Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Logan de IS (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/21569-logan-is.html)

WGF 05-08-06 23:38

Logan de IS

1 Attachment(s)
Ieri,sambata, 05.08.2006 am vazut un logan care m-a lasat cu gura cascata(avea nr de IS)
Am reusit sa ii fac doar o singura poza.
As dori,daca are cineva mai multe poze si cateva detalii despre el

p_vio46 05-08-06 23:46

Re: Logan de IS

am eu vreo 3 sau patru le-am facut saptamana trecuta in ct cand am fost la mare..:)

p_vio46 05-08-06 23:49

4 Attachment(s)
le-am facut in trafic ca tipu nu a vrut sa opreasca 1 minut.. a crezut ca vreaU sa ma iau de el..

p_vio46 05-08-06 23:52

arata bestial in realitate eu l-as vota ca fiind unul dintre cel mai reusite ca tuning alte poze nu mai am ca tipu o fugarea de zicei ca-i naste nevasta si tre sa ajunga la spital...:)

p_vio46 05-08-06 23:58

singurul lucru care-i mai trebuie acum sunt niste jenti ca in momentul in care l-am vazut avea niste capace de 2 lei din targ care stricau toata masina calitalea si unghiul pozelor nu e chiar stralucita pentru ca e greu sa sofezi si sa faci pe fotograful in acelas timp:)

WGF 06-08-06 00:01

da intradevar si ieri avea capace da oricum masina e sooper

WGF 06-08-06 00:03

da din fata are cineva poze?
ca in fata e putin cam nava spatiala
p_vio46 esti de acord cu mine?

siadimet 06-08-06 00:09

1 Attachment(s)
eu cand am inceput modificarile am pus prima data jantele

p_vio46 07-08-06 00:09

siadimet stiu ca dau bine pe masina jantele si te felicit pentru ce ai tu pe masina dar la ce drumuri avem noi te cam doare sufletul cand iei o groapa...WGF din fata nu am poze din simplu fapt ca eram singur in masina si omu conducea foarte tare de parca avea foc la talpi:) si e cam greu sa sofezi sa faci poze si sa iasa si bine, dar sa sti ca nu e chiar nava spatiala are o tenta de masina ***uristica mai degraba, pe mine personal m-a impresionat si cel mai interesant lucru e vopseaua care in poze nu se distinge foarte bine.

Vladutzzz_sv 07-08-06 00:34

Masina poate fi vazuta in Copou...in zona Time-Out

RaZv 07-08-06 04:22

Am vazut-o si eu prin Iasi si...nu e cine stie ce. Parerea mea. Se si vede ca nu e ceva de calitate. Un "tunar" adevarat nu si-ar lasa masina fara jante!

p_vio46 07-08-06 19:54

Razv nu cred ca poti spune ca nu e de calitate doar daca masina nu are jante de aliaj ci doar capace pote le-a comandat si tre sa le monteze sau poate nu are pe moment bani si de astea..

CRyS` 08-08-06 12:15

C`am de 2 lei!Sunt Loganuri mai frumoase ca acesta!.....!

p_vio46 08-08-06 14:31

in realitate arata mult mai bine decat in poze este adevarat gusturile nu se discuta si sunt si eu de parere ca niste jenti mai de doamne ajuta il vor schimba si mai mult

slip 10-08-06 15:10

masina o gasiti in galata... pe langa spitalul de recuperare ..printre blocuri.. pe langa semaforu ala... nou montat.. nu e cine stie ce masina.. faza e k s-au bagat multi bani in masina asta degeaba.. nu prea merita .. dar na ..banu lui... nu se discuta..
intr0o vreme am vazut k avea desfiintata grila fatza.. acuma am impresia k si-a pus-o la loc.. probabil i-a fiert apa :P
vopseaua e frumushik.. dar spatele e nasol tare.. mai ales pe laterale..
asta era doar o parere .. nu trebuie sa o ia nimeni in nume de rau..doamne fereshte :lol: :P
oricum ii doresc acelui proprietar de logan .. multa bafta si spor la treaba... poate face si alta masina... k l-am vazut de mai multe ori in service la mercedes .. eram si eu cu masina.. si banuiesc k acolo lucreaza,,, k se cunostea destul de bine cu aia de la mercedes..sau ford.. nush exact ce si cum..

va salut p toti... bafta
traiasca iashuu.. :P

p3rv3r5ul 15-08-06 10:37

am vazut si eu masina prin efproe nord(jud constanta) si la cateva zile a mai aparut una la 10m de asta, tunata in acelasi stil! cam aceeasi culoare aveau amandoua

BAD_MF 15-08-06 11:41

Fara suparare dar e penibila masina, in realitatea arata super nasoala.

lucianfr 17-08-06 23:21

nu cred ca e o masina frumoasa pt ca loganul din nastere nu e prea frumos!in mod normal geaba are spoilere, vopsea etc daca nu are nimic sub capota.cred ca orice tuning mai de doamne ajuta ar trebui sa inceapa de la motor(chiptuning,filtrusport,evacuare etc) si sa se finalizeze cu vopseaua asa afara-i vopsit gardul si inauntru leopardul...................

