Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Club Astra Bertone (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/21370-club-astra-bertone.html)

dany_let 02-08-06 10:41

Club Astra Bertone

cel mai bine e sa postam aici ...

dany_let 02-08-06 10:41

Re: Club astra bertone

vand eleronu de irmscher......

The Professor 02-08-06 18:37

Cand e intalnirea aia mult asteptata ca eu ma vad doar cu Dany din cand in cand si cu Mihai cu Bertone cabrio, dar mai multi cand ne adunam??

The Professor 03-08-06 17:21

Intalniri cluburi bertone din Franta!!
https://www.dailymotion.com/relevance...c-de-versaille
https://www.dailymotion.com/relevance..._6-petits-culs
https://www.dailymotion.com/relevance...ivee-a-bethune

dany_let 05-08-06 11:13

cand vreti voi facem intalnirea...s-au cam adunat niste bertoane...facem ceva interesant.

codrut 05-08-06 16:11

dany let, stai in baneasa langa erbas ?
eu vin maine chiar acolo unde e parcata bertonele ocru nr. de inmatriculare ... LET ?

florynu 05-08-06 18:18

Club astra bertone

baietii cu bertoanele .........
suntetzi din bucale ?
ca shi eu sunt de al vostru shi ash vrea sa vad o intalnire dar fazae ca eu sunt de la CJ !
sau daca putem posta pareri impresii , sfaturi shi alte cele ramanem shi la net ......
daca vreti numa !

dany_let 06-08-06 13:01

eu marti plec la mare o saptamana , si dupa aia sper sa ne intalnim cu totii si sa facem poze.

The Professor 08-08-06 22:38

Organizam si noi ceva weekendul asta???

Sere 28-08-06 11:38

Ma bag si eu ;) detin un Berton Cabrio motor mic 1.6 XEP mica mica dar ridica :P sunt din Constanta dar vin in Bucuresti sa dau restantele asa ca hai sa stabilim data aia

dany_let 28-08-06 12:07

daca vreti eu dumina merg la snagov cu niste prieteni sa filmam ceva , puteti sa veniti toti cei cu bertone va astept acolo sa discutam....

RA_2fast4u 24-09-06 16:38

salut baieti! sunt si eu fan bertone si sper ca in vreo 5 luni sa fiu si posesor :D
any wai intrebarea ea ar fi adresata celor care au varianta cabrio... se merita? adica in sensul ca este doar o masina de 3 luni (vara) sau rezista ok si iarna.... dar totusi cred ca asi prefera un copue....

TM-84-DMX 03-10-06 17:19

Daca iti raspunzi singur la intrebare dc mai intrebi!?

RA_2fast4u 03-10-06 22:43

Quote:

Originally Posted by TM-84-DMX (Post 573498)
Daca iti raspunzi singur la intrebare dc mai intrebi!?

nu imi raspund singur la intrebare! am intrebat posesorii de bertone cabrio daca aceasta masina este utilizabila nu doar pe timp de vara (desi ma indoiesc)... deoarece nu imi permit sa am cate o masina pentru fiecare anotimp ...

X-centric 04-10-06 10:13

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 573853)
nu imi raspund singur la intrebare! am intrebat posesorii de bertone cabrio daca aceasta masina este utilizabila nu doar pe timp de vara (desi ma indoiesc)... deoarece nu imi permit sa am cate o masina pentru fiecare anotimp ...

stai tu linijtit...are incalzire in scaune si e mai ermetica decat una normala,tot ce ii trebuie iarna sant jante + cauciucuri de iarna .Tie pt ca ejti gigi contra i ti recomand un logan sa l conduci cu incredere....

RA_2fast4u 04-10-06 21:58

Quote:

Originally Posted by X-centric (Post 574211)
Tie pt ca ejti gigi contra i ti recomand un logan sa l conduci cu incredere....

genial raspuns, mersi mult! esti foarte amabil si mai ales uau!! ce experienta ai pe forum si ce frumos iti faci intrarea! super!!!

rog un moderator sa stearga totul de la postul meu in joc aicea deoarece vad ca am deranjat foarte tare punand o intrebare (inofensiva zic eu ) (adica cum se comporte un bertone cabrio iarna)

imi cer scuze din nou pentru nesimtirea mea!:evil::evil::evil:

X-centric 04-10-06 22:28

eu am fost intotdeauna pe forumul asta doar ca nu ai jtiut tu.Scutejte ma de puritanismele astea si nu mai pune intrebari ignorante; daca n ai citit bine titlul este pt "posesori de astra bertone" nu pt "impresii generale" asupra masinii...

