![]() |
Club Astra Bertone
cel mai bine e sa postam aici ...
|
Re: Club astra bertone
vand eleronu de irmscher......
|
Cand e intalnirea aia mult asteptata ca eu ma vad doar cu Dany din cand in cand si cu Mihai cu Bertone cabrio, dar mai multi cand ne adunam??
|
Intalniri cluburi bertone din Franta!!
https://www.dailymotion.com/relevance...c-de-versaille https://www.dailymotion.com/relevance..._6-petits-culs https://www.dailymotion.com/relevance...ivee-a-bethune |
cand vreti voi facem intalnirea...s-au cam adunat niste bertoane...facem ceva interesant.
|
dany let, stai in baneasa langa erbas ?
eu vin maine chiar acolo unde e parcata bertonele ocru nr. de inmatriculare ... LET ? |
Club astra bertone
baietii cu bertoanele .........
suntetzi din bucale ? ca shi eu sunt de al vostru shi ash vrea sa vad o intalnire dar fazae ca eu sunt de la CJ ! sau daca putem posta pareri impresii , sfaturi shi alte cele ramanem shi la net ...... daca vreti numa ! |
eu marti plec la mare o saptamana , si dupa aia sper sa ne intalnim cu totii si sa facem poze.
|
Organizam si noi ceva weekendul asta???
|
Ma bag si eu ;) detin un Berton Cabrio motor mic 1.6 XEP mica mica dar ridica :P sunt din Constanta dar vin in Bucuresti sa dau restantele asa ca hai sa stabilim data aia
|
daca vreti eu dumina merg la snagov cu niste prieteni sa filmam ceva , puteti sa veniti toti cei cu bertone va astept acolo sa discutam....
|
salut baieti! sunt si eu fan bertone si sper ca in vreo 5 luni sa fiu si posesor :D
any wai intrebarea ea ar fi adresata celor care au varianta cabrio... se merita? adica in sensul ca este doar o masina de 3 luni (vara) sau rezista ok si iarna.... dar totusi cred ca asi prefera un copue.... |
Daca iti raspunzi singur la intrebare dc mai intrebi!?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
rog un moderator sa stearga totul de la postul meu in joc aicea deoarece vad ca am deranjat foarte tare punand o intrebare (inofensiva zic eu ) (adica cum se comporte un bertone cabrio iarna) imi cer scuze din nou pentru nesimtirea mea!:evil::evil::evil: |
eu am fost intotdeauna pe forumul asta doar ca nu ai jtiut tu.Scutejte ma de puritanismele astea si nu mai pune intrebari ignorante; daca n ai citit bine titlul este pt "posesori de astra bertone" nu pt "impresii generale" asupra masinii...
|
Quote:
daca este cineva avizat si doritor sa raspunda la intrebare intr-un mod cat mai la subiect atuncea chiar il rog si ii multumesc, daca nu eu nu voi mai scrie pe acest topic ca vad ca deranjez ;) |
3 Attachment(s)
A mea e copue dar cabrio e la fel de buna, interesant ar fi sa gasesti un cabrio cu motor turbo!! Singura grija la cabrio e sa speli prelata cu o solutie speciala si mai ales daca o tii parcata in strada deaoarece intra praful in tesatura dar daca o ingrijesti nu ai nici o problema!!
|
1 Attachment(s)
Pentru cei care iubesc!! :D
Zoom cu panoul din spate!! |
mooooooooooaaaaaaama nenorocitule ti-ai pus stergatorul ca la mine .....eu acum am vazut......:evil: :evil: :evil:
|
@RA...:eu am avut Lupo semidecapotabil si crede-ma k toata lumea cand vedea trapa,primul lucru ziceau "pfoai ce fain ,vara ii super sa mergi cu ea deskisa " iar al doilea,EVERY FUCKING TIME,"dar dar cand ploua nu intra apa???";bah deci cum plm sa crezi asa ceva???Trapa aia se inkide ermetic ,nici intr-un vis urat nu mam gandit k ar fi putut intra apa pe akolo,nici macar curent de aer rece in timpul mersului!
|
Quote:
multumesc mult celor care mi-au raspuns ;) |
se mai fac intalniri din clubu bertone?!