Sasha_z 17-08-06 23:22

intradevar este ffff frumos....precizand k este logan , arata kiar prea bine !!

lucianfr 17-08-06 23:29

nu sunt expert dar:dracovenia aia de sub spoilerul spare e o imitatie ieftina a rigierului evident pt alte masini,aripi pe spate umflate dar nu tu cauciucuri mai late(pe acolo il cam tine vintul),pragurile nu au nimic in comun cu scurgerea aerului(iar o frina)si cite si mai cite..mai bine o lasa cum a iesit din fabrica ca de stiti vorba aia:din rahat nu poti sa faci bici!

Tim 18-08-06 09:22

eu staim ke e a patronului de la caremil

Sasha_z 18-08-06 21:11

4 Attachment(s)
loganul asta cum vi se pare???

BAD_MF 18-08-06 21:20

Asta e ok (in afara de "mazgalitura" cu verde), deja sunt comune aceste kit-uri dar dau bine, iar jantele oz vopsite custom dau bine.

lucianfr 18-08-06 22:26

asta e lucrat mult mai bine(fara dungile alea) dar ma repet:astept sa vad ce pot motoarele ca altfel nu e tuning ci styling.

lucianfr 18-08-06 22:28

Quote:

Originally Posted by Tim
eu staim ke e a patronului de la caremil

patronul de la caremil nu umbla cu loganul

Tim 18-08-06 23:06

eu asa am auzit k asta ar fi a patronului de la caremil
acum kreva luni prin primavara loganu asta era tarcat tot cu culori din astea deschise ..mov albastru verde si erau km tot asa de deschise nuantzele

Tim 18-08-06 23:07

iar loganu asta bej e vechi in iasi il si vindea la un moment dat vroia vreo 9000 de E

eu 27-08-06 10:46

Quote:

Originally Posted by Tim (Post 524517)
eu asa am auzit k asta ar fi a patronului de la caremil
acum kreva luni prin primavara loganu asta era tarcat tot cu culori din astea deschise ..mov albastru verde si erau km tot asa de deschise nuantzele

Ala era alt Logan din cate stiu eu. Era al unui vopsitor de la Caremil...

Tim 29-08-06 13:47

...acum kteva zile am auzit kchiar este a vopsitorului sef de la caremil
masina aia arata penibil am obs k ar rupt si spoilaru spate
nu mai are un capac la roata :))

slip 29-08-06 18:14

macar de ii punea jante... k arata nasol fara... dar na.. fiecare cum ii place..

nu cred k are rost sa dezbatem a cui e masina.. e a unui om.. si asta conteaza..
masina conteaza nu omul.. .k apreciezi masina dupa cum arata..nu dupa omul pe care o detine..

ceva masini noi in iasi??
bafta

svz-19 09-10-06 21:03

sal all!! sa imi fac si eu o intrare lumea sper sa nu fie prea iesit din comun , dars a incep cu loganul din cartierul galata, sincer e o culoare nasola, si din cate am auzit aia a fost masina de 2000 si ceva de euro luata de la asigurare adik cine e sa se intepede dc de la asigurare sa isi dea seama restul nu mai zic, sincer ar parea mai frumusica daca ar pune niste jenti klumea si o vopsea de la mama ei,,si ala nu e patron de la caremil sau altceva e un vopsitor..o avut o dacie misto vopsita o data..infine Va multumes

slip 09-10-06 23:00

svz-19... cred k vb cam mult degeaba :D no offense..dar dak ai intrat aici..tre sa spui despre masina si atat.... nu cred k intereseaza pe cineva de unde o are si cat a dat pe ea..
si nici sa vb asa despre tipul care o are.. k e doar vopsitor.. vai de mine,, probabil tu esti doar somer..sau ceva...na.. nu am de unde sa stiu..dar asta nu inseamna k tre sa vb asa...

in orice caz.. gajiu merita respectu nostru .. macar aici pe forum.. pt lucrul care il face pt masina.. nu multi indraznesc asa ceva..
faza cu jantele.. eh..acolo ai dreptate ;) asa spuneam si eu ceva mai sus..

va salut pe toti ...
bafta

CRyS` 10-10-06 12:38

Apropo SVZ-19 ce bolid conduci?

svz-19 10-10-06 14:10

ma nu conteaza ce conduc yo,,,eu doar am spus o parere si am continuat o idee care altii se bateau pe ea adik ca unu zicea ca e patron ca altul nu stiu ce,si eu am zis ca amic de aici ca na poate se trezeste vreo unu sa o ia si sa isi poate vre tzxxx.Infine sory daca am deranjat pe cineva

slip 10-10-06 20:43

nu prea am inteles partea finala.. si aia cu tzxxxx :D ... ce ai vrut sa scrii de fapt ? :D :lol:

svz-19 10-10-06 20:46

tzxaxa "e""p"

All times are GMT +2. The time now is 05:13.

- Copyright 2026 4Tuning