![]() |
USA: Masini & Show
55 Attachment(s)
Asa cum Wobul a inceput un thread cu Irlanda, m-am gandit sa incep si eu unul pe acceasi tema, insa cu statele... banuiesc ca ceva lume ma mai tine minte de cand eram prin cj si aveam nova albastra TGA...
deci, here we go... un mic Mustang Meeting intr-o duminica la un atelier din apropiere... am reusit sa fac ceva poze si prin atelierul lor unde erau si alte masini in faza de proiect mai mult sau mai putin terminate... |
Re: USA: Masini & Show
fred unde e masina ta acuma?
si io am facut si threadul cu SPania nu numai cu IRLANDA =)) in fine CUM e in STATE? .. oricum acolo vezi mult mai adevarate decat eu aici am vaz azi un chevy corvette model veki gen stingray.. superb rosu la mai mare si succes! WOB |
104 Attachment(s)
un alt weekend ... cateva strazi inchise, harmalaie, lume multa ... am zis sa ma opresc si eu sa vad ce e ... tot aproape de casa
enjoy... pacat ca n-aveam bateria de rezerva cu mine |
jur ca as putea sa imi donez niste organe pentru o masina ca alea !!
de exemplu aia mov .. sau aia cu vopsea mata <uau> |
88 Attachment(s)
un show mai vechi in parcarea unui mall... majoritatea proprietearilor erau hispanici
putine mi-au placut... mute bateau spre kitch (prea multe dracii pe masinile alea)... insa oricum erau lucrate frumos si la linie deci ... |
20 Attachment(s)
in postul anterior s-a strecurat o poza cu un truck care nu era la showul respectiv ci la altul... in continuare cate poze de la showul respectiv plus cateva poze random de prin LA
|
Freduuuuuuuuuuuuuuu' :)...welcome back :)
|
as vrea din toate pozele alea..macar un shelby :oops: :lol: ;)
|
Quote:
aaaaaaaaaw, domnu fred, respecte da' ce mai faci? nice pics :D roadrunerru ala albastru e fenomenal... nu mas supara sa am unu :twisted: |
auuuuuuuuuuuu ioooooooooooi inimaaaaaaaaaaaa shelbyyyyyyy cobraaaaaaaaa mustaaaaaaaaaaaaaannng
VREAU SI EUUUUUU ai deci INCREDIBIL alea 2 chrysler 300C le-am vazut pe discovery |
macar un rat-rod de as avea
|
Bine ai revenit FRED!!!..... ce masini frumoase sunt pe afara .........nu ca la noi nu ar fi numa nu in asa hal
|
5 Attachment(s)
hehe nova ce-am avut-o am dat-o la un tip din timisoara... nu l-am intalnit niciodata ca am vandut masina prin telefon, eu fiind deja in state el apoi luand legatura cu parintii mei care aveau masina mea in garaj
astea-s ultimele poze ce le-am mai vazut cu masina mea; momentan nu mai stiu nimic de masina |
Cand apari in tara cu mazda tot iti pun eu muzica...in Nova nu te-ai lasat prostit :)
|
pune poze si cu motoru wankel ;)
|
Eu am mai vazut Nova in Oradea. Era cu numere de TM, dar era cam.....neingrijita.
|
fredu
tot v8 -u RULLZ chiar daca tzie iti plac japonezele:) |
asteas masinile de la care a plecat (smecheria):D cailor putere
|
4 Attachment(s)
Cateva poze de la un show din Phoenix Arizona si o poza cu mine si masina mea de acum cateva zile........Din pacate gentzile mi-au fost furate, cand am iesit de la film masina imi statea pe 4 caramizi in loc de rotzi asa ca acum am niste gentzie ieftine cu capace:P
|
Ce imi place mie cel mai mult la S.U.A ca se tuneaza masini mari...si cam asta e faza la europeni...vezi doar masini mici tuningate gen 206,306,clio si alte d-alea...iar la noi(ma refer la Europa) tuningul acela extrem nu este foarte dezvoltat...
|
Quote:
|
Apropo pt cei din sua daca este vreun doritor stiu un Nissan Skyline R33 de vanzare este inregistrat si are ceva modificari la motor ,exteriorul este stock dar de mers merge pt ca la race track omu numa cu motociclete batea si cam cam le si facea tipu vrea pe masina 20.000$ masina este in phoenix az
|
Quote:
dar consolarea e ca macar nu au luat masina cu totul... apropo aveai anti-theft lock nuts la jenti? |
ce numere aveti la masini pe acolo ?
un prieten de-al nostru cu un corvette are la numar PASARICA :) |
mi-am comandat numere noi....sunt in postå. Tipul Police Memorial cu numele meu :) B E B E
|
Eu vreau neaparat sa am PIZDOS la nr la Prelude, ca deja rama de nr cu "Born Free - Now I'm Expen$ive" o am deja :)
|
saptamana viitoare va fi aici in az un eveniment i se spune IMPORTS Vs DOMESTIC si o sa fac si eu multe poze sa pun aici
|
Referitor la numerele de USA
imi plac cele de gennul VPR ETR :) prietenii stiu de ce in irl esti obligat sa ai nr pe fata+spate si nu poti decat sa faci combinatii de ciifre alta chestie interesanta : o masina se naste cu un numar si moare cu el! nu se poate schimba! (la vanzare cumparare, se schimba doare proprietarul in carte) |
ce jenant aici se schimba cum vrea muschiu tau si apropo wobule stii ca eu pe subaru full insurance platesc 185$ pe luna :) si asta are inclus si new car agrment adica daca imi fura cineva masina astia imi cumpara altu identic si mi-l dau nu conteaza ca dau iei pe el 1 dolar sau 100.000 :) asa-i cai mai fain la sua apropo tu cat platesti acolo si pe ce masina :)
|
Platesc prea mult asigurarea!
revenind la MASINI & SHOW .. din USA .. nu se mai misca nimik acolo? si sunteti asa multi .. ei ei |
in this weekend o sa fie ceva aci in az si am sa merg si eu si tu alex si o sa trag niste poze acolo am 1 giga de memorie si vreau so umplu cu poze :)
|
http://www.importsvsdomestics.com/ aici este un filmuletz si info-urile despre concurs-ul de Sambata din AZ
|
Pare super interesant...o sa asteptam poze de la voi :)
|
12 Attachment(s)
poze de saptamanile trecute
locatia : Crystal Cove sursa : un bun amic care ''corespondeaza '' cu ceva americani enjoy : Vectorul este bestial : :arrow: |
19 Attachment(s)
continuare ! poze interesante
love the countach |
poze din sua del a showul domestic vs imports
|
10 Attachment(s)
mai vin si altele
|
13 Attachment(s)
cand mai descarc o sa mai pun pentru ca pozele sunt pe vre-o 3 aparate :)
|
frumos ! n-am cuvinte!
ps: mk1 le pt mine l-ai pozat ?:) daca da mersi !!! |
pt tine dara gogule :) n-am pozat dyno chartul sa vezi ca mk1 ala avea 290 hp :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning