![]() |
Renault 9 Alliance
Renault 9 alliance ( model american )
An fabricatie - 1987 Motor: - 1721cmc injectie multipunct provenit de pe un volvo 480 - Chip tuned +13hp/18nm - Filtru aer sport cu admisie custom de inox/filtru vacum simota - Presiune benzina marita - Pompa benzina de debit mare ( provine de pe un audi 2000cmc ) - Bujii Beru, fise originale renault - Evacuare cap coada fara intermediare doar toba finala cu 2 iesiri DTM style - Bara stabilizatoare inox custom - Placute frana Ferodo fata/spate - Directie reglata Exterior: - Bara fata/spate/praguri fibra de sticla customized - Priza aer capota activa - Jante BBS AL 15" J7,5 gume 195/45 - Stopuri albe custom - Vopsea 2 culori (alb glaciar/negru mat) - Suspensii sport custom-made - Neoane albastre sub praguri Interior: - Mocheta schimbata ( negru ) - Panouri usi custom - Ceasuri aditionale (presiune ulei/voltmetru), turometru digital - Ceasuri bord custom (alb/negru) - Neaone albastre sub scaune - Geamuri electrice fata - Inchidere centralizata + alarma - Presuri tabla AL Muzica: - Difuzoare hertz (4 buc) + 2 tweetere - head-unit pioneer deh 3600 - porbagaj/portiere antifonate - cabluri trase pt woofer/amp Probleme: planetara dreapta ( aia lunga ) bate si bordu ii crapat un pic intr'un colt, consola centrala tra "aranjata" asta daca nu o fac eu pana atunci. Info: 0744436919 sau prv. |
Re: Renault 9 Alliance
1 Attachment(s)
pretz 3200 E neg.
|
accept si schimburi cu masjini mai noi + dif
|
3000 E neg.
|
sa ai bafta la vanzare
|
ms ms :twisted:
Update: pretz 2900 Spatele refacut ( bara + modif eleron ) +4 jante tabla 13" cu gume de iarna + update la talon, everything legal! ( culoare + jante ) C'mon people! :twisted: |
1 Attachment(s)
si o poza mai recenta ...
am uitat sa specific ca mai am si piese pt ea, curea noua de distrib, o alta capota de porbagaj, alternator, ink 2 stopuri negre ... |
Accept schimburi cu masjini mai noi +dif din partea mea 8)
|
:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
|
bafta la vanzare....asta in loc de up ;)
|
2 Attachment(s)
update ... scaune sport recaro dintr'un gsi
|
care GSI????
|
pardon ... dacia 1300 CJ 06 CAL :))
|
2500 urgent !
|
upu up up up hai mah cumparati-o sau faceti un schimb:P:P
|
up up up up
|
sa fie si pe pagina asta ... 2500 URGENT!
|
ffff urgent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
ink nu e sigur ce se v-a intampla cu masina daca va trebuie sunati urgent!!!!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:50. |
- Copyright 2026 4Tuning