![]() |
Se vinde SAMURAIUL!
5 Attachment(s)
Nissan Almera 1.8 twincam 16v (SILVER SAMURAI) ,an 2001/07, 62.000km reali
Dotari: geamuri electrice,oglinzi electrice,aer conditionat,inchidere centralizata,alarma Viper,geamuri anti-UV,faruri regl el,4 airbag-uri,scaune sport,etc. Masina super ingrijita si tinuta in garaj! O vand sau schimb! Cei care nu sunt interesati rog sa se abtina la a posta!Doar pt cunoscatori! NO TIME WASTERS! id: sandrei1303 (ma contactati aici daca sunteti interesat,iar mai multe detalii le voi da telefonic,rog sa sunati doar intre orele 17-21) tel: 0744-779504 Exterior: bara fata modificata+buza Gia Cuzzo modificata,Praguri custom,Bara spate custom,eleron Gia Cuzzo,Stopuri lexus Ultra Auto Cosmetics, Jante fata Borbet BS 16" cu latime 7,5 , Jante spate Borbet BS 16" cu latime 9, incaltate cu pneuri Falken FK 451, pe fata 205/50/16 si spate 225/45/16, folii Foliatec,Led-uri Hella,Neoane Audiocomp albastre,Stroboscoape MNC,becuri semnalizari cromate, capota shaved,portbagaj shaved, Colour Coding Interior: cap schimbator momo,pedale foliatec,volan momo,centuri momo, subwoofer Directed Audio 215d, amplificator Directed Audio d600 , condensator de 1 Farad, 2xMagnat Classic 694 ,2xMagnat Ultra, head unit Kenwood Kdcw534y,portbagaj custom Performanta:kit suspensii KW reglabile inox-line,evacuare custom cu diametru marit, terminal de Carbon Ws Sports,filtru de aer sport Simota Racing, bara stabilizatoare,soft rescris,bujii ngk Suplimentar: un kit complet suspensii Kw reglabile Inox-Line noi la cutie (1200eur pret achizitie),punte spate noua,2 jante suplimentare,3 gume de rezerva,pleoape copie Carzone,o bara fata alt model,volanul original cu airbag si comanzi pe volan ,plus multe piese de schimb! |
5 Attachment(s)
pret 11.000 eur ! sau schimb!
inca cateva poze ;) |
Re: Se vinde SAMURAIUL!
up!!!!!!!!
|
up!!!!!!!!
|
up!!!!!!!!
|
nu va plac masinile modificate??! sau vreti DIESEL :lol: :lol:
|
up!!!!!!!! ii pun colant cu logan 1.5 dci in spate :lol: :lol:
|
Super Masina Spor La Vinzare (asta In Loc De Up)
|
:lol: ms! se pare ca tre sa mai modific cate ceva pe ea,ca nu le place doar la stadiul asta ;)
|
ce sa mai modifici frate? doar sa ii pui aripi.. :D (asta e tot in loc de UP)
|
1 Attachment(s)
urmeaza, dar creste si pretul : umplut numar spate/deskidere porbagaj din telecomanda,capota fata modificata,oglinzi carbon,pleoape carzone specials ;) (mai am un set de pleoape dar nu sunt originale si...noh)
si evident...siglele cu dacia logan diesel PRET 11.000 EUR !!!!!!!!!!!!!! haideti ca s-a terminat vacanta,incepe scoala si nu aveti cu ce sa va impresionati colegele in FUSTITE (EFECT DE MAGNET GARANTAT ...daca nu..va returnez banii in 30 de zile) +bonus un AXE CLICK pt masina sa le numarati cracii la fete |
Masinile modificate se vand mai greu decat cele "stock"
Uite, acuma inveti si tu cum se vinde o masina tunata;-) Si da, daca era diesel erau mai multi interesati... |
E masina JAPONEZA FRATE!!!! daca m-ar fii intrebat cineva daca e diesel l-as fii scuipat!!! Faptul ca romanii sunt disperati dupa diesel spune tot despre Tara noastra draga!! ADICA UP!!!
