![]() |
Audi S8 :)
Directionant: motorul V10-5.2-FSI Putere de 331 kW (450 CP) si valori superioare pentru un agregat de zece cilindri: consum combinat de carburant: 13,9 l/100 km; emisia combinata de CO2: 334 g/km.
Adaptive air suspension - sport Gratie corelarii si mai stranse fata de Audi A8 a suspensiei pneumatice si a unei directii modificate, Audi S8 ofera un comportament si mai sportiv la sofat. Potentialul superior de putere al motorului cu zece cilindri rezulta din conjugarea cu tractiunea permanenta integrala quattro de cea mai noua generatie. Frane ceramice In functie de optiune, modelul sport-lux Audi S8 se livreaza cu frane ceramice. Acestea ofera, chiar si la solicitare maxima constanta, un efect ridicat de franare. http://www.audi.ro/ro/images/farben/modelle/709.jpg http://www.audi.ro/aussen.php?K_ID=96 |
Re: Audi S8 :)
:D:D:D asta da masinutza :D:D:D
|
Ea standard costa vre-o 105.000EUR :D dar ce inseamna standard la ea pt alte masini nu este nici full option :D cam cu 160.000EUR o poti lua full option :) si cand zic full option ma refer ca are si fax, copiator, scaner, perne pe scaunele din spate, racitor, si alte chestii de gen care nu intra in optionale la multe alte masini ;)
|
imi place la nebunie masinuta si sincer nu m-ar frinde rau :) dar dilema mea este ce as alege seria 7 sau a8
|
am vazut alaltaieri in bacau un s8 . avea sigla s8 la spate , esapament dublu da nush acu daca avea si motor de s8. unu argintiu
|
Quote:
|
Quote:
|
belea de masina...as dormi in masina...k la mine in pat nu e atata confort :D
|
Quote:
|
Quote:
|
l-am vaz si eo sfw ...este unu
|
Quote:
Oricum, super tare ... sper doar sa nu fie vre-un kitch tuning a unui "indian" :rolleyes2 |
sfw nu e kitch itzi garantez eu :D e ditamai naveta spatiala :D
|
9 Attachment(s)
niste poze :)))
|
eu mias lua un Mercedes S 600 care are vreo 520 CP da costa vreo 140000
|
Tare de tot masina am vazut un "specimen" in Iasi ! Super sound la motor !
|
E si una aici in Valcea.. Am auzit k este prima comandata in Romania. E tare masina.
|
Da in valcea esti prima si singura cumparata noua de la audi!a primit 10%discount ca a fost primu s8 cumparat din tara!e a unui prieten de al meu adi!!e foarte tare masina il duce la 180.000 cu tot cu leasing in 4 ani,numai muzica si jantele fac 21 de mii!!!
|
Quote:
|
eu nu stiu daca ala e primu s8 livrata in ro ...in cta acum maxim o luna a fost livrat unul ....si mai urmeaza inca unul ....si w12 sunt cel putin 3 ca sa nu zic mai multe.. :)..
oricum belea masina |
daca intrati pe masini tari vazute la noi o sa vedeti ca s`a postat o poza cu un s8 nou cu nr de constanta rosii
|
Quote:
|
foarte repede o sa se umple bucurestiu' si de jucarii ca astea
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:27. |
- Copyright 2026 4Tuning