![]() |
Machete in lucru - Addy0611
Salut!!!
Sunt nou pe aici si detin 3 machete auto, as dori sa le modific putin dar nu prea am ideei,Va solicit ajutorul Eu din ce m-am gandit este sa le pun faruri, voi ce spuneti, am incercat pe o alta macheta dar dupa 10-15 min pierd din putere, cred ca se descarca repede bateria Detin urmatoarele machete Maserati Trofeo http://www.bburago.com/upload/immagi...o_bb.gif%27%3E Toyota Celica GT-S http://www.bburago.com/upload/immagi...x337_22089.jpg BMW M3 GT Cup http://www.bburago.com/upload/immagi...x337_22068.jpg VW-Golf-R32 http://www.minimodelcars.co.uk/80257...to-31290-p.jpg sper k am postat corect si astept raspunsurile voastre |
Re: va rog sa ma ajutati si pe mine
eu personal as incerca sa fac din Maserati Trofeo o varianta stock......Maserati 4200GT
|
ar fii o idee, dar mai astept cateva pareri
|
1. Nu prea ai postat cum trebuie, titlul topicului ar trebui sa fie "Machete in lucru..." Roaga un moderator sa il schimbe.
2. Limba romana e esentiala. Quote:
|
scuze pentru greselile de scriere
am folosit 2 leduri de bricheta cu 6 baterii tot de la brichete... |
3 Attachment(s)
am revenit cu cateva modificari la Toyota Celica
|
Poza sau schema ca sa ne intelegem. Alea doua leduri pot fi legate in serie, in paralel, bateriile la fel... Ca sa primesti raspunsuri utile detaliaza cat mai bine.
|
au fost puse in serie ledurile cat si bateriile, astazi am adus un suport de baterie Cr2450
la 4 leduri ajunge o baterie CR2450? |
Si ledurile mai traiesc?
|
da inca mai traiesc:D
alte idei? |
Re: Machete in lucru - Addy0611
Quote:
|
suspensia cum as putea sa o las mai jos? nu are arcuri ce trebuie sa-i fac? m-am gandit si eu la acest lucru dar nu stiu cum
|
Quote:
|
din pacate nui maisto este de la bburago
|
6 Attachment(s)
am revenit cu cateva modificari la R32, l-am lasat mai jos cu ~2 mm si am pus 2 dungi albe
din ce as putea face 2 difuzoare pentru a le amplasa sus unde este marcat cu cifra 1 iar acolo jos unde este "incercuit" cu rosu as dori sa acopar dar nu am idee cu ce as putea acoperi am lasat garda mai jos si la BMW |
as dori sa-mi mai da-ti si mie cateva pareri despre ce-as putea face la machete
exceptii de idei sunt: faruri,neoane,stopuri vopsire momentan aceste lucrari sunt in stare de proiect |
de unde ai cumparat bmw-ul?
|
l-am achizitionat din spania...dar se gaseste si la noi numai ca nu l-am vazut pe stock
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
dupa o lunga pauza am venit cu o mica modificare la Golf, am pus un fel de autocolant, nu mi-a iesit prea bine,cel putin eu nu sunt multumit, dar cand o sa am ceva mai mult timp liber o sa refac interiorul.
am achizitionat si 2 motoare. cu ce as putea curata acel "crom" prin unele zone sa (corect: s-a) exfoliat, doresc sa-l scot pe tot si apoi sa vopsesc cu o culoare mai placuta. Scuzati praful de pe motoare. |
DOT3 (lichid de frana), lasate asa doua zile, apoi frecate cu o periuta de dinti si niste praf de curatat.
|
sa le las in lichid sau sa le spal cu periuta de dinti si lichid?
|
Le lasi in lichid de frana 48 de ore si pe urma le speli cu periuta si niste praf de curatat. Merge si detergent.
|
ok o sa vb cu cineva ptr lichid de frana...asta nu intelesesem eu sa le spal pe loc sau sa le las in lichid...acum am inteles, ms de ajutor
|
6 Attachment(s)
Am revenit cu o noua sedinta foto, pentru modificari nu prea am avut timp, dar in cel mai scurt timp o sa pun leduri pe Golf
La Celica nu inteleg de ce a iesit o nuanta rosie sub farul din dreapta, m-am uitat atent la macheta si nu are nimic rosu Sper sa va placa. |
Golfuletul e cam intr-o parte, indreapta-l ca sa arate mai bine, in rest e ok.
|
cred ca nu tineam eu camera bine, macheta este ok
|
1 Attachment(s)
am revenit cu o noua macheta un Ferrari 288GTO de la Maisto (Shell) ,1/36
Acum ii scot vopseaua, am nevoie de sfatul vostru, sa-l fac cabrio? |
1 Attachment(s)
Am scos vopseaua de pe ea cu un smirger (smirghel) mai dur, acum urmeaza sa revin cu unul mai finut pentru a-i acoperi semnele
Am optat pentru varianta cabrio deoarece nu am nici una in acest stil...inainte de vopsire ii tai si geamul de sus si este aproape gata... Ce culoare ma sfatuiti sa ii dau ? |
eu zic sa o faci rosie ca doar e ferrari, si ca idee - scoate-i rotile fata mai in afara
|
2 Attachment(s)
M-am gandit sa fac o modificare la un motor
Modificari: -am scos aparatoarea din spate -am taiat 2 spire din arc pentru ai da un stil chopper -am lungit furca Urmeaza de facut: -un cric mai stabil -vopsit Astept parerile voastre |
| All times are GMT +2. The time now is 03:50. |
- Copyright 2026 4Tuning