![]() |
E36 - HellRot Cabrio.
It's my story .. :)
Toata pasiunea pentru BMW a inceput acum 3 ani cand am luat permisul de conducere.Nu eram decis ce masina sa-mi iau.Gandul meu era doar intre doua masini: vW Golf 3 si BMW seria 3 "Pisicuta" .Atat mi-a fost de ajuns sa "plimb" o pisica a unui prieten.Asa ca m-am incarcat cu multa rabdare si cu multe cafele in fata sa caut .. Pisici. :) Toate bune si frumoase,gasisem un 318 la Botosani din 93' (motorul cu aprindere pe delcou) m-am bucurat ca l-am luat cu bani putini si inmatriculat.Asta a fost avantajul maxim.Ceea ce nu ma avantaja era morotul.Nu-mi placea cum se aude si cum tragea,asa ca am dat-o.La ceva timp .. un prieten aduce tot un 318 din Germania din 95.Alta viata. :) Pisic plimbat de neamt.Doar 3 luni de zile am reusit sa o tin .. cat i-am pus numerele rosii,pt ca taxa era mare si nu-mi convenea.In schimb dupa cele doua pisici am gasi un Mercedes - Benz E200 Kompressor din 2000,la care am dat pisica la schimb *cea adusa din Germania* si o diferenta de bani.Ceea ce nu-mi convenea era ca aveam 19 ani si aveam o masina prea serioasa pentru anii mei .. asa ca venise vara.Imi doream o masina cabrio.Am gasit-o pe *Roscata* care m-am decis sa o tin pentru mine,chiar daca ar fi sa-mi iau masina pe care mi-o doresc mult.( un seria 5 cu motor 2.0 sau 2.3 benzina din 2003 ) :) *Bineinteles ca am schimbat toate consumabilele:ulei,filtru-ulei,filtru aer,filtru benzina,placute frana fata-spate,antigel iarna.bucse fata,rulmenti spate,curea alternator.* Detalii : An: 1995 Model: 318 *Webasto* Carburant: Benzina Transmisie: Automata *Modul sport* Dotari: *geamuri electrice. *oglinzi electrice incalzite heliomate. *ABS. *Air-Bag. *servo-directie. *folie fata - spate 30%. *led-uri pe pozitie. *muzica: stok. *CD-Mp3 Sony CDX-GT260. *jante. 1.Copy from M3 18" 2.fata: 16" spate: 17" Cam asta e pisica. :) Proiecte de viitor: Bara ///M fata,praguri ///M si un final BORLA sau REMUS. |
1 Attachment(s)
Asa arata masina cand am luat-o. :)
|
3 Attachment(s)
Asa arata asta vara cu jantele de 18* ...
|
Re: E36 - HellRot Cabrio.
Quote:
|
3 Attachment(s)
Si asa arata masina acum ... :)
Imi cer scuze pentru calitatea imaginilor si ca masina nu e spalata. |
@Just Say BoBo
... am sa ii fac poze la interior. Si asta vreau sa-i fac zilele astea.Sa foliez semnalele si triplele. MULTUMESC MULT DE APRECIERE SI DE SFAT. |
Mmmmm inca un Hellrot,foarte bine,arata bine masina,ingrijita si curatica dar totusi as opta pt alte jante(fara suparare)un M-pack si blana in pamant8)
|
Mersi mult.Kit-ul o sa vina in vara ..
Deocamdata mai tin seturi-le astea de jante .. Si cele pe 18" si astea de 17" cu buza. |
Suspensieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeee maaaaaaaaaaaaaaaaiiii jooooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaassăăăăăăăăăăăăăă ăăăăăăăăăăă:)). Claxonează daca ai înţeles mesajul:D.
|
@ Grasu XXL .
Am inteles. :D .Mersi mult de sfat. :) |
frumusica, dar nu mai bine arata cu jantele din primul rand de poze ?
|
@ vladigrec
Nu stiu ce sa zic.Mie imi plac mai mult astea cu buza .. negre. Parca da mai bine pe masina .. Tu zici de cele pe 18" nu? *replik ///M* |
dada, alea ///M dream sau cum se numesc
|
si eu zic ca aratau mai ibne cu primele jante.
