Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia MRU revine (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/213693-dacia-mru-revine.html)

kreasta_style 11-10-10 20:43

Dacia MRU revine

8 Attachment(s)
Va salut....de la inceput vreau sa va spun ca masina nu e facuta de mn...este facuta de marius(baiatul de la care am cumparat-o)....a reusit sa faca ceva extraordinar din aceasta daciutza....o sa va las si cateva poze sa o vedetzi(cei care nu au vazut o pana akum:D)...

Auras 26 11-10-10 20:50

Re: Dacia MRU revine

frumoasa masina :shock: , cu cat ai luat`o ?

kreasta_style 11-10-10 20:56

Quote:

Originally Posted by Auras 26 (Post 3720105)
frumoasa masina :shock: , cu cat ai luat`o ?

28 mil(fara asigurare):D

Auras 26 11-10-10 20:58

ceva poze/detalii despre motor , interior.... :D

razvaneluu 11-10-10 21:02

prin ce cartier stai man ?

alex3faq 11-10-10 21:22

arata nemaipomenti d bine ... sa ai grija de ea!

kreasta_style 11-10-10 21:25

Quote:

Originally Posted by Auras 26 (Post 3720138)
ceva poze/detalii despre motor , interior.... :D

pai are motorul de 1.6 de nova dublucorp,pozele momentan doar pe astea le am...si la interior are scaune din piele recaro,in curand mai multe poze

Quote:

Originally Posted by razvaneluu (Post 3720152)
prin ce cartier stai man ?

salut...ferentari...baciului

Quote:

Originally Posted by alex3faq (Post 3720223)
arata nemaipomenti d bine ... sa ai grija de ea!

ms frumos...

SOLENZAXJG 11-10-10 21:28

Bravo omule ai mai salvat poate o dacie de fierul vechii sau cuponul ruginiti.Bravo;)

kreasta_style 11-10-10 21:36

Quote:

Originally Posted by SOLENZAXJG (Post 3720252)
Bravo omule ai mai salvat poate o dacie de fierul vechii sau cuponul ruginiti.Bravo;)

ms ms....mai sunt niste banutzi de bagat in ea....usor usor o facem....k din pacate akum vreo 3 saptamani mi s a rupt lonjeronul(l am facut imediat urmatoarea zii:D)

Auras 26 11-10-10 21:46

ce mai ai de gand sa-i mai faci ? :lol:

b08ygs 11-10-10 21:49

Deci masina asta nu a murit:-P Frumoasa foc masinuta, facuta cu simt de raspundere si multa atentie

Ai grija de ea si hai cu poze mai in detaliu;)

Bafta!

bolidu' 11-10-10 21:56

Deci sa intelegem ca pe afara a fost vopsit gardul cum s-ar spune si pe dedesupt vai mama ei...urat sa faci o masina doar de ochii lumii si sub ea sa fie The Flinstones!Oricum ma bucur ca nu a ajuns la fiare vechi si ca cineva se bucura de ea mai departe!Succes.:D

sandor406 12-10-10 08:21

frumoasa achizitie kreasta!;) chiar nu stiam, bine ca mi-ai trimi pm!:) felicitari!:) si ai grija de ea, si si de cealalta masinuta!:) salut!

kreasta_style 12-10-10 17:05

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 3720370)
Deci sa intelegem ca pe afara a fost vopsit gardul cum s-ar spune si pe dedesupt vai mama ei...urat sa faci o masina doar de ochii lumii si sub ea sa fie The Flinstones!Oricum ma bucur ca nu a ajuns la fiare vechi si ca cineva se bucura de ea mai departe!Succes.:D

nu am zis asta....doar ca am avut cateva probleme cu ea gen lonjeronul...planetarele si etc....adik baiatul de la care am luat o chiar a avut grija de ea...doar ca mi a zis ca un an de zile masina a cam stat pe loc....

kreasta_style 12-10-10 17:06

Quote:

