![]() |
Vand evacuare custom bmw e30
10 Attachment(s)
Vand traseu inox complet ptr. bmw e30 custom ptr. cunoscatori .
Evacuarea este dubla pe diametrul 50 ,inox complet , suduri inox, tot traseul si tobele sunt facute manual , costul unei asemenea lucrari se ridica la circa 800 euro, traseul a fost folosit pe masina circa 500km. Mai multe detalii la telefon. 0722.125.705 sau 0765.399.600 |
Re: Vand evacuare custom bmw e30
Anunt valabil.
|
Dupa suduri este facut de Mihail.
De curiozitate ce pret are? |
400Euro neg.
|
CRED CA SE POATE PUNE SI PE E36
|
350 euro
|
Actual
|
pret neg.
|
Salut,
Vad ca ai un 320is restaurat in totalitate si presupun ca esapamentul l-ai facut pentru masina ta deoarece tobele originale erau ruginite. Zi-mi si mie te rog, ce nu ti-a covnenit dupa ce l-ai montat pe masina de vrei sa vinzi acest traseu? Ti-ai luat tobe OEM stock noi pentru 320is? Multumesc. |
Veeau sa pun motor v8 m5 e39 si o sa fac alt esapament.Asta e motivul
|
intrebare pentru mine:
-esapamentul de inox este inca pe masina ta?...daca da, poate fi "ascultat" direct montat pe masina ta?...daca nu, cum putem afla cat de tare "urla"?...ai cumva un filmulet sau un mp3 de prezentare? intrebare pentru un prieten: -esapamentul original stock care era pe 320is inainte de restaurare in ce stare e si daca il mai ai? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ti-am lasat un nr de tel. |
Atat timp cat acest anunt este pe un forum si putem discuta in scris, as prefera sa dicutam aici sau pe PM despre ceea ce ai la vanzare. Daca gaseam anuntul doar la Bazar atunci te sunam direct. Iti voi telefona in momentul in care lamuresc ceea ce am de lamurit in scris si daca voi considera ca merita deranjul. Intre timp, daca esti interesat sa vinzi, te-as ruga politicos sa dai toate explicatiile pe care le doreste un potential cumparator.
Multumesc. Acum sa revenim: -Care este ultimul pret te rog, pentru care pleaca din curtea ta esapementul dublu de inox?...(pe public sau pe PM). -Ai esapamentul original complet, daca da, care este starea lui?...sau nu-l ai?...(pe public sau pe PM). Multumesc din nou. |
Quote:
Anuntul este valabil! Tot politicos iti raspund ,daca esti interesat sa il cumperi suna-ma la nr.de tel pe care ti l-am lasat , nu am timp sa stau la calculator si pe forum sa iti raspund la toate intrebarile puse. Multumesc ! |
La cat timp ai pierdut(cum spui tu) cu explicatiile date mai sus, ma lamureai deja cu ce doream sa aflu, da' filozofand politicos se pare ca nu inaintam deloc in conversatie.
Pe de alta parte e si avalansa asta de clienti care au masini cu motor ///M (320is), doar pentru care se potrivesc tobele tale fara modificari si care-si doresc atat de mult sa cumpere tobele, de nu prididesti sa raspunzi tuturor...telefonic sau nu. Asadar, din pacate sau din fericire, depinde cum privesti, nu doresti sa vinzi mai mult decat vreau eu sa cumpar. Si lasand orgoliile la o parte, un prim pas inainte ar fi sa raspunzi la intrebarile clientului, oricare ar fi el, daca tot apuci sa scrii ceva pe topic si sa pierzi timpu', precum spui. Intrebarile mele de mai sus erau: -Care este ultimul pret te rog, pentru care pleaca din curtea ta esapementul dublu de inox?...(pe public sau pe PM). -Ai esapamentul original complet, daca da, care este starea lui?...sau nu-l ai?...(pe public sau pe PM). Multumesc. |
Merge montata la e30 2.5 24v ??
|
suna-l pe telefon, ca "nu are timp" sa dea raspunsuri pe forum ;):lol: ...dar iti spun eu ca nu merge montata pe alt tip de motor fara modificari...nu merge decat pe acelasi tip de motor pe care-l are el pe masina, adica S14 de 2.0 litri, de E30 320is, ///M in 4 pistoane (i se mai spune si ///M-ul mic sau italian)...mai pe scurt o sa "rugineasca" inoxu' in curte, ca motoarele de acest tip sunt extrem de rare...mai avea KNS-u' pe masina lui alba si inca vreo doi, la noi in tara :-P
|
Quote:
|
in locul tau, n-as risca nimic...daca ar fi sa cumpar traseul, as veni cu masina si traseul la un service, unde sa-l si montez...si apoi as da banii pe traseu daca se potriveste...ca asa cu intrebari de genu'...stii cumva daca se potriveste pe "cutare" sau pe "cutare" motor...ce vrei sa raspunda omu' ca sa-l vanda?!:rolleyes28)...si oricum, telefonu' e sfant dom'le, ce pierdem vremea asa aiurea pe forum:lol:;)
...oricum abia acum vad ca esti din Targoviste...cam greu cu probatu' pe masina. |
Quote:
|
ai PM de la mine.
|
Quote:
Oricum, lucrarea cred ca este buna, precum spui. |
Anunt valabil
|
bineantzeles ca e valabil, urmaresc si UP-urile de la Bazar, pentru ca asa cum spuneam....motoare S14 de ///M E30 320is sunt doar cateva pe la noi, iar pe alte modele nu se potriveste decat cu modificari...pe de alta parte e saracie mare si bani nu prea sunt...asa ca jucam ping-pong...vorbim doar noi doi :lol:...300 EUR ultimu' pret, sau mai stai cu fiarele-n garaj:?::idea:8)...
|
350Euro Am bani nu stau in tobe
|
iar io am bani de ma enerveaza:lol:...iar tobele de pe masina mea sunt tot noi, tot din inox, da' au doar singura teava mai groasa de la cap la coada...ale tale erau duble si era o idee:idea:...da' daca nu vrei bani, poate vrei sa faci schimb si o diferenta din partea mea...si pe urma ramai sa vinzi tobele de la mine, daca tot nu te deranjeaza ca stau fiarele in garaj:D8)
|
Nu ma intereseaza alte combinatii , imi place sa le tin la cum arata si sunt facute . Numai pe 350 euro
|
Usor de zis :D
|
Anunt valabil pret 350 euro fix
|
ofer 300 EUR:-)...se potriveste fara modificari doar pe E30 320is...motoare s14:!:...rare:idea:
|
Doar 350 euro !!!!!
|
anunt valabil
|
...si valabil va fi inca mult timp de-acu' incolo daca nu-iau eu:D...ofer 300 EUR sau hai fie 1.300 RON, ca a mai scazut cursul :idea:
|
Numai 350 euro , alfel nu le dau si asa la pretul asta e pomana .Sunt tobe nu gunoaie: borla ,etc.............
|
cand va ajunge cursul 3.71 RON/EUR(si sunt sanse in ritmul asta) voi plati 350 EUR:D...pana atunci ofer 1.300 RON fix...intre ceea ce ceri tu, fata de ceea ce ofer eu este diferenta de 150 RON...gandeste-te:arrow::idea:
|
daca gesesti ceva mai bun la 350 euro ............... Pe mine m-au costat o avere evacuarea asta.si o dau sub jumatate de pret.
|
anunt valabil
|
la fel de valabila si oferta mea...300 EUR.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning