![]() |
Intrebare becuri pozitie
2 Attachment(s)
Salut, as avea o intrebare.. am pozitii in bara ( prima poza ) si becurile sunt d`alea cireasa, cu soclu metalic mai mare. Difera de modelele cu pozitie in far ( poza 2) care au soclu metalic dar mai mic.
Intrebarea mea e, dak gasesc bec cu leduri cu asemenea soclu ( mare ).. sau ce modificari trebuie aduse ca sa trec la becurile cu soclu mai mic. Va rog frumos dak se poate un sfat,ceva... |
Re: Intrebare becuri pozitie
In piese auto sigru gasesti eu chiar ieri am vast la mine aici leduri albe cum iti trebuie tie;)vreo 11 lei ii setul pozitie alba cu lupa.
|
Quote:
|
Quote:
Succes si bani ( setul de 2 buc este mai mult de 11 ron ) |
Quote:
|
VL 31 BOG sunt la mine eu am vazut in toate magazinele de piese auto.Si iti mai dau un sfat nu iti lua fara lupa adica sa fie drepte la capete nu rotunde ca alea rotunde vad unpic movaliu si nu se merita ca cei de la RAR te salta cand te vad;)Si nu ii mai mult de 30lei nici nu ajungi acolo;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Trebuie sa fac si eu o poza cu pozitiile aprinse seara sa vezi cum se vede led cu lupa;)
|
Nici o poza cu pozitiile noi sau inca nu ai cumparat;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Asteptam pozele sa vedem cum arata daca vrei sa faci asa;)
|
Quote:
|
Asteptam ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Eu inca nu am facut urmeaza dar pun poza cu ledul cum arata daca vrei sa iti cumperi
|
Quote:
|
Pun site ca poza alta nu gasesc http://alexbeagroup.bizoo.ro/vanzare...ie-alb-12v-w5w la mine soclu ii alb nu verde ca la astea dar exact;)
|
Quote:
|
Mie astea mi se par ca vad alb curat noaptea si ziua dupa mine am incercat si cele 50 lei si 30 lei dar vad cu tenta movalie in ele.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Pune o poza cu becul ca eu nu mai stiu al dacie ce si cum ca nu o mai am cam de mult timp astea is model W5W ledurile puse de mine;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning