![]() |
E36 - BMW
3 Attachment(s)
mi- am luat si eu o pisica ..nu prea zgarie :) e buna de zii cu zii e din 94 motor 1.8 ...
|
Re: bmw e36
Quote:
|
ms...da a fost la vanzare
|
Felicitari.Deci asta e achizitia.Frumos.Intr-adevar pentru distractie Manta de 2.5 si pentru relaxare un 1.8i.Sa iasa ceva frumos si din proiectul asta!Spor la tunarit si fara incidente!
|
da ms mult...sper sa nu apuc sa bag bani si in asta dar sigur ..odata imi vine si urc un motor de m :))
|
Atunci sa fie ///M pe viitor.:twisted::2gun::boxing::chainsaw:
PS:imi plac mult jantele |
Frumoasa masina !
Bafta cu ea ! |
frumoasa !jantele arata foarte bine desi nu ar strica un pic de tranteala:twisted:
|
bafta cu ea Zed-ule :D :D :D
sa te bucuri de ea :D |
bravo o alegere buna E36
sa te bucuri de ea si sa ai parte de ea... si de bani pentru ea |
Imi spui ce model sunt jantele?Stiam ca RH dar nu stiu de care.
|
ms .. jantele sunt brock b2 10j spate sa vad dak nu ating pe spate o las pe burta dak nu le schimb
|
jantele le dau la schimb cu altceva au j prea mare si nu pot sa o las mai pe burta si nu am chef sa ma apuc sa fac modificari ..jantele sunt pe 17
|
am eu tot Brock b2 dar pe 16 9j, lasata blana nu atinge in aripi, daca te intereseaza da-mi pm mai dau eu o diferenta :)
|
Re: E36 - BMW
ma mai gandesc esti si din severin e mai greu cu schimbu :)
|
Alt numar de inmatriculare nu ai gasit?
|
Quote:
Asa a cumparat masina , banuiesc ca urmeaza a fi schimbat . |
ce are nr asta? de numar nu pot sa merg cu masina :)))
|
Trage mai rau :))
|
:))) gata pun COX
|
Cred ca se refera la faptul ca fag e o prescurtare pentru un cuvant in engleza. :D
|
3 Attachment(s)
am schimbat jantele cu brock b6 9 j pe 16 o sa le pun cand o sa cobor masina ca se vad naspa asa...vreau si eu 2 arcuri sport pt spate
|
De-abia astept sa vad pozele cu jantele astea cu cu WMB lasat pe burta!:dribble:
|
am luat arcurile -60 maine o sa le pun
|
Frumoasa... sunt curios si eu cum arata cu arcurile si noile jante. Nu te supara ca zic dar eu a-si schimba numarul de inmatriculare ca nu a-si vrea sa fiu acostat:)). Oricum tie trebuie sa iti placa si sper ca nu te-ai suparat ca oricum faci ce vrei. bafta mai departe cu proiectu se pare ca iese ceva dragut.
|
Quote:
poti face o poza cu setul de arcuri?si un pret asa estimativ pentru cunostinta mea! |
deja sunt montate au costat 2 mil sunt fk ...o sa revin cu poze cand pun jantele ..referitor la numar nr ...sa lasam engleza suntem romani .
|
s-o stapanesti sanatos ma nene!!! Arata bine masina si jantele alea sunt destul de misto, asteptam poze cu ele montate! Spor!
|
5 Attachment(s)
poze ....
|
ohoo ce bine sta/arata asea joasa :D
|
Ce smecher arata pe burta.Arata intr-un mare fel acum
|
sunt curios cum ii sta cu jantele dar trebuie sa mai iau 2 anvelope sa vad unde gasesc niste 215 45 15
|
2 Attachment(s)
poze cu masina curata :d jantele dupa masina sunt de vanzare 7 mil
|
Quote:
De ce le vinzi?:sad: |
pai am brock b6 pe 9 j
|