! chiar am devenit interesat de rusnaca ;)
|
Seamana foarte mult cu mazda 323 ... defapt varianta tunata zici ca-i 323 ... Cea netunata zici ca-i albea cu stopuri de 323 .... Nasoala rau .... Loganul arata mai bine Tunat . Varianta Tunata este stoarsa de caluti ? de are 161 ?? Loganul sugrumat cati caluti poate avea ?? Ma refer la cel de 1.6 cu un turbo, kit evacuare si chip ?
|
Quote:
|
mare transformare fata de stock :D
|
sincer astia d la lada sunt prea smecheri. au reusit sa ramana in piata fara ajutor extern, au conceput masini de capu lor si chiar le vand. dacia a tb sa primeasca ajutor k altfel tot cu berlina pe carburator ramaneam
|
pai le vand pt ca e comunismu pe capu lor....strategiile de vanzare gen...fiecare familie cate o lada sau va impushcam dau roade la ei :P
Crezi ca rushii nu ar conduce shi ei un VW Passat...un BMW.....un Benz...? nah...adevaru e ca rushii au facut shi banuiesc ca fac mashini trainice....shi atunci de ce sa dai bani pe una de import cand una autohtona e destul de buna.....mai intra shi un pic de patriotism aici. Da...e de invidiat faptul ca de capul lor s-au descurcat...pe cand romanii au vandut fabrica la Renault.... |
pt o lada arata ciar tare :D;)
|
mashina e ok.......e mult mai p***a dekt o dacie.....
|
o avea ea spate de vectra ,dar tot surprins placut sunt :D.........e Lada totusi
|
seamana cu multe masini, stopurile imi seamana si cu octavia putzin, oricum imi place...
|
e frumoasa dar tot prefer loganul Elia ca parca e mai sigur are airbaguri:D, doua, fara suparare, parerea mea. DACIA & BMW & PORSCHE the best cars
|
arata bine n numai pt o lada dar si pt majoritatea masinilor de pe coclaurile noastre
|
merge la 161 ce cai !!
|
ai dracu rusi ce fac astia !!! au inceput si astia sa faca lada mai frumoasa !
|
nu-i nimeni din oradea?
la reprezentanta nu stie nimeni nimic? ma, voi tot vb aiurea de lazi, da....rusi dau la cur la multi cu ce construiesc ei, sa nu uitam ca niva o iesit pe locul 2 la performante dupa hummer si hummeru h1 ii la 100 mii para si niva ii la sub 6000 1 la mana 2 la mana ii masina ruseasca si are tabla calumea eu am o niva, are 25 de ani garantie la perforarea caroseriei, nu-i nimic prins cu suruburi tot ii sudat acuma ma bate gandu sa-mi cumpar o samara aia mica de 1.6 16v....da asta parca parca-mi place mai mult care-i din oradea....il rog sa-mi dea un mp-u sa-l intreb una alta |
De ce sa optezi pt una d-asta, (careia nu stiu unde ii faci service-ul eficient)
cand poti sa modelezi un Loganel ? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:23. |
- Copyright 2026 4Tuning