![]() |
UFO Customs
19 Attachment(s)
Avem un sediu nou ... brand nou !!!
Aduc accesorii tuning pentru aproape orice model de auto Execut lucrari din fibra de sticla Custom (exterior/interior) Lucrari sisteme audio profesionale marca Digital Designs,Lightning audio, JVC,Vieta,Helix,Hifonics,Pioneer polish profesional jante cateva poze cu lucrari Ufo Customs alfa 156 -panouri custom ..underconstruction + bara fata bmw e36- haion tip CSL ,buza fata suplimentara bad boy -saxo vts laguna-bara fata ,praguri,bad boy astra f - bd boy,grila fara logo bara fata -ascona c |
Re: UFO Customs
Quote:
|
14 Attachment(s)
langa west city hotel. 0757709912 suna-ma si iti explic
poze cu jante polisate :borbet A,powertec,golf 5gti,,brock,bmw originale,Gotti,oz futura,RH |
Prin polish te referi la vopsire sau care e procedeul? Un pret pt buza la o janta pe 18" ?
|
9 Attachment(s)
polisez materialul
vopsirea e altceva.. se poate si vopsi sau polish+ lacuire..depinde de cerinte pune o poza sa vedem ce si cum.. sau hai cu o bucata pe la mine alte lucrari supernova.. merge la vopsit vento.. revenim cu poze clare |
4 Attachment(s)
o lucrare ufo customs8)
|
7 Attachment(s)
inca o lucrare ufo customs....
|
Lucrari faine, bravo!
Permite-mi o observatie cu bun simt... cuvantul "customs" inseamna cu totul altceva decat profilul firmei tale. |
cuvantul custom daca nu ma insel inseamna unicat ,nu?? nu zic ca toate lucrarile sunt custom
deoarece se mai fac si reparatii sau in functie de bani..sunt clienti care vor .."bara aceea" care am mai facut-o la cineva.. unii au pretentii altii nu la unele lucrari nu mai fac la fel si pun matritele la loc sigur . mersi oricum de observatie . P.S. nu am gasit alt nume sa imi placa |
Quote:
custom=(subst.) 1.obicei,vamă,tradiţie,datină,clientelă,uzanţă,rān duială,taxe , si inca cateva intelesuri = (adj) vamal, de comanda La tine putem lua intelesul de facut la comanda. P.s: unicat= unique |
Quote:
|
Quote:
|
liviutz.. mersi ..am inteles !!
|
Quote:
|
salut,te am sunat azi ,iti era inchis telu ,aveam un client cu un audi A3 an 2004 i trebuia sa i faci o bara fata de S3 ,i am dat nr tau,spor si bafta la noua locatie;)
|
Se pare ca aici nu poti lasa nici un comment ca esti atacat din toate partile.
Si, FAST&FURIOUS, nu vreau si nu stiu sa fac cu mainile mele ce face UFO cu mainile lui, deoarece stiu ca ce fac eu cu mainile mele nu isi doreste si nici nu stie UFO sa faca. Si daca iti deschizi ochii mai bine am si scris acolo la ce se refera "customs" in UFO customs, adica FACUT LA COMANDA. |
interesant subiect,..custom, cel putin pentru mine insemna facut/construit manual adica de la 0. Acum daca ajunge sa fie sau nu unicat depinde de inspiratie sau daca se repeta, cel putin in cazul masinilor.
all the best, sper ca am mai luminat subiectul |
agresor..mersi.. aveam ceva probleme cu telefonul..
smoke.. stii cat de bine se plateste un lucru Custom liviutz... inteleg unde ai vrut tu sa bati si ce ai vrut sa punctezi sper ca ne-am inteles |
Quote:
Numai bine! |
UFO CUSTOMS = VAMA OBIECTELOR ZBURATOARE NEIDENTIFICATE
no! amu ii bine? Sta Alex acolo la el la garaj si vamuieste ozn-uri. On Topic: Alex sa nu ma uiti cu bara aia. Bafta |
luni ne intalnim si iti arat ce idee am.:P
|
salut
mar interesa o toba sport...aveti asa ceva? cam la c preturi, toba +montaj, si un adaptor boxa de usa pt rover 45.....ms...astept un raspuns
|
Re: salut
1 Attachment(s)
cat mar costa sami polisezi buza la jantele aceste azeva la toate 4 is 9 j
|
raku ai pm
paul ...se poate ,ai pm :D |
10 Attachment(s)
CristianD hai pe la mine azi sau maine la meeting sa vezi bara:D
o toyoyta sypra cu bodykit de ferrari putine modificari la spate buza fata e36 |
6 Attachment(s)
dacia supernova bari+praguri
panouri de usa alfa 156 |
salut, buza aia e facuta pe bara normala sau de M ? daca e facuta pe bara normala cat ma costa sa-mi faci si mie ?
|
pe bara normala am facut-0
|
imi dai un pm cu pretul ?
|
Quote:
|
se poate face..am avut janta cu buza rupta..a indreptat-o apoi a sudat-o su apoi eu mi-am facut partea mea si nu se vede. oricum ar fi indicat sa o indrepti inainte
vladygrec. ...ai pm |
5 Attachment(s)
am si eu o un 316 compact;))...sta de ceva vreme pe dreapta.
DAR....curand, poate prea curand v-a iesi pe strada...cateva poze sa va facetzi o idee majoritatea modificarilor au fost facut de de UFO custums si de mine.... Las pozele sa descrie restu k eu nu ma pricep:)) culoarea finala va fi acel candy lime green |
7 Attachment(s)
inca o lucrare facuta la UFO Customs ;)
Ford Focus Kombi - prelungire bara fata, spate si praguri |
si dupa incidentul recent facem si haionul..nu???
|
Quote:
|
jante si suspensie neparat, las haion si eleoron.. i jeep masina ...
|
Quote:
|
are 16" cu 9j fata spate.. dar intrarea la adresa e cam imposibila.. si acum urmeaza 17 ca sa poate pune suspensii
|
ufo pune ma o poza doua cu bmw-ul lui plank ,,,,,
|
un 17 intra lejer.... nimic nu e inposibil! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:01. |
- Copyright 2026 4Tuning