|
da???????// eu am un ochios motorina si nu reusesc sa il dau si arata bine masina si merge la fel de bine asa caaaaaaaaaaaaaa
|
si inca un UP!!!:-P
|
sal. frumoasa masina. ai muncit mult si ai ajuns la stadiul in care vrei altceva. o alta provocare. in acelasi stadiu sunt si eu. am un astra g am muncit, am bagat bani din pasiune. acum cand sa il vand pentru o cauza MAI NOUA greu de tot. as a ca propun sa facem un club de fani tuning MADE IN ROMANIA......
|
il stiu :) daca vrei facem schimb pt o saptamana sa ne bucuram amandoi :lol: :lol: .eu nu ma stresez deloc ca daca nu o dau ma mai bag si mai serios in ea! oricum e de "apreciat" faptul ca in romania tuningul se rezuma la nfs si tokio drift! pt ca in viata reala DIESEL POWER rulez!:lol: asta e...multi useri pe forum,dar mai putine masini...
|
Quote:
|
marfa de masina man...
merita toti banii ;) |
amicule .. scuza-ma . .dar cati cai are aceasta sageata argintie ? trece macar de 100 ? adica sa nu si-o fure de la un logan diesel cu chip ...
|
1.8 16 V - eu zic ca are peste 100 CP :))
|
de ce..tu te-ai dat cu golfu tau diesel si ai muscat-o?
|
accept schimburi + - diferenta
|
si inca un up!
|
Ce tot ai cu dieselu' mah?! Ca daca ti-ar da cineva un BMW 320D la schimb nici n-ai mai sta pe ganduri:twisted: :arrow: asta tot in loc de "UP"!
|
Quote:
|
Quote:
Daca ma crezi, eu am vandut un BMW 320D din 2000 dupa 30 de minute dupa ce-l pusesem pe "Autovit";) Hmm..toata lumea cand aude de Nissan, de Mitsubishi si de Mazda fuge ca de dracu':twisted: |
asta asa este..ai dreptate..desi sunt recunoscute japonezele (mai putin la noi) pt cea mai ridicata fiabilitate...
|
sunt recunoscute si la noi de suficienta lume dar sunt mai scump de intretinut. eu din cate stiu piesele sunt mai scumpe si ajung mai greu pe la craiova de exemplu.
|
Sa stii ca nu sunt de parerea aceasta...sincer...eu nu ma plang de intretinerea grea din punct de vedere al neaccesibilitatii la piese! toate firmele aduc la comanda piese.Intr-adevar unele au preturi comice,in sensul ca exorbitant de mari,dar sa stii ca intretinerea masinii e undeva echivalenta cu cea a unei masini frantuzesti (cam pe acolo sunt preturile). Maine vine cineva dupa masina ;) sper sa facem miscarea :D
|
Stiu ca in craiova e mai nasol din punctu asta de vedere(cu comenzile la piese). Oricum masina e BESTIALA! Bafta la vanzare!
|
Quote:
Excluzand ca ai Nissan ,DACA ar fi sa faci un clamasament intre ,MAZDA.HONDA,TOYOTA SHI NISSAN ,care ar fi ordinea??.Oricum fiecare are ceva aparte shi numai cine a avut o japoneza stie ce inseamna aceasta pasiune,nu te mai lasi de ele...Iti doresc succes in vanzare... |
Quote:
noutate: Masina a mai primit semnale laterale kristal SK TUNING GERMANY si e incaltata cu gume noi noute de ieri incoace (FALKEN FK451 POWERED) :peace: |
vrei sa iti iei civic dupa ce o dai pe asta? ma intrebam asa ca daca o faci si pe aia ca pe asta avem si noi la ce sa ne clatim ochii :).
|
Up!!!!!!!!!!!!!!
|
sandrei te-am vazut nu demult prin cj.....ma ee super faina masina....km cat tea costat tot ce ai pus pe ea?mai mult de cat o dai ?:P :Dbafta la vanzare:)
|
Quote:
|
Price Update 10.500!
|
1 Attachment(s)
pret nou 9800 EUR!!! urgent sau variante
|
Frate te intreb si eu ca nu stiu cam cat consuma cazanul asta de dizelan ? :rolleyes2
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
- Copyright 2026 4Tuning