![]() |
Ce masina?!
Salutare vreau sa imi cumpar si eu o masina bugetul meu este de 6500-7000 euro imi puteti da niste sfaturi nu vreau logan kalos sau altele de genu vreau ceva totusi ok va multumesc
|
Re: Ce masina?!
asta trebuia sa pui la consiliere achizitie...
oricum, da te rog mai multe detalii, cate portiere, ce vechime, ce putere, combustibil... nah... ca masini in banii astia sunt destule... |
Masina noua sau SH ?
|
ce iei nou in banii astia ??? :O
|
Quote:
eh acum serios, cu 3 cupoane si restu de bani cred ca prinzi un fiat ceva... aia aveau oferte tari... |
Sau poti sa iti iei logan nou..dar eu nu as da banii pe un logan nou..
|
a zis ca nu kalos sau logan (nu se mai fabrica kalos, acum se cheama aveo)
|
SH clar eu vreau ceva gen hatchback si motoru sa fie acceptabil adica nu vreau 80 cai sa .. macar 110 sau ceva de genu..de preferat coupe..benzina si an cam de la 2002 in sus..
|
mertz c class coupe ....exact ce cauti
|
bun asa alte oferte:>
|
Quote:
|
alfa gt...
ai o suma frumusica de bani si cauti o masina pentru la 18 (sau 19 cat ai).. merita sa iti iei cu coupe frumos... si ai multe variante... alfa e doar una care mia trecut prin cap pe langa mertz-ul zis de ricko. a, da si astra gtc :D (stii tu, opel astra h in 3 portiere) |
aha va multumesc inca mai astept :>:>:D
|
Audi TT din 2000..
|
si mai ai mg-urile ZS(dupa rover 45) si ala dupa rover 25
ZT-ul e cam mare... (ala dupa rover 75) |
ok am redus la cateva daca ma puteti ajuta GOLF 5 GTI AUTOMAT,Audi TT 2000 ,Merc C class, Opel Astra GTC eu vreau si tuning deci imi puteti spune care e mai ok de tunat? Va Multumesc
|
Quote:
|
Golf V GTI cu DSG
|
ok GTC SAU GOLF 4 GTI...?
|
Quote:
|
Golf 5..sau astra...la astra sunt piesele mai ieftine stiu..
|
eu zic astra, imi pare mai frumos... e o masina fiabila...
sii... cam multe golfuri... plus ca nu stiu ce golf 5 gti gasesti in 7000 de coco, cel putin in tara |
omisem o mare greseala golf 4 .. cu parere de rau.deci astra ok va multumesc mult
|
Ford Focus.Seat Leon,Opel Corsa,Fiat Punto,Astra Bertone,Astra GTC,Peugeot 206 etc. Golf 5 GTi sigur nu gasesti sub 10 000euro:shock:
|
golf 4 gti ... enorm de multe variante de tuning.
|
Quote:
|
Golfuri pe toate drumurile.
Astra e pretabila tuning ai OPC si Irmcher ca variante standard. Seat dar cam greu cu gasirea pieselor. |
Audi A 3 , 2000 tdi , 140 cp si cu un soft il urci in 170 cp, si putere si cuplu si diesel
|
cred ca e si chestie de gusturi. eu prefer golf4 decat leon-ul. si mult mai pretabila la tuning zic eu. piese pe toate gardurile (a se citi la dezmembrari) ... si noi ...
|
eu prefer gtc-u deoarece golfuri sunt peste tot am observat..
|
rover 75?
|
pai ia-ti ce preferi. de ce mai intrebi pe aici daca stii deja ce vrei? ia-o ... pune poze cu ea sa o vedem si noi si la revedere.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:12. |
- Copyright 2026 4Tuning