RA_2fast4u 04-10-06 22:45

Quote:

Originally Posted by X-centric (Post 575038)
eu am fost intotdeauna pe forumul asta doar ca nu ai jtiut tu.Scutejte ma de puritanismele astea si nu mai pune intrebari ignorante; daca n ai citit bine titlul este pt "posesori de astra bertone" nu pt "impresii generale" asupra masinii...

ma faci sa rad ;) daca nu stiai, puteai puteai pur si simplu sa nu raspunzi domnule atot cunoscator... e pcat sa stricam frumusetze de topic cu discutziile noastre fara rost ;) chiar nu inteleg dc te-ai bagat in seama sincer... nu aveai loc unde sa iti faci 2 posturi?? indiferent daca raspunzi sau nu mie imi e tot una deoarece eu aicea inchei discutia mea cu tine!

daca este cineva avizat si doritor sa raspunda la intrebare intr-un mod cat mai la subiect atuncea chiar il rog si ii multumesc, daca nu eu nu voi mai scrie pe acest topic ca vad ca deranjez ;)

The Professor 04-10-06 23:32

3 Attachment(s)
A mea e copue dar cabrio e la fel de buna, interesant ar fi sa gasesti un cabrio cu motor turbo!! Singura grija la cabrio e sa speli prelata cu o solutie speciala si mai ales daca o tii parcata in strada deaoarece intra praful in tesatura dar daca o ingrijesti nu ai nici o problema!!

The Professor 04-10-06 23:40

1 Attachment(s)
Pentru cei care iubesc!! :D
Zoom cu panoul din spate!!

dany_let 05-10-06 09:56

mooooooooooaaaaaaama nenorocitule ti-ai pus stergatorul ca la mine .....eu acum am vazut......:evil: :evil: :evil:

TM-84-DMX 06-10-06 23:47

@RA...:eu am avut Lupo semidecapotabil si crede-ma k toata lumea cand vedea trapa,primul lucru ziceau "pfoai ce fain ,vara ii super sa mergi cu ea deskisa " iar al doilea,EVERY FUCKING TIME,"dar dar cand ploua nu intra apa???";bah deci cum plm sa crezi asa ceva???Trapa aia se inkide ermetic ,nici intr-un vis urat nu mam gandit k ar fi putut intra apa pe akolo,nici macar curent de aer rece in timpul mersului!

RA_2fast4u 07-10-06 11:46

Quote:

Originally Posted by TM-84-DMX (Post 577648)
@RA...:eu am avut Lupo semidecapotabil si crede-ma k toata lumea cand vedea trapa,primul lucru ziceau "pfoai ce fain ,vara ii super sa mergi cu ea deskisa " iar al doilea,EVERY FUCKING TIME,"dar dar cand ploua nu intra apa???";bah deci cum plm sa crezi asa ceva???Trapa aia se inkide ermetic ,nici intr-un vis urat nu mam gandit k ar fi putut intra apa pe akolo,nici macar curent de aer rece in timpul mersului!

loool nici nu m-am gandit la asa ceva :)) e absurd sa zici ca ploua in ea =)) eu ma gandeam la faptul ca totusi e o decapotabila... e o maina gandita pentru timpuri calde... ma gandeam ca totusi fiind din panza pot aparea probleme iarna(nu infiltratii de apa) ... sunt multe chestii care pot aparea ... si ori cum vroiam sa ma asigur si sa stiu daca pot sa iau in calcul si posibilitatea unei decapotabile... asta daca o sa am fondurile necesare...

multumesc mult celor care mi-au raspuns ;)

Caius TM 05-11-06 22:55

se mai fac intalniri din clubu bertone?!

adibose 19-12-06 09:34

da ce s-au facut vreodata? poate la vara..

florynu 24-12-06 19:26

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 578054)
loool nici nu m-am gandit la asa ceva :)) e absurd sa zici ca ploua in ea =)) eu ma gandeam la faptul ca totusi e o decapotabila... e o maina gandita pentru timpuri calde... ma gandeam ca totusi fiind din panza pot aparea probleme iarna(nu infiltratii de apa) ... sunt multe chestii care pot aparea ... si ori cum vroiam sa ma asigur si sa stiu daca pot sa iau in calcul si posibilitatea unei decapotabile... asta daca o sa am fondurile necesare...

multumesc mult celor care mi-au raspuns ;)

so..........
tot ce se poate infiltra in prelata unui cabrio este un cutzit sau o brishca , ceea ce unii au shi patzit .(aviz mie )
deci daca ajungi la un bertone cabrio FA_TZI CASCO ca trebe neaparat in rest e o mashina fantastica . jur
eu sunt foarte , da foarte multzumit de ea
ca exemplu ......: cu suspensiile de fabrica shi cu rotzi 225 /45 / 17 cobor piatra craiului ca un kart shi trag de volan la maxim fara nici un gand
e suuuuuuuuuper
in rost
bafta shi avetzi grija la cutzite ca eu nu am avut

Sere 10-01-07 23:33

acelasi lucru l-am patit si eu cu a mea tot la fel... au bagat nenorocitii cutitu in ea... acuma ce sa zic noroc cu casco dar pacat cu service-u din Cta ca au chemat alt posesor de bertone cabrio ca sa vada cum e prinsa prelata ca sa pot sa o schimb si eu asa ca ......mare atentie cand o schimbi ca de traim in RO si asta ne manaca tot TImpu ;) :D

bertone77 14-01-07 00:45

Sal! am si eu un Bertone de 200cp z20let - argintiu, de o luna si ceva. de fapt mi l-am facut cadou de ziua mea, in nov. Mi se pare super ideea cu ... Clubul Astra Bertone.
As vrea si eu niste pareri de la posesori... Eu l-am cumparat pur si simplu. Mi-a placut la nebunie. Sper sa nu ma dezamageasca. N-a fost tocmai un chilipir...