|
da ce s-au facut vreodata? poate la vara..
|
Quote:
tot ce se poate infiltra in prelata unui cabrio este un cutzit sau o brishca , ceea ce unii au shi patzit .(aviz mie ) deci daca ajungi la un bertone cabrio FA_TZI CASCO ca trebe neaparat in rest e o mashina fantastica . jur eu sunt foarte , da foarte multzumit de ea ca exemplu ......: cu suspensiile de fabrica shi cu rotzi 225 /45 / 17 cobor piatra craiului ca un kart shi trag de volan la maxim fara nici un gand e suuuuuuuuuper in rost bafta shi avetzi grija la cutzite ca eu nu am avut |
acelasi lucru l-am patit si eu cu a mea tot la fel... au bagat nenorocitii cutitu in ea... acuma ce sa zic noroc cu casco dar pacat cu service-u din Cta ca au chemat alt posesor de bertone cabrio ca sa vada cum e prinsa prelata ca sa pot sa o schimb si eu asa ca ......mare atentie cand o schimbi ca de traim in RO si asta ne manaca tot TImpu ;) :D
|
Sal! am si eu un Bertone de 200cp z20let - argintiu, de o luna si ceva. de fapt mi l-am facut cadou de ziua mea, in nov. Mi se pare super ideea cu ... Clubul Astra Bertone.
As vrea si eu niste pareri de la posesori... Eu l-am cumparat pur si simplu. Mi-a placut la nebunie. Sper sa nu ma dezamageasca. N-a fost tocmai un chilipir... |
salut
am si eu un astra bertone mai mic de 125CP da oricum masina e misto o am din august 2006 masina merge super si daca o vind tot un bertone imi iau8) ce vreau sa va intreb : unde pot sa-i fac chiptunning? la citi cai ajunge si cit va consuma dupa aia si cit costa?:D |
Mai Baieti Vad Din Ce In Ce Mai Multe 'bertoane' Pe Strzile Din Bucuresti Dar Pe Aici Pe La Club Bate Vantul....ce Ati Facut Le Ati Vandut?......ce Ziceti De 1 Mai Facem O Deplasare Impreuna La Mare???organizamceva 'organizat'?
|
Cum sa mergem la mare daca nu ne-am intalnit decat de 2 ori si abia a doua oara am fost 3 :)))), faza e ca noi ne intanim dar asa cam 2 maxim. Pe net vorbim mai multi , am fi cam 8 maxim (la mine in lista de msg :D) sa zic dar de intalnit sufletul!
Cel mai bine ar fi sa folosim yahoo msg pentru a tine o legatura cat de cat in timp real. Propun sa va postati adresele de msg aici pentru a pune la punct amanuntele unei intalniri organizate. Adresa mea de msg (adica a prietenei mele :D): "iionela2005" |
Quote:
|
ID-UL MEU ESTE VFFtuning.....
|
pe cand o inalnire a bertonistilor?! :D ma bag si eu!
apropo unde as putea gasi niste faruri cu angel eyes pt bertone? vreau ceva frumos nu plastice mizerabile. |
a si de niste pleoape as fi interesat
|
Quote:
important e ca am textila noua shi e mai bine decat inainte ! sacrificiile nu se mai spun |
Quote:
p.s. ce motor ai pe ea? 2.2-u? |
3 Attachment(s)
textila am facuto la un tip din oradea cu material original de la opel shi am ieshit cu ea in 1000eu
jantele croame pe 17 super super.......pun poza iarna nu-i ca vara....insa in bertone cabrioit`s the same adica nu e nici o diferentza nu e fig nu ploua nu ninge e lejer am motor de avion cu reactzie ...................1.6 16v |
Salut,
ma ajuta si pe mine cineva cu o informatie? Vreau sa imi iau Bertone Turbo da nu stiu cu motoru asta ce Euro e. Poate sa ma ajute cineva? Am auzit ca toate motoarele Z20LET sunt Euro4. Asa e? Mersi! |
ce mai faceti bertonistilor??? auziti ce ulei de motor imi recomandati pentru motorul Z 20 LET???
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:13. |
- Copyright 2026 4Tuning