Originally Posted by sandor406 (Post 3720947)
frumoasa achizitie kreasta!;) chiar nu stiam, bine ca mi-ai trimi pm!:) felicitari!:) si ai grija de ea, si si de cealalta masinuta!:) salut!

sal...din pacate cealalta masinutza numai este:(

HR-05-MHF 12-10-10 18:22

Foarte frumoasa masina!:-)

SOLENZAXJG 12-10-10 18:27

Pune mai multe poze sa vedem masina;)

NXdev 12-10-10 19:19

Foarte bine ca ai luat masina si te apuci de restaurare.Cum au spus si baietii...bine ca nu a ajuns la fiare vechi, este o dacie dupa care multa lume intoarce capul.Am avut ocazia sa vad si eu masina prin berceni-resita si arata bine :shock:.Succes cu ea.

Thomas Everywhere 12-10-10 19:26

frumoasa rau masina...da o tenta de muscle car. Daca nu are probleme cu rugina si alte parti ale caroseriei grave, apucate de ea si fa-o si intretine-o :D felicitari ptr achizitie si multi km fara probleme:D

kreasta_style 12-10-10 21:27

va multumesc la totzi...nu am probleme grave cu ea....ce as vrea sa va intreb...masina este foarte lasata....si nu e problema dak sunt mai multe persoane in ea ca are amortizoarele intarite si 4 arcuri pe spate dar cand iau gropi...gropitze....liniile de tranvai....se aude ceva pe spate cum ar lovii direct in caroserie(indiferent dak sunt persoane in spate sau nu).....trebuie sa iau linia de tranvai foarte foarte incet ca sa nu se aude...are cineva idee de la ce se aude cum ar lovii amortizorul direct in caroserie....sau chiar asta se intampla...o rezolvare ceva?

NXdev 12-10-10 21:32

Probabil numai ai acea flansa de cauciuc deasupra arcului.

sandor406 13-10-10 09:42

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3722686)
Probabil numai ai acea flansa de cauciuc deasupra arcului.

da, mai mult ca sigur! zici ca ai 4 arcuri pe spate?deci 2 de alea mari si 2 mai mici, suplimentare?ce vin pe punte puse sau in arcul mare? in primul rand vezi sa aiba arcurile alea mari, trase pe fiecare capat un furtun de cauciuc! ca dak or fost taiete mai mult ca sigur ca alea nu sor mai pus inapoi! iar dak nus alea problema, atunci vezi ca arcurile alea mici, sa fie montate bine!pt ac dak nus montate bine, ating arcurile alea mari, la greutate!cam asta ar fi!:) in rest, bafta la ea! si ai dat injectata?:( acu numai masina asta o ai?:( pacat de aia!salut!

bib_andrey 13-10-10 16:33

Am vazut mai devreme masina..erai si u langa o spalatorie parca..arata bne..bft cu ea !

andreigame 13-10-10 17:14

man eu stau pe toporasi la sina...poate treci si ne vdm prin zona.... sa vad si eu mai bine titiul :D

kreasta_style 13-10-10 20:49

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 3724426)
Am vazut mai devreme masina..erai si u langa o spalatorie parca..arata bne..bft cu ea !

unde ai vazut o?in ce zona?

kreasta_style 13-10-10 20:50

Quote:

Originally Posted by andreigame (Post 3724489)
man eu stau pe toporasi la sina...poate treci si ne vdm prin zona.... sa vad si eu mai bine titiul :D

pai ori ne vedem vineri la carol...ori nush...ca eu sunt cam ocupat cu munca....

bib_andrey 13-10-10 21:02

Erai pe la cutitul de argint..asa se numeste pe acolo park..am trecut eu cu un baiat...atunci am iesit de la scoala..era un baiat inauntru si cativa pe langa masina..si langa masina ta mai era un bmw..la poarta acolo..cred k era o spalatorie..