bertonelu 03-02-07 19:06

salut
am si eu un astra bertone mai mic de 125CP da oricum masina e misto o am din august 2006 masina merge super si daca o vind tot un bertone imi iau8)
ce vreau sa va intreb :
unde pot sa-i fac chiptunning?
la citi cai ajunge
si cit va consuma dupa aia
si cit costa?:D

VFFtuning 28-03-07 19:51

Mai Baieti Vad Din Ce In Ce Mai Multe 'bertoane' Pe Strzile Din Bucuresti Dar Pe Aici Pe La Club Bate Vantul....ce Ati Facut Le Ati Vandut?......ce Ziceti De 1 Mai Facem O Deplasare Impreuna La Mare???organizamceva 'organizat'?

The Professor 28-03-07 21:17

Cum sa mergem la mare daca nu ne-am intalnit decat de 2 ori si abia a doua oara am fost 3 :)))), faza e ca noi ne intanim dar asa cam 2 maxim. Pe net vorbim mai multi , am fi cam 8 maxim (la mine in lista de msg :D) sa zic dar de intalnit sufletul!
Cel mai bine ar fi sa folosim yahoo msg pentru a tine o legatura cat de cat in timp real. Propun sa va postati adresele de msg aici pentru a pune la punct amanuntele unei intalniri organizate. Adresa mea de msg (adica a prietenei mele :D): "iionela2005"

platon911 28-03-07 23:18

Quote:

Originally Posted by florynu (Post 673753)
so..........
tot ce se poate infiltra in prelata unui cabrio este un cutzit sau o brishca , ceea ce unii au shi patzit .(aviz mie )
deci daca ajungi la un bertone cabrio FA_TZI CASCO ca trebe neaparat in rest e o mashina fantastica . jur
eu sunt foarte , da foarte multzumit de ea
ca exemplu ......: cu suspensiile de fabrica shi cu rotzi 225 /45 / 17 cobor piatra craiului ca un kart shi trag de volan la maxim fara nici un gand
e suuuuuuuuuper
in rost
bafta shi avetzi grija la cutzite ca eu nu am avut

salut......stateam si ma gandeam la necazul vostru cu bagatul cutitului....eu am Astra G,deci nu ma pot pronunta aiurea ptr Bertone dar am auzit k exista un HARDTOP si te scapa de belea.....cred k arata si mai mijto cu ala...salut:D

VFFtuning 29-03-07 18:56

ID-UL MEU ESTE VFFtuning.....

gabimelc 18-04-07 02:17

pe cand o inalnire a bertonistilor?! :D ma bag si eu!

apropo unde as putea gasi niste faruri cu angel eyes pt bertone? vreau ceva frumos nu plastice mizerabile.

gabimelc 18-04-07 02:34

a si de niste pleoape as fi interesat

florynu 19-04-07 18:56

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 822775)
salut......stateam si ma gandeam la necazul vostru cu bagatul cutitului....eu am Astra G,deci nu ma pot pronunta aiurea ptr Bertone dar am auzit k exista un HARDTOP si te scapa de belea.....cred k arata si mai mijto cu ala...salut:D

stai linishtit ca daca exista hardtop sigur auzeam de el shi mai mult ca sigur il aveam !
important e ca am textila noua shi e mai bine decat inainte !
sacrificiile nu se mai spun

RA_2fast4u 25-04-07 21:46

Quote:

Originally Posted by florynu (Post 860576)
stai linishtit ca daca exista hardtop sigur auzeam de el shi mai mult ca sigur il aveam !
important e ca am textila noua shi e mai bine decat inainte !
sacrificiile nu se mai spun

ce croame ti-ai tras pe ea ma... in cat te-a scos textila? si cum ai trecut cu ea prin iarna? ai avut ceva probleme cu ea, de orice fel, aiai exceptad oameni dornici de a te ajuta cu aerisirea ...

p.s. ce motor ai pe ea? 2.2-u?

florynu 30-04-07 18:25

3 Attachment(s)
textila am facuto la un tip din oradea cu material original de la opel shi am ieshit cu ea in 1000eu
jantele croame pe 17 super super.......pun poza
iarna nu-i ca vara....insa in bertone cabrioit`s the same
adica nu e nici o diferentza
nu e fig
nu ploua nu ninge
e lejer
am motor de avion cu reactzie ...................1.6 16v

ViRgO 07-05-07 14:27

Salut,
ma ajuta si pe mine cineva cu o informatie? Vreau sa imi iau Bertone Turbo da nu stiu cu motoru asta ce Euro e. Poate sa ma ajute cineva? Am auzit ca toate motoarele Z20LET sunt Euro4. Asa e?
Mersi!

VFFtuning 08-05-07 19:50

ce mai faceti bertonistilor??? auziti ce ulei de motor imi recomandati pentru motorul Z 20 LET???

All times are GMT +2. The time now is 11:13.

- Copyright 2026 4Tuning