Frumoasa masina ... schimba o data semnalele alea ca nu dau bine deloc pe masina |
schimba-le sau fa-le fumurii
|
Poze noi :)
3 Attachment(s)
... 2-3 poze mai recente. :)
|
frumoasa matza colegu succes la modificat si sa ai noroc la ea:-P
|
Frumoasa pisicuta.Dupa mine as fi lasat-o cu jantele de M.Arata mult mai bine!Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km cu ea.Asteptam modificari pe parcurs.
|
hehe ..frumoasa pisica emi :P
|
:)
MUltumesc tuturor pentru aprecieri .. :)
Masina primeste saptamana asta jantele pe 18" inapoi, invelite cu gume de iarna. :) Marius,ms bro .. Urmeaza sa fac poze si cu your ex' GOLF. |
frumos pisic...ai grija de el,noroc!!!
|
Frumoasa pisica sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara incidente.
|
arata mai bine cu jantele de M,dar e frumoasa si asa 8)
|
Salut ! Frumoasa pisicuta !
Nu te supara, ai luat-o cumva de la 2 batranei ? |
5 Attachment(s)
@Driv3r2003 : Multumesc Ady ... Daca vrei si ai placere,hai sa iesim cu ele la o poza intr-o zi,mai ales ca le sta foarte bine in zapada. :)
@bear_king : Multumesc mult. @DannyKid : Nu.Masina am luat-o de la un baiat care lucreaza pe un tir in toata Europa,parca Gaby il chema.Apropo .. Daca tot vreti .. Poze cu E-Class'ul. :) |
Recent am schimbat jantele pe masina .. si am pus gume de iarna Michelin 225/40/18.
Revin cu poze .. :) |
4 Attachment(s)
Si cum am zis .. revin cu niste poze,facute astazi.Imi cer scuze de claritate .. :P
|
Am gasit ceva interesant pe Youtube.Ce parere aveti despre .. https://www.youtube.com/watch?v=0JSMQk61xQ8
|
Quote:
Decat sa te chinui sa le faci, mai degraba iti iei altele gata facute!parerea mea! |
1 Attachment(s)
Salutare.Am o mica *nelamurire* in legatura cu butonul M.
Stiu ca e ceva in legatura cu modul de Iarna/Manual. Cum il pot utiliza?Mai precis cum pot schimba vitezele? (Stiu ca modelele mai noi au -/+.Asta nu are.) Va multumesc mult. |
1 Attachment(s)
Deci pot apasa butonul "M" ,apoi dau masina pe "D" - drive si fara sa mai fac nimic o sa-mi schimbe ea automat de la treapta 1 pana intr-a 3?? Sau ??!
|
4 Attachment(s)
Salutare! .. Revin si eu cu ceva poze noi.
Cum da caldura ma apuc de lucrat la masina. *ProJect* : - pragurile si aripa spate dreapta.(a aparut rugina ) - vopsire la culoarea masinii bara fata,praguri,bara spate. - proiectoare. - foliere : geamuri,triple,semnale,proiectoare . - inlaturare zgaraieturi de pe jante si vopsire . - dupa o iarna .. asa de grea,schimbare: bucse,rulmenti spate si telescoapele pe fata. Si cam atat deocamdata. Sper sa vina caldura cat mai repede sa ma pot apuca de treaba ca deja am inceput sa urasc cum (trancane si huruie) :) |
Quote:
Pe viitor sa ai trecut pe lista si un hardtop.Face toti banii!8) |
Imi recomandati .. sau mai bine zis,daca dau stop-urile si semnalele cu spray fumuriu transparent,lucios,mi-ar iesi bine?
A mai facut cineva treaba asta cu spray fumuriu transparent lucios? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pune niste poze sa vad cum ti-au iesit ..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:01. |
- Copyright 2026 4Tuning