![]() |
Seat-ul meu
4 Attachment(s)
Seat Toledo, 2003, 1,6l, 16 valve, beniza
|
Re: Seat-ul meu
in afara de "muzica" nu am pus nimic pe el....niste idei pt un upgrade imi da si mie cineva
|
foarte frumoasa , sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea
niste jante pe 17 ar schimba mult pt inceput |
ma bucur ca iti place....cand am luat masina avea jante de tabla (f.urate) si ca sa nu raman cu alea am mai dat 200€ si mi le-a dat p'astea de aluminiu, sunt de 15,nu stiu daca m-am grabit sau nu...Si eu ma gandeam la unele de 17 sa stii(.In afara de factorul estetic...mai schimba si altceva niste roti mai mari)? Sa fac rost de bani si dau o fuga pana la Bucuresti sa vad ce gasesc..
|
Frumos sa stii k jantele pe 17 dau ff bine este unul in oradea apropea de mine cu jante 17 super fain ii sta!!! succes la tunat!!!;);):)
|
2 Attachment(s)
uite un model frumos pt S-urile noastre.eu zic ca arata destul de bine,dar plasa am sa o pun de plastic stil fagure ca la leon cupra.acum tot ce imi trebuie sunt BANII.sper sa ma apuc de el cat mai curand.bafta si succes la tunat8)
|
si mie imi place...dar cat costa???
|
cat iti papa ? seat`ul ?
|
momentan....nu stiu! oricum mai putin decat fosta dacie:)
|
nu consuma mult,e o masina pt buzunarul multor persoane.al meu in oras consuma 6,5 ,si afara 6.. consuma un pic mai mult ca am reprogramat centrala,iam dat inca 25 cai. dar este TDI,pe benzina nu stiu:lol:
|
Quote:
cauciucurile pirelli-104 buc. bara fata S.Leon Cupra R-240 pragurile-100 amandoua eleron -70 si bara pe spate ramane aceeasi da tre. modificata cam asta e exteriorul.la interior nu mam gandit inca ce sa fac in afara de piele si gps |
frumos seat sa il stapanesti sanatos ;)
|
Seat TDI - din ce an e Seat-ul tau si cat ai dat pe el???aaaa....ce dotari are?
|
am si eu problema....cand mi-am "tras" curent la statie,mi s-a resetat ceasul din bord...si acum imi arata aiurea...cum il potrivesc si eu???
|
la un atelier seat,vw sau audi,nu cred ca ai ce sa-i faci
|
poate cineva sa-mi arate si mie niste jante de 17 ,dar sa nu depaseasca 4-500€(setul)!?!?!?
|
1 Attachment(s)
uite aici ceva 90 buc;)
|
sunt interesante....modelul asta vrei sa-ti iei tu?unde se gasesc?
|
1 Attachment(s)
|
da dragut farul
da modelul asta de janta vreau sa-l iau,leam gasit la aurgi espa๑a aici in madrid |
e super misto farul....:D
|
Quote:
cat is farurile? |
145 € ,...nasol e ca sunt pe e-bay si nu prea am incredere
|
aha, ii naspa faza cu ebay sau alte siteuri de genu asta....cand dai 200-300 E sau chiar mai mult nu-ti prea vine sa risti. Cine stie ce iti vine in pachet :D
oricum mi se par destul de ieftine farurile, pe langa ce scoruri am vaz io |
nush da...angelEyes doar pe un BMW vad....la restul masinilor mi se pare kich
|
Quote:
|
seatul asta il cunosc foarte bine ...am avut placerea sa l alerg si eu putin:) si am ramas impresionat de a dreptu'.....e o bijuterie masinuta, astept si eu sa l vad cu jante de 17" si poate ceva pe la motoras....in rest la multe liniute si drifturi cu el!!!!!
|
nu cred ca vine kich dak masina e modificata,dak e de serie sar putea sa arate a caine.si eu as opta pt asa ceva dar deocamdata economisesc pt. exteriorul general.
|
1 Attachment(s)
...........dak e de serie s ar putea sa arate a caine...........:)):)am facut rost de curand de niste senzori de parcare,special pt seat..se merita sa-i pun sau sa imi iau ceva mai bun?!?!?!
|
eu am senzori de parcare pe Leon...dar nu stiu dak sunt special pt Seat!eu zic k e treaba buna cu senzorii....mai ales k are un "fund" mare masina...si te cam chinui sa dai cu spatele:)!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
varmiu sia pus pe cougar si nu ia luat special de la ford.la costat 150€(cu montare) si pe fata si pe spate 8 senzori.
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
stie cineva unde gasesc si eu asa ceva si cat costa???
|
se gaseste aproape la orice magazin de tuning(cred..:()...
|
iar rama aceea cromata.....am gasit-o pana intr-un milion.....prin apropierea academiei....:)
|
Quote:
|
Quote:
http://www.comenzi-auto.ro/produse/2...e_viteze_IMOLA cred k asta e....:D .. |
iar rama...pe
www.***************** |
| All times are GMT +2. The time now is 20:17. |
- Copyright 2026 4Tuning