NightClubRacer 13-10-10 21:08

s-o stapanesti sanatos si fara incidente! Oricum nu inteleg de ce uni comenteaza de masina, mai ales nenea bolidu, daca habar nare de masina. Inainte sa comentezi ceva, vezi sa ai si tu argumente solide...Marius aka Nils a avut mare grija de masina si a facut-o cum trebuie la tabla, numai zic ca a vopsit-o de cateva ori, si nu s-a lasat pana nu a iesit bec. Poate ca mai are cateva lufturi etc, dar e normal ca e dacie...Oricum ai luat o masina buna, la un pret bun cu multe modificari. bafta!

DaII 13-10-10 21:22

si eu am avut aceeasi problema cu arcurile pe spate la orice dambulet se auzea fier pe fier dar nu pusesem furtun pe arc..dupa ce am pus a fost OK..Bafta cu masina in continuare,sa o stapanesti sanatos si fara incidente!!

bolidu' 13-10-10 21:37

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3725137)
s-o stapanesti sanatos si fara incidente! Oricum nu inteleg de ce uni comenteaza de masina, mai ales nenea bolidu, daca habar nare de masina. Inainte sa comentezi ceva, vezi sa ai si tu argumente solide...Marius aka Nils a avut mare grija de masina si a facut-o cum trebuie la tabla, numai zic ca a vopsit-o de cateva ori, si nu s-a lasat pana nu a iesit bec. Poate ca mai are cateva lufturi etc, dar e normal ca e dacie...Oricum ai luat o masina buna, la un pret bun cu multe modificari. bafta!

Un lonjeron care a trebuit inlocuit tie iti suna a masina boboc?mie nu..cand ea pe afara arata foarte bine.daca tot s-a depus efotul sa o faca bec pe afara trebuia facuta si pe dedesupt daca tot s-a facut treaba.la asta m-am referit....

NightClubRacer 13-10-10 21:46

nu e vina lui ca tinichigiul a facut o treaba proasta la aspectu asta...ca el e doar vopsitor ;) si in plus e normal ca la o dacie sa cedeze ceva cand o lasi jos...am avut destule si dupa un timp cedeaza usor pe ici pe colo :rolleyes2 nu are rost sa o dam in polemici inutile, dar vroiam sa subliniez faptu ca nu e vina lu marius, mai ales ca el nu face lucruri la misto. ;)

Sirius 13-10-10 22:45

vii la braila sambata?

kreasta_style 14-10-10 16:32

din pacate nu pot sa vin la braila....si inca o data o mai zic baiatul de la care am luat o intr-adevar a avut mare grija de ea....si cand am stabilit pretzul final de abia a putut sa mi dea cheile talonul si cartea...fiind nu a investit numai banii...ci si foarte mult suflet cand a facut aceasta daciutza....si el mi a zis de la inceput ca masina a cam stat un an...si pana la urma e dacie.....si o sa incerc sa pun furtunurile pe arc sa vad daca se mai aude fier pe fier....

Sonny™ 15-10-10 14:56

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 3727101)
din pacate nu pot sa vin la braila....si inca o data o mai zic baiatul de la care am luat o intr-adevar a avut mare grija de ea....si cand am stabilit pretzul final de abia a putut sa mi dea cheile talonul si cartea...fiind nu a investit numai banii...ci si foarte mult suflet cand a facut aceasta daciutza....si el mi a zis de la inceput ca masina a cam stat un an...si pana la urma e dacie.....si o sa incerc sa pun furtunurile pe arc sa vad daca se mai aude fier pe fier....

felicitari pentru achizitie kreasta si ai grija de masina ca merita, pune niste poze cand ai timp...;)

NightClubRacer 18-10-10 21:00

umbla vorba ca masina a primit si bara spate :???: asteptam poze noi cu mru in stare actuala, sunt curios cum e :-P

kreasta_style 22-10-10 22:20

4 Attachment(s)
nu a primit nicio bara....cateva poze....

NXdev 22-10-10 22:23

E fotogenica :D.Merita si ea niste poze mai profi pe timp de zi :-s.

furry_lion 22-10-10 23:00

Schimba`i jentile ca nu arata deloc frumos cu alea ! in rest masina e belea !

All times are GMT +2. The time now is 01:16.

- Copyright 2026 4Tuning