![]() |
Original ///M wheels!
12 Attachment(s)
Daca tot observ ca s-au deschis topic-uri cu jante, am decis sa deschid si eu unul unde vreau ca fiecare, caruia ii plac jantele model ///M, sa posteze poze cu BMW-uri, mai ales de la noi din tara care au jante M originale!
Am sa incep prin a posta poze cu modelul preferat si anume M Double Spoke II: |
Re: Original ///M wheels!
19 Attachment(s)
M Double Spoke II part 2:
|
2 Attachment(s)
style 24 ///M;)
|
5 Attachment(s)
///M Contour:
PS:Frumos BMW-ul....se asorteaza perfect cu incaltamintea!8-) |
4 Attachment(s)
Pun si eu cateva poze,sunt mandru proprietar de jante de M oem e36:lol::rolleyes2
|
8 Attachment(s)
Frumos.Am admirat pisica pe topic.Inca odata felicitari pt ce a iesit!Mai pune poze cand ai....bineinteles sa fie cu jante tot OEM!;)
Cateva poze cu original ///M: (o poza si cu style 22 coupe-ul rosu) |
Am ceva in plan cu jantele...o sa iasa superb...vineri ma apuc de ele,pun poze pe topic dupa ce termin cu ele:D,inca o data mersi mersi si ne auzim pe topicul tau cand iti faci8)
|
Quote:
Cu mare placere postez pe amandoua asa ca asteptam! |
6 Attachment(s)
.........
|
2 Attachment(s)
Frumoase tare pozele.Mai ales ca jantele sunt impecabile si ies in evidenta!
Mai nainte am luat de pe net 2 poze frumoase cu Double Spoke II: |
2 Attachment(s)
///M Contour (coupe negru) + ///M Double Spoke I (sedan)
|
Quote:
Exceptional din toate punctele de vedere!!!!! |
Quote:
Seamana cu al tau.....cu o mica exceptie...al tau parca n-are spoiler M pe spate! |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Poze!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Poza:Double Spoke I
|
2 Attachment(s)
///M5 E39
|
M double spoke II sunt fenomenale !!!! More Photo PLS !!!
|
12 Attachment(s)
Inca o serie cum s-a cerut.Scuzati claritatea.Multe sunt mai vechi luate de pe forum de la bazar.So.......M Double Spoke II:
|
Astea sunt jantele pentru care mi-as lua e36 :X
Fenomenale ! |
5 Attachment(s)
M3 E36 cu jante style 39 si 24...tot nu stiu pe care sa le pastrez:sad:
|
E o decizie destul de grea sincer:lol::lol:.Eu as ramane in continuare pe double spoke II desi si forged arata crima!
|
Style 24 pe care le am eu sunt Polished...daca e sa gasesc un set Forged in stare buna cu siguranta l-as achizitiona!
|
Quote:
:-):-) |
Quote:
Eu inca le am la vanzare!:D |
Quote:
Aaa.....nu e vorba de asta maestre.Doar ca mi se pare cel mai reusit model pentru E36 ca si jante originale.Spre exemplu double Spoke II in sinea mea da bine atat pe coupe, sedan chiar si pe touring pe cand eu nu vad asezate la locul lor forged-urile pe sedan.Forged merge cel mai bine pe ceea ce detii tu si anume coupe.Stai linistit ca nu sunt genul de om care sa am ochelari de cal, doar ca in sinea mea alea le vad eu cele mai placute la ochi.Repet este parerea mea.Numa bene! |
SE ASTEAPTA SI DIN PARTEA ALTORA POZE INDIFERENT CA AVETI JANTELE PE MASINA DVS SAU NU, POSTATI POZE PENTRU CEI IN MASURA SA INTELEAGA ROSTUL JANTELOR ///M.SI NU DOAR DE E36, CI TOT CE INSEAMNA JANTE M, MODELUL PREFERAT!
|
Quote:
Am glumit, man...stiam ca iti place foarte mult modelul Double Spoke II!:D |
Quote:
Nu m-am suparat sef.Nu este nicio problema, nu e totul o serizotate pe forumul asta:D.Ai respectul meu pentru ceea ce faci in legatura cu M-ul.Succes in continuare pe tema asta, iar in privinta jantelor dupa ce am aruncat azi un ochi mai lung pe pozele cu al tau bolid, tin sa spun ca da mai bine pe forged.:-)Numa bene! |
Quote:
Ms mult! stiam eu ca nu o sa te superi...:D |
Quote:
:lol::lol:Cand e vorba de pasiune si te oameni cu care stii ca poti vorbi aceeasi limba maestre, nu exista niciodata suparare. |
2 Attachment(s)
M CROSS-SPOKE STYL.29...un alt model foarte frumos pt E36!:shock:
Nu prea am vazut la vanzare asa ceva... |
8 Attachment(s)
Frumoase rau.
Si de la mine:de pe cel alb, M Contour, iar de pe cel albastru stiu ca sunt Model E34 M5 insa nu stiu denumirea lor.Daca stie cineva denumirea sa se faca cunoscuta.So enjoy:-): |
26 Attachment(s)
UPDATE!ENJOY8):
|
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Stai linistit frate, nu profesionalismul conteaza:-).Topicul a fost facut pentru cei care cauta idei in privinta jantelor originale de ///M (sa vada cum aseaza pe masina indiferent ca e coupe sedan touring sau cabrio).Ingrijit si frumos IS tau.O aranjeaza bine un pachet M pe viitor!Jantele nu mai spun....superbe! |
Quote:
Nice pic bro'!8) |
1 Attachment(s)
Si eu cu Bmw-ul meu.
*Nu prea am vazut modelul asta de jante .. *Cum se incalzeste vremea .. le fac aurii. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:08. |
- Copyright 2026 